About English Language, Reviews. 04.05.2020

Якими бувають інтенсивні курси англійської в Харкові

Автор: Оксана Кравець

Ви вирішили вивчити англійську. Для цього необхідно як мінімум старання, бажання займатися щодня. Допоможуть в цьому інтенсивні курси англійської в Харкові.

Сьогодні ми розглянемо, що пропонує своїм учням мовна школа англійської Green Forest. Нас цікавлять види занять, умови і вартість.

Зміст

  1. Репетитор або інтенсивні курси англійської в Харкові?
  2. Інтенсивний курс англійської в Харкові: особливості та програми
  3. Літній англійський інтенсив у Харкові
  4. Особливості програм і методик на курсах англійського інтенсиву в Харкові
  5. Приклади інтерактивних завдань, які можна використовувати при розробці авторських програм

Чому важливо порівнювати кілька курсів однієї школи і тільки потім приймати рішення? Якість навчання безпосередньо залежатиме від правильності підбору режиму занять. Існує багато чинників, що впливають на якість навчання. Людині, яка працює, важко знайти кілька годин для занять. Це означає, що англійський інтенсив у Харкові потрібно вибирати з урахуванням графіку роботи.

Щоб вам легше було визначитися з вибором, ми розділили матеріал на кілька смислових блоків. Окремо проаналізували вартість курсів англійської, особливості інтенсивного курсу англійської в Харкові, звернули увагу на форми, методи роботи педагога з учнями. Зробили огляд і розповіли про те, як необхідно організувати навчання вдома, щоб успішно закріпити вивчений матеріал. Такий підхід допоможе швидко визначитися з вибором курсів і почати вчитися на результат.

Інтенсивні курси англійської в Харкові
Курси англійського інтенсиву в Харкові пропонують заняття в різний час

Ще один момент – звертаємо увагу на графік занять. Вони можуть проводитися два, три, чотири рази на тиждень, тільки по вихідних. Їх тривалість також може бути різною: від 1,5 до 4 годин. Хтось може виділити час на інтенсивні курси англійської в Харкові тільки на вихідних. Для таких людей теж передбачені програми вихідного дня, тривалість одного такого заняття – 4 години.

Обов'язково необхідно знаходити час і для самостійної роботи. В першу чергу це стосується завдань. Їх потрібно виконувати щодня. Вони будуть письмовими, усними, аудіовізуальними. Доведеться багато читати, писати, прослуховувати аудіо та дивитися відеофільми. Тільки так ви зможете швидко вивчити англійську до високого рівня. А інтенсивні курси англійської мови в Харкові вам у цьому допоможуть.

Важливо тільки розібратися, які саме курси вибрати. Однозначно, це має бути інтенсив. Головне його завдання полягає в тому, щоб допомогти швидко розібратися в навчальному матеріалі та негайно приступити до занять.

Репетитор або інтенсивні курси англійської в Харкові?

Ми часто стоїмо перед вибором: вчитися чи ні, потрібен нам інтенсивний курс англійської в Харкові або можна обійтися і без нього. Якщо ви все-таки хочете знати не тільки російську й українську мови, а й розвиватися в інших напрямках науки і техніки, то вам обов'язково буде необхідна англійська мова.

Вчити мову можна самостійно, використовуючи самовчителі, онлайн-відеокурси, навчальні програми, займатися з репетитором або записатися на англійський інтенсив у Харкові або будь-якому іншому місті України.

Якщо у вас сформовані навички до самонавчання, то ви можете вивчати англійську самостійно. Щоб отримати базові знання і перебувати під постійним контролем, можна записатися до репетитора. Учитель буде вас коригувати, підказувати. Якщо вам необхідна система і мета ваших занять – курси розмовної англійської, то в цьому випадку допоможуть тільки інтенсивні курси розмовної англійської в Харкові.

Давайте розглянемо основні переваги занять із репетитором. Для початку необхідно знати, що репетитор – це викладач англійської мови, вчитель, який має хорошу практику та відмінні результати роботи. У репетитора розроблена власна методика викладання інтенсивного курсу англійської в Харкові, що дозволяє отримувати хороші показники. Наявність власної методики викладання англійської свідчить про те, що у педагога є власне бачення, як правильно і швидко вивчити англійську мову.

До мінусів можна віднести те, що учні дуже швидко звикають до викладача і не чують інші варіанти мови, мовні помилки. Як показує практика, не всі люди говорять чистою англійською. Хтось скорочує слова, недоговорює або не вимовляє окремі букви, інші взагалі використовують побутові назви речей – і до цього доводиться адаптуватися потім.

Якщо у вас виникають проблеми і для вивчення мови вам необхідні заняття в групах, то завжди можете скористатися послугами мовної школи. Наприклад, можна записатися на англійський інтенсив у Харкові. Багато хто думає, що для вивчення англійської досить просто відвідувати заняття. Це не так. Вільний час потрібно відводити на самостійні заняття, практикувати теорію, працювати з носіями мови. Щоденна система допоможе засвоїти англійську на належному рівні й отримати результат максимально швидко.

Інтенсивний курс англійської в Харкові: особливості та програми

Припустимо, ви вирішили займатися в мовній школі Green Forest. Інтенсивні курси англійської мови в Харкові розраховані на 9 тижнів. За цей час студент проходить цілий рівень. Навчання відбувається на базі гібридної платформи Notes by Green Forest. Для відпрацювання на практиці інтенсивного курсу англійської в Харкові для студентів розроблено розумний додаток My Green Forest, в якому викладені домашні завдання, здійснюється відстеження успішності учнів, відзначені зміни в графіку навчання. Студент може переглядати новини, записатися на додаткове заняття. В якості безкоштовного бонусу всі студенти отримують онлайн-версію підручника, можуть займатися в розмовному клубі з носієм мови і проходити заняття по Skype.

Крім цього, англійський інтенсив у Харкові поєднується зі спецкурсами на різні лексичні та граматичні теми. Вам необов'язково запитувати дозвіл у педагога на додаткові заняття. Ви просто заходите на онлайн-платформу Notes by Green Forest і вибираєте той спецкурс, який вам найбільше подобається і підходить за рівнем знань.

Інтенсивний курс англійської в Харкові: особливості та програми
Чому варто записатися на інтенсив у Green Forest?

Якщо у вас немає часу займатися англійською по буднях, можете займатися мовою на вихідних. Педагоги школи розробили інтенсивні курси розмовної англійської в Харкові вихідного дня, який передбачає по два 4-годинні заняття в суботу та неділю, тобто навчання відбувається тільки по вихідних. Унікальну гібридну платформу Notes by Green Forest одного рівня студенти проходять за 9 тижнів.

Щоб було зручно підбирати заняття, передбачені однакові ціни за кожен курс, просто різна інтенсивність занять.

Літній англійський інтенсив у Харкові

Якщо є бажання швидко вивчити англійську мову під час літніх канікул або позайматися з викладачем, щоб не відставати, рекомендуємо літні інтенсивні курси. Є кілька різних варіантів занять.

Літній суперінтенсив розрахований на чотири з половиною тижні. За цей час студенти проходять цілий рівень, займаючись по 4 години чотири рази на тиждень. Вартість такого інтенсивного курсу розраховується за семестр.

Якщо потрібно почати швидко говорити англійською, то можна вибрати курс communication express тривалістю 5 тижнів. Навчання проходить у групах по 2 заняття на тиждень тривалістю 1,5 години. Студент отримує можливість заговорити англійською мовою, пройшовши 10 необхідних для спілкування тем з англійської. Крім цього, він отримує всі переваги роботи з особистим кабінетом Green Forest і може користуватися можливостями платформи Notes by Green Forest. Вартість такого англійського інтенсиву в Харкові розраховується за один семестр.

Такі заняття допомагають наповнити літній відпочинок творчою роботою, всього за кілька місяців ви прокачає свою англійську. Для людини, яка працює, літній інтенсив – це можливість продуктивно провести відпустку. Після проходження курсів можна запланувати поїздку до англомовної країни та попрактикуватися там.

Особливості програм і методик на курсах англійського інтенсиву в Харкові

Щоб вивчити англійську, необхідно велике бажання. Всі 3-4 місяці занять радимо занурюватися в мовне середовище. Ви можете читати книги, дивитися відео англійською, спілкуватися з іншими учнями вашої групи в месенджерах. Для кожної групи часто створюється чат у Telegram, Viber або WhatsApp.

Високий рівень самопідготовки і вміння вчитися самостійно допоможе швидко освоїти англійську мову на достатньому рівні. Крім цього, ви завжди можете скористатися допомогою педагогів школи англійської мови Green Forest, які ведуть інтенсивні курси англійської мови в Харкові.

Всі педагоги мають вищу педагогічну освіту за спеціальністю «Англійська мова та література. Методика викладання». Групові заняття проводяться за авторськими методиками.

Якщо школа працює за авторською методикою, то це означає, що її педагогам є що показати своїм учням.

Особливості програм і методик на курсах англійського інтенсиву в Харкові
Спробуйте інтенсивний курс англійської в Харкові за авторською методикою

Чим авторська методика викладання відрізняється від класичної методики вивчення англійської мови за загальноосвітньою програмою? За класичною методикою викладають з урахуванням досвіду роботи педагогів, які мають позитивні результати роботи. При складанні авторської методики викладання – досвід одного педагога. Для цього систематизується теоретичний матеріал, складається база творчих завдань і наочних посібників для уроків.

Щоб переконатися в результативності використовуваних методик викладання, потрібно провести моніторинг рівня засвоєння студентами навчального матеріалу. Припустимо, що педагог працює з різними учнями за рівнем підготовки. Його завдання полягає в тому, щоб підбрати для кожної групи індивідуальне завдання, яке буде відповідати рівню підготовки, віковим особливостям. Потім необхідно протестувати завдання, вибрати ті, які успішніші та дають максимальні результати при засвоєнні, а також подобаються студентам. У Харкові англійський інтенсив такого формату користується найбільшою популярністю.

Приклади інтерактивних завдань, які можна використовувати при розробці авторських програм

Які методи роботи використовуються під час занять? В першу чергу – інтерактивні. Пропонуємо кілька прикладів, які є яскравим підтвердженням того, що вчитися в Харкові на англійському інтенсиві дуже цікаво.

  1. Методика «Акваріум»

Для мовної практики велике значення має спілкування з іншими людьми. Прикладом цього є використання роботи в малих замкнутих групах. Уявіть собі акваріум з рибками, які знаходяться в ємності, обмеженій замкнутим простором. Ми спостерігаємо за рибками, їхнім життям, а відокремлює нас від них скляна перегородка. Рибки плавають, їдять, знаходяться в своєму невеликому світі. Принцип методики «Акваріум» полягає в тому, щоб створити штучні умови в форматі акваріума для студентів, які будуть спілкуватися одне з одним. Викладач зможе спостерігати за ними, контролювати їх дії по ходу гри або після. Студенти отримають творче завдання. Це може бути інсценування, в якому буде два або більше персонажів. Їм легко можна пояснити, що вони знаходяться в акваріумі та не повинні звертати уваги на оточення, повністю занурюючись у гру. Завдання учнів – якнайкраще відіграти свої ролі. Фактично це інтерактивна гра, яка ідеально підходить для будь-якого уроку, але з іншими цілями. За навчанням в акваріумі будуть спостерігати інші студенти. Їхнє завдання полягає в тому, щоб відповідати на запитання, відповіді на які вони будуть чути під час тренування. Так задіюється весь клас. Ця методика ефективна для роботи у великих і малих групах.

  1. Вправа «Запитання-відповідь»

Реалізацію цього методичного прийому кожен педагог втілює по-різному. З його допомогою можна урізноманітнити повторення вивченого матеріалу. На англійському інтенсиві в Харкові в школі англійської мови використовуються кросворди, ребуси, в які заносяться відповіді на запитання. Їх складає педагог або студенти, які отримали на минулому занятті завдання з вивченого матеріалу. Такі інтерактивні методики поєднуються з іншими. Наприклад, база запитань і відповідей, кросворди, ребуси, чайнворди. Сьогодні на занятті студенти складають кросворди, використовуючи слова і фрази, які вивчили. На наступному занятті вони працюють з тими ж кросвордами, але вже заповнюють їх і перевіряють самі. При такому підході поєднуються одразу кілька інтелектуальних завдань, так звана інтерактивна гра.

  1. Інтерактивний прийом «Дізнайся причину»

Прийом стимулює до пошуку першопричин, сприяє формуванню навички побудови логічних ланцюжків і зв'язного мовлення. Головна умова виконання – розгорнуті відповіді та максимально можлива аргументація, заснована на раніше отриманих відомостях.

Цей прийом можна вводити в кілька форм:

  • форма А (загальна) – викладач пропонує групі запитання, на які студенти надають максимально вичерпні відповіді, доповнюючи одне одного за необхідності;
     
  • форма Б (командна) – клас ділиться на кілька груп (оптимально по 5-7 учнів у кожній). Команди по черзі ставлять одна одній запитання і, після попереднього короткого обговорення всередині команди, відповідають. Якщо група-суперник неправильно відповіла або не надала відповіді, то повинен відповісти учень з команди, яка ставила запитання. Якщо відповідь не надано – команда отримує штрафні бали;
     
  • форма В (індивідуальна) – в Харкові англійський інтенсив готується викладачем заздалегідь. Він надає попередньо підготовлені запитання, на які учні повинні відповісти самостійно, грунтуючись на раніше вивчених джерелах щодо предмета вивчення, по можливості залучаючи знання з інших навчальних дисциплін.

Типові помилки, яких можна уникнути:

  • з боку педагога – втрата контролю над дискусією. Щоб передбачити, пропонуємо перед початком роботи узгодити час надання аргументованої відповіді (наприклад, 1 хвилина) і чітко контролювати дотримання встановленого регламенту;
     
  • з боку учня – варто вважати помилкою односкладні відповіді, відсутність або недостовірність аргументів.

Як бачимо, правильно налаштовані умови для роботи на інтенсивних курсах допомагають педагогу і студенту краще налагодити взаємозв'язок одне з одним.

Інтенсивні курси англійської в Харкові
Як пройти англійський інтенсив у Харкові з максимальною користю?

Щоб усе грамотно організувати необхідно дотримуватися кількох важливих умов:

  • вибрати оптимальний час для занять;
  • вибрати той інтенсивний курс англійської в Харкові, з яким вам буде комфортно засвоювати теоретичний і практичний матеріал;
  • налагодити взаємозв'язок з педагогом;
  • дотримуватися режиму занять, щоб не збиватися з ритму.

Англійський інтенсив у Харкові підходить для тих, хто хоче вивчити мову і готовий багато працювати. Але щоб зробити правильний вибір, познайомтеся з педагогом, програмою, вартістю навчання, як проходять заняття в групах та індивідуально. Оцініть все, щоб отримати максимальний результат.

Якщо у вас виникнуть будь-які запитання, сміливо ставте їх менеджеру школи англійської мови. Також багато відповідей ви можете знайти у відгуках про курси англійської, написані студентами тієї чи іншої школи.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.