About English Language. 21.01.2020

Інтенсивні курси англійської мови в Києві

Знання англійської, нехай навіть не досконало, – це можливість подорожувати до будь-яких країн, розширювати межі бізнесу, зав'язувати нові цікаві знайомства. Не переймайтеся, якщо ваші знання мови обмежуються фразами, вивченими в школі. На допомогу прийде англійський інтенсив у Києві.

Особливості англійського інтенсиву

Що ж таке інтенсив? Це активне вивчення англійської мови, за допомогою якого ви зможете засвоїти її за досить короткий термін. Це не так легко, як здається на перший погляд, адже інтенсивне навчання передбачає велике навантаження. Заняття можуть проходити більше 3 разів на тиждень, з обов'язковим домашнім завданням, додатковими вправами. Але результат того вартий, і побачити ви його зможете дуже скоро після початку занять.

Особливості англійського інтенсиву

Вибирати інтенсивні курси англійської потрібно уважно, щоб не потрапити в пастку до поганих організаторів

Основні цілі вивчення англійської

Перш ніж вибрати курси та почати вивчення англійської мови, важливо визначити мету, з якою ви будете навчатися. Якою вона може бути?

  1. Розвиваємо розмовні навички. Так уже склалося, що вміння писати англійською не завжди допомагає добре розмовляти нею. Іноді людина ніби все розуміє, але сказати не може. Інтенсивний курс англійської мови в Києві допоможе легко вирішити цю проблему.
     
  2. Ділове відрядження або довгоочікувана подорож. Звичайно ж, поїхати за кордон з маленьким словником у кишені може кожен. Але для того, щоб відчувати себе на висоті й не потрапити в незручну ситуацію, інтенсивне вивчення англійської мови вам просто необхідне. Навіщо витрачати час в поїздці, гортаючи словник, якщо можна його заощадити та помилуватися красивими місцями?
     
  3. Пошук улюбленої роботи. Працювати в міжнародній компанії не тільки престижно, а й фінансово приємно. А без знань англійської мови це просто нереально. Ви вже пройшли співбесіду, а ази англійської залишилися десь у далекому минулому? Не поспішайте впадати у відчай, записуйтеся на інтенсивні курси англійської мови в Києві, і успіх на новій посаді вам забезпечений.
     
  4. Підготовка до контролю знань або іспиту. Можливо, хтось під час навчального року був не дуже уважним, а іспит зовсім скоро? Немає задач, які неможливо розв’язати, є інтенсивна англійська в Києві, яка допоможе згадати пройдений матеріал і навіть повідає про щось нове. Головне – не затягувати й звернутися на курси завчасно.

Мета й мотивація для вивчення англійської може бути абсолютно різною, але пам'ятайте, що знати англійську мову в сучасному світі – просто необхідно.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.