News. 16.10.2019

English Week with Green Forest у Львові

Автор: Green Forest
Почнемо з головного: англійська сама себе не вивчить. Але ми це передбачили і починаємо в Green Forest другий набір на осінній семестр вивчення англійської. А щоб належним чином відсвяткувати таку важливу подію, ми кидаємо виклик банальному 1-му вересня і замість Дня знань оголошуємо цілий Тиждень знань англійської! І він буде таким крутим, що ми навіть розіграємо безкоштовний курс навчання в Green Forest вже цієї осені.
 
ЩО ЦЕ ТАКЕ: 
 
English Week – це серія безкоштовних англомовних івентів від школи англійської мови Green Forest, які може відвідати будь-хто. У вас буде можливість випробувати свою англійську в real-life situations, познайомитися з новими людьми (до речі, однодумцями) і стати частиною нашого великого ком’юніті English lovers. Ми організовуємо цей тиждень для вас, бо знаємо, що англійську може вивчити будь-хто, якщо тільки спробує зробити її стилем життя.
 
  • ТРИВАЛІСТЬ: 21-27 жовтня
ПРОГРАМА ТИЖНЯ:
 
  • 22 жовтня, 19:00 – лекція «Top Mistakes Ukrainians Make in English» від Allan Ahern. 
Кожен, хто вивчає англійську, має особливе ставлення до носіїв мови. Ну, приблизно як до небожителів. Бо вони ж говорять тією мовою, яку ми так прагнемо вивчити, вільно, ще й не плутаються в часах. Приходьте на лекцію до Аллана. Він – носій мови і він розкаже, які саме помилки є типовими для українців і як їх позбутися.
Місце проведення: Готель «RIUS», вул. Гнатюка, 12А
Реєстрація: http://bit.ly/31d4lmZ
 
  • 24 жовтня, 19:00 – показ фільму «The Theory Of Everything» мовою оригіналу. 
Вже навіть якось соромно нагадувати про те, що всі фільми та серіали потрібно дивитися мовою оригіналу. То ми й не нагадуємо, а просто запрошуємо вас в кіно. Будемо дивитися класний фільм про класну людину. English only.
Місце проведення: Lviv Film Center, вул. Володимира Великого, 14А
Реєстрація: http://bit.ly/2OKOfP7
 
  • 25 жовтня, 19:00 – лекція-практикум «Як все ж таки вивчити англійську?» від старшого викладача Green Forest Юлі Кравченко.
Існують тисячі способів вивчення англійської. Головне – знайти свій. Юля викладає англійську вже 8 років, а вчить все життя. Вона, звичайно, розкаже про корисні техніки, що допомогли їй у розвитку мовних навичок і точно допоможуть вам. А ще пояснить, як зрозуміти, до якого type of learners ви належите і які вправи будуть корисними саме для вас. 
Місце проведення: коворкінг IHub, вул. Замкнена, 9
Реєстрація: http://bit.ly/35Awzf0
 
  • 27 жовтня, 12:10 – Big Speaking Club
Зберемося на традиційний Big Speaking Club, де говоримо тільки про складне та цікаве. Проте цього разу він буде недільним, безкоштовним та особливим. Особливим, тому що саме після його закінчення ми розіграємо безкоштовний курс навчання в Green Forest. Деталі нижче.
Місце проведення: MolodoZeleno, вул. Джерельна, 20
Реєстрація: http://bit.ly/2oIRz2v
 
РОЗІГРАШ БЕЗКОШТОВНОГО КУРСУ НАВЧАННЯ
 
ВАЖЛИВО! Після кожного івенту English Week ви зможете заповнити коротку анкету та взяти участь в лотереї, результати якої ми підіб’ємо в MolodoZeleno о 14:30.
 
Всі наші івенти відкриті абсолютно для всіх, незалежно від рівня англійської та віку. Тому що в світі англійської діє дуже багато правил: від «Прокачуй англійську змолоду» до «Починати ніколи не пізно». Тож кличте друзів, колег та батьків!
 
Хочете зробити англійську стилем життя? Тоді спробуйте говорити нею протягом хоча б одного English Week! 
Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition 10.04
Запрошуємо всіх львівʼян на нову зустріч розмовного клубу "English, please"!  Приходьте, щоб півтори години говорити виключно англійською, прокачувати розмовний скіл та знайомитися з класними людьми. На вас чекатиме: Професійна та досвідчена викладачка англійської - Настя Скляренко 1…
News
Знижка на навчання у школі бізнес-англійської Yappi для всіх випускників Green Forest
Друзі, чудова новина для всіх випускників Green Forest! Підвищуйте рівень своєї англійської для карʼєри та бізнесу разом із нашими колегами – школою бізнес-англійської Yappi! Для вас діє постійна ЗНИЖКА 15% на всі семестри та курси в Yappi Business! Школа має різноманітне навчання онлайн: Бізнес…
News
Подарункові сертифікати на курси англійської в Green Forest
Маємо для вас класну та дуже корисну новину: відтепер на сайті greenforest.com.ua ви можете придбати подарункові сертифікати на вивчення англійської мови в Green Forest. Подарунковий сертифікат на англійську – це чудовий спосіб показати друзям, колегам чи близьким людям, що ви дбаєте про…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.