Green Forest Life. 04.02.2016

ГФ онлайн: Домашка і Реєстрація на спецкурси

Автор: Green Forest

Домашка онлайн та Онлайн реєстрація на спецкурси – це 2 основних сервіси, якими постійно користуються студенти школи англійської мови ГФ під час навчання. Щоб не виникало зайвих питань про те, як користуватись цими сервісами, ми все пояснимо у цій невеличкій статті.

 

Онлайн реєстрація на спецкурси – сервіс, який надає  можливість студентам  Грін Фореста самостійно записатись на будь-який спецкурс, клуб або заняття по Skype за допомогою Інтернету. Спецкурси у осінньому семестрі розпочнуться з 21 вересня.

 

Як користуватись реєстрацією:
1.    Перейти на сторінку запису на спецкурси можна на сайті, у розділі Green Forest Journal, натиснувши на відповідну кнопку тут:

2. Оберіть бажаний розділ:

3.    Далі потрібно обрати місто, а потім ваш рівень:


4.    Обравши рівень, ви побачите всі спецкурси, які будуть проходити на тижні для вашого рівня: їх короткий опис, місце проведення, викладача, дату та час, а також кількість вільних місць.   
5.    Обравши потрібний спецкурс, необхідно натиснути кнопку «Записатися». Після цього у полі «Телефон» ввести свій номер мобільного телефону, який ви надавали адміністратору під час запису в Грін Форест! Потім натиснути кнопку «Далі».


6.    Якщо ви ввели правильний номер телефону і не порушили жодних правил реєстрації, ви побачите, що з’явилась така інформація: Ваше ім’я та прізвище, ваш рівень та email. 
7.    Натиснувши кнопку «Записатись» ви підтверджуєте правильність даних та записуєтесь на спецкурс. Також незабаром ви отримаєте email та смс з деталями вашого запису.
Примітка 1.  Якщо ваші плани щодо відвідування спецкурсу змінилися і ви не можете відвідати спецкурс, вам потрібно скасувати свій запис. Для цього необхідно зробити наступне:

 
Щоб скасувати свій запис, натисніть цю кнопку, потім введіть той номер телефону, який вказували при реєстрації і видаліть бажаний спецкурс. 


Примітка 2. У тому випадку, коли вільних місць немає, тобто відображається цифра 0, у вас є можливість записатися у резерв.
 
Якщо місце звільниться, людина під першим номером у резервному списку, буде перенесена до основного списку і зможе відвідати спецкурс. У такому разі вам прийде email на вашу електронну пошту.


Важливо! Перед першим записом на спецкурси, будь ласка, ознайомтесь із правилами реєстрації та відвідування додаткових занять.

В осінньому семестрі на вас чекатиме оновлений формат спецкурсів! 

Перший тип - це Mini Grammar One to One. Якщо ви вважаєте, що у вашій групі забагато студентів, якщо вам не вистачило часу на запитання, якщо ви пропустили або плануєте пропустити заняття з будь-якої теми – Mini Grammar One to One саме для вас.
Тридцятихвилинні заняття для максимум п’ятьох студентів допоможуть розібратись у будь-якій темі!

Другий тип - це How to…
З цього семестру всі лексичні додаткові заняття будуть мати практичний характер.  На кожному занятті ви здобудете навичку, яка допоможе вам у житті. Приходьте на наші How to… спецкурси та вчіться How to писати резюме або How to замовляти квитки, або How to розмовляти по телефону, або будь-чому іншому за допомогою англійської.


Домашка Онлайн 
Domashka online – це проект школи Green Forest, за допомогою якого наші студенти можуть отримувати домашні завдання за всі заняття протягом семестру. Знайти її можна біля кнопки Реєстрації у розділі сайту Green Forest Journal. В осінньому семестрі Домашка почне працювати  з 19 вересня. 

Принцип користування Домашкою дуже простий:
1.    Отримати ID групи у свого викладача або адміністратора свого офісу.
2.    Ввести ID у відповідне поле під час входу в систему.
3.    Зберегти собі всі необхідні матеріали для виконання домашнього завдання.

Таким чином ви зможете дізнатись домашнє завдання на наступний урок будь-де і будь-коли. 

Сподіваємось, що у вас все вийде і ви будете із задоволенням використовувати наші сервіси. Гарного навчання! 

Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.