English & Entertainment with Ira: подорожуйте і вчіть мову

Автор: Ірина Омельченко
Усім привіт) Мене звати Іра, і я працюю в Green Forest не лише викладачем та адміністратором на Подолі, а ще й на самоствореній посаді "лягушки путешественницы", адже я обожнюю подорожувати і люблю дарувати радість подорожей іншим! Я вже встигла показати нашим студентам та їхнім друзям Львів, Одесу, Карпати, Болгарію, Грецію, Угорщину, Австрію, Польщу та Чехію. 
 
Наша школа Green Forest – це не просто вивчення англійської мови в стінах рідних офісів, це щось набагато більше… адже у вас, наших студентів, є прекрасна можливість вивчати улюблену іноземну, подорожуючи Україною та іншими країнами Європи, отримуючи море позитивних емоцій та вражень, спілкуючись з носіями мови, слухаючи екскурсії в оригіналі та вивчаючи раніше невідомі слова.
 
Святий Августін сказав : "The world is a book and those who do not travel read only one page". Я пропоную вам разом гортати сторінку за сторінкою захоплюючої книги «світу» в оригіналі та подорожувати кожного семестру разом з English&Entertainment.
 
Чому English? – Тому що під час подорожей наші студенти вмотивовані всіляко практикувати мову:вони спілкуються з іноземцями, відвідують заняття англійської, дивляться фільми в оригіналі, грають в різноманітні англомовні ігри, навіть складають фінальні тести та деколи прокладають шлях «англійським язиком» від нічного клубу до готелю…Тут у нас all included!
 
Чому Entertainment? – Тому що зазвичай в наших поїздках збираються молоді, активні та енергійні (мінімум 15, максимум 50) люди, з якими весело, цікаво та різноманітно. Тому що ми не просто вивчаємо англійську в наших поїздках, а ще й спілкуємось, розважаємось, танцюємо, співаємо, граємо, відриваємось…
 
У нас зібрався вже чималенький «кабріолет» подорожей, вражень, фото та друзів. Усі фото та відгуки від наших подорожуючих можна переглянути на сайті (подорож до Львова, травнева подорож до Європи, подорож до Одеси).

Якщо ви ще не з нами у «кабріолеті», то обов’язково приєднуйтесь!
Я тримаю місце саме для вас!
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.