Green Forest Life. 16.03.2020

Green Forest переходить в онлайн з 17.03

Автор: Green Forest

Друзі! Дякуємо, що зачекали на важливі новини від Green Forest. Ми слідкували за ситуацією, готувались до цього і тепер офіційно оголошуємо: з вівторка, 17.03, Green Forest повністю переходить на онлайн формат навчання у всіх містах.
 
Що це означає? А те, що все залишається незмінним: той самий розклад, ті самі круті викладачі, та сама інтерактивна книга, ті самі одногрупники, окрім одного аспекту - місця проведення занять. З вівторка всі заняття будуть відбуватись в онлайні за допомогою програми Zoom (zoom.us). Таким чином, всі наші студенти зможуть продовжувати вивчати англійську, піклуючись про своє здоров'я та не порушуючи режим карантину. 

Ось що потрібно зробити всім студентам, щоб продовжувати вивчати англійську за своїм розкладом: 

  1. Перед заняттям зайти в свій особистий кабінет My Green Forest та перейти в розділ Домашки
  2. В останній домашці знайти посилання на ваше онлайн заняття з групою. Займатись англійською онлайн можна з будь-якого пристрою:
  • зі звичайного комп'ютеру відкрийте посилання та завантажте файл програми Zoom, запустіть його і ви одразу приєднаєтесь до уроку;
  • з телефону або планшету: натисніть на посилання, завантажте додаток Zoom для вашого девайсу і приєднуйтесь до уроку.

Всі ваші заняття будуть проходити за тим самим посиланням. Якщо щось буде змінюватись, ми обов'язково повідомимо.

Хочемо наголосити на тому, що формат та тривалість занять не змінюються: ви так само будете спілкуватись з одногрупниками, працювати в парах, грати в ігри та всіляко взаємодіяти зі своєю групою та викладачем.
Ваші викладачі так само будуть відповідати на будь-які ваші питання, пояснювати значення нових слів, виправляти помилки та наводити приклади. Робота в парах взагалі може вийти на новий рівень, адже вас не будуть збивати сторонні звуки чи голоси, ви будете один на один зі своїм співрозмовником, а викладач зможе під'єднатись до кожного обговорення окремо та виправити помилки майже індивідуально.

Для тих, хто не в змозі приєднатись до онлайн уроків з групою, наші викладачі зараз записують відео-інструкції до завдань в уроках, щоб студенти могли займатись самостійно. Відео-інструкції ми додамо в усі уроки інтерактивного підручника Notes. Наразі наш відео відділ працює у посиленому режимі, щоб якнайшвидше відзняти відео для всіх уроків. 

Всі додаткові заняття та офлайн івенти поки що відміняються, але ми розглядаємо варіанти їх проведення онлайн. Наступного тижня ми повернемось до вас з новими цікавими пропозиціями, слідкуйте за анонсами.

Щоб бути в курсі останніх новин про навчання та отримувати ще купу всього цікавого для вивчення англійської, обов'язково підпишіться на наші сторінки у соціальних мережах та слідкуйте за офіційним сайтом школи:
greenforest.com.ua/
www.facebook.com/GreenForestSchool
www.instagram.com/greenforest.english/
www.youtube.com/channel/UC3iggK1DN7M3u5xpFDigpmw
t.me/greenforestschool

So #FuckCoronavirus, keep learning English.

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 28.03, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Narrative…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.