About English Language. 22.10.2019

Ефективні уроки розмовної англійської для екстраверта й інтроверта

Автор: Юлія Блажевич

Незалежно від того, екстраверт людина або інтроверт, в будь-якому випадку можна швидко вивчити іноземну, відвідуючи уроки розмовної англійської. Питання полягає лише в тому, що різним людям необхідні різні способи вивчення.

Які необхідні уроки розмовної англійської екстраверту?

Вивчаючи розмовну англійську, екстраверт повинен багато спілкуватися. Добре, що йому це подобається. Це приємні співрозмовники, які не люблять залишатися з собою наодинці.

  1. Екстраверти прекрасно засвоюють інформацію в процесі спілкування. Для таких людей створена комунікативна методика вивчення розмовної англійської мови.
     
  2. Починаючи вивчати англійську мову, багато екстравертів цікавляться тим, де ж краще пройти навчання: в групі або індивідуально. У цьому випадку вибір необхідно зупинити на курсах з вивчення англійської з можливістю спілкуватися з одногрупниками.
     
  3. У процесі вивчення розмовної англійської онлайн варто прибрати телефон і вийти із соціальних мереж. Так можна припинити відволікатися і організувати для себе комфортний робочий простір.
     
  4. Екстраверти люблять говорити, отже, в процесі вивчення необхідно навчитися сприймати англійську на слух. Для цього варто постійно слухати різні аудіозаписи і дивитися відео.
     
  5. Під час вивчення англійської не варто забувати про відвідування дискусійних клубів. Вони проходять за невелику плату або безкоштовно як бонус від курсів. Тут можна знайти нових друзів, а також отримати досвід спілкування іноземною мовою.

Ефективні уроки розмовної англійської для екстраверта й інтроверта

Екстраверт – це інтроверт, що вийшов із себе!

Які уроки розмовної англійської вибрати інтроверту?

Сором'язливим інтровертам ідеально підійдуть індивідуальні уроки розмовної мови. Ці люди зосереджені на власному душевному світі, злегка закриті й не дуже комфортно почуваються у великих компаніях.

  1. Інтроверти прекрасно сприймають інформацію після того, як її обміркують. Таким людям важливо відчути весь матеріал.
     
  2. Інтроверти позитивно ставляться до монотонної роботи, і це необхідно використовувати на благо. Достатньо виконувати різноманітні вправи на словниковий запас і граматику. Так можна швидше вивчити корисні фрази, які знадобляться в розмові з іноземцями.
     
  3. У тому випадку, якщо хтось із друзів інтроверта вивчає англійську, уроки розмовної мови з ними принесуть масу користі. У компанії друга вчитися набагато простіше, ніж у компанії незнайомців. Можна влаштовувати різні дискусійні клуби та обговорювати теми, що цікавлять, іноземною.
     
  4. Одна з головних причин, через які інтроверти бояться розмовляти англійською, це страх зробити помилку. Такі люди схильні довго роздумувати над тим, що і як необхідно вимовити. В цьому випадку потрібно абстрагуватися від негативних думок і дозволити собі помилитися.
     
  5. Вивчати англійську мову інтровертам на курсах досить важко. Вони почуваються незатишно і не завжди можуть бути активними, як інші одногрупники. В цьому випадку можна звернути увагу на індивідуальні заняття з викладачем в мовній школі. Так можна комфортно почуватись на заняттях, але при цьому отримати серйозні знання.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.