About English Language, News. 22.01.2020

English Week with Green Forest у Києві

Автор: Green Forest
Почнемо з головного: англійська сама себе не вивчить. Але ми це передбачили і починаємо в Green Forest новий весняний семестр вивчення англійської. А щоб належним чином відсвяткувати таку важливу подію, ми оголошуємо цілий Тиждень знань англійської! І він буде таким крутим, що ми навіть розіграємо безкоштовний Весняний курс навчання в Green Forest!
 
ЩО ЦЕ ТАКЕ: 
English Week – це серія безкоштовних англомовних івентів від школи англійської мови Green Forest, які може відвідати будь-хто. У вас буде можливість випробувати свою англійську в real-life situations, познайомитися з новими людьми (до речі, однодумцями) і стати частиною нашого великого ком’юніті English lovers. Ми організовуємо цей тиждень для вас, бо знаємо, що англійську може вивчити будь-хто, якщо тільки спробує зробити її стилем життя.
 
ТРИВАЛІСТЬ: 27 січня - 2 лютого
 
ПРОГРАМА ТИЖНЯ:
  • 29 січня, 19:00 – лекція «Ідеальна англійська вимова 2.0: звуки, слова і інтонації» від Тані Пекарчук
Гарна англійська вимова, як м'яз:  її можна натренувати, якщо знати як. На лекції Таня навчить вас вимовляти англійські звуки, яких немає в українській мові; пояснить, як зрозуміти знаки транскрипції; навчить правильним інтонаціям.
Місце проведення: First Conference Hall, вул. Володимирська, 49А
Реєстрація: http://bit.ly/2sOa5so 
 
  • 31 січня, 19:00 – великий англомовний Meetup
Мітап – це неформальний networking захід, на якому ви зможете завести корисні знайомства, поспілкуватися з цікавими людьми та розвинути свій speaking skill. На спілкування з однією людиною у вас буде лише 7 хвилин, а співрозмовників буде дуже багато.
Місце проведення: First Conference Hall, вул. Володимирська, 49А
Реєстрація: http://bit.ly/3aedYaQ
 
  • 31 січня, 16:00 – 20:30 – День Відкритих Дверей в офісі на вул. Басейна, 7В
  • 1 лютого, 11:00 – 15:30 – День Відкритих Дверей в офісі на вул. Льва Толстого, 9А
Green Forest – незвичайна школа англійської мови. Ми написали свою книжку, створили власну онлайн платформу для гібридного навчання, відкрили центр підготовки викладачів. Ми працюємо на ринку більше 18-ти років і точно маємо, чим з вами поділитися. Щоб у вас була можливість познайомитися з нами ближче, ми запрошуємо вас на День Відкритих Дверей. На ньому ви зможете:
  • Пройти тестування на визначення свого рівня англійської
  • Відвідати безкоштовне демо-заняття за нашим онлайн підручником Notes by Green Forest
  • Ознайомитись з нашим підручником Notes by Green Forest та отримати відповіді на будь-які питання щодо нашої навчальної методики
  • Поспілкуватися з іншими відвідувачами та скуштувати смачні кекси від соціальної пекарні Good Bread From Good People
Деталі та реєстрація: http://bit.ly/30Get9m
 
  • 2 лютого, 12:00 – English Sunday 
Завершальним акордом English Week стане зустріч традиційного розмовного клубу English Sunday. Ми будемо говорити тільки англійською, подаруємо кілька подарунків від наших друзів Gifty та відповімо на всі ваші питання щодо навчання в Green Forest.
Місце проведення: Циферблат, вул. Володимирська, 49А
Участь в клубі безкоштовна, проте окремо сплачується перебування в Циферблаті – 54 грн/год
Попередня реєстрація не потрібна.
 
РОЗІГРАШ БЕЗКОШТОВНОГО КУРСУ НАВЧАННЯ
Після кожного івенту English Week ви зможете заповнити коротку анкету та взяти участь в лотереї, результати якої ми підіб’ємо в перший день нового семестру, 3-го лютого, в прямому ефірі на нашій сторінці в Instagram @greenforest.kyiv. Переможець буде навчатися на весняному семестрі в Green Forest безкоштовно!
 
Всі наші івенти відкриті абсолютно для всіх, незалежно від рівня англійської та віку. Тому що в світі англійської діє дуже багато правил: від «Прокачуй англійську змолоду» до «Починати ніколи не пізно». Тож кличте друзів, колег та батьків!
 
Хочете зробити англійську стилем життя? Тоді спробуйте говорити нею протягом хоча б одного English Week! 
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.