Green Forest Life. 14.09.2020

Green Forest Irregular Verbs Challenge, 28.09-11.10

Автор: Green Forest

Привіт! Ми - Green Forest, ми любимо англійську і зробимо так, що ви її теж полюбите. Ми щось давно не кидали вам виклики, тож тримайте. Пройдіть наш новий челендж, станьте переможцем і виграйте БЕЗКОШТОВНИЙ курс навчання у нас!

Наш новий челендж Green Forest Irregular Verbs Challenge про них. Їх люблять та ненавидять. Ви вчите їх вночі, зранку, а іноді і у вбиральні. Ви ще досі не знаєте, як використати слово sink в реченні, проте ви вже завчили його третю форму. А ще вам іноді дуже хочеться сказати “бегін – біген – бігун”, бо так теж нормально звучить. Так, друзі, ми присвячуємо цей челендж неправильним дієсловам! Бо без них англійська – не англійська.

А наш челендж – не челендж без головного призу. Переможцю ми подаруємо безкоштовний курс навчання в Green Forest цієї осені! Приєднуйтесь, бо тут нема про що think – thought – thought!

Умови участі в челенджі:

  1. Підписатися на сторінку Green Forest Irregular Verbs Challenge в Facebook
  2. Вчити неправильні дієслова. По понеділках та середах на сторінці челенджу ми будемо виставляти список з 15 дієслів, які потрібно вивчити. Окрім цього, ми будемо ділитися додатковими завданнями, відео та матеріалами, які допоможуть вам у вивченні дієслів.
  3. Написати два тести. По п’ятницях ми будемо виставляти тест на перевірку вивченого.

Серед учасників, які матимуть найкращий загальний результат обох тестів, ми оберемо переможця за допомогою random.org. Переможець отримає в подарунок БЕЗКОШТОВНИЙ осінній курс навчання. Ще троє учасників отримають нові блокноти Everyday English Notes від Gifty.

14 днів – 60 дієслів – 1 безкоштовний курс. Можливо, він ваш?

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 28.03, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Narrative…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.