Гречка, вівсянка, манка... і як це все англійською?

Автор: Наталя

Нещодавно мої батьки почали вивчати англійську, бо влітку планують поїхати у США. Мене попросили підготувати їм лексику для виживання. Батьків, як практичних людей, цікавлять побутові звичайні речі. І вони мене просто загнали в глухий кут деякими "незручними" питаннями типу: "А як буде гречка?".

Так, у США гречка – це делікатес і навряд чи вони її там вживатимуть, але незабаром у нас гостюватимуть іноземці, і що тоді? :)

Практична лексика для щоденного користування: 

рис rice горох peas
гречка buckwheat кукурудза corn
манка semolina квасоля beans
вівянка oats мак poppy (seeds)
пшоно millet соняшник sunflower (seeds)


Чому про це пишу - бо просто не можу стримати свох емоцій і не поділитися тим, які суперматеріали ми нещодавно отримали для навчання та гри у Грін Кантрі та міні-садочку, а може, і вам ідея сподобається - підкажу, де можна роздобути такий безцінний скарб :)

Гречка, вівсянка, манка... і як це все англійською?

Робота із дітьми - постійний пошук креативних ідей для цікавого, сповненого емоцій та відчуттів, навчання. Саме тому зявилася ідея пошити ось такі чудо-мішечки, які можна безкінечно використовувати і придумувати нові ігри для:

  • вивчення кольорів та лічби 
  • знайомства із крупами
  • розвитку навичок сортування
  • розвитку дрібної моторики
  • рухливих ігор (закидання у кошик, кидання мішечками один в одного, пошук захованих мішечків, збір мішечків на швидкість, будування пірамід, доріг та ін.)
  • рольових ігор (кулінарія, магазин, збір урожаю та ін.)

Сподіваюся, що надихнула і вас :)

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.