Vocabulary, Reading. 25.09.2019
Free English Lesson with Notes

Class 2. Інтерактивний урок Idioms. A1-C1

Автор: Green Forest

Ваша англійська буде космос з щотижневими уроками за інтерактивним підручником Notes by Green Forest і рубрикою eBoost with Notes!

Сьогодні ми пропонуємо вам пройти CLASS 2, повністю присвячений популярним ідіомам англійської мови. За посиланням http://bit.ly/2loj6o7 вас чекає цілих 5 завдань, які допоможуть вивчити і пропрацювати 15 частовживаних ідіом. Зручно те, що цей урок буде цікавий студентам з різними рівнями знань, від A1 і аж до C1!

А в короткому онлайн курсі з англійської мови від Booyya - Animal Idioms for Human English with Cap The Cat - https://bit.ly/31qEafc - зібрано 15 класних ідіом, пов'язаних з тваринами. Їх легко запам'ятати, вони часто зустрічаються у фільмах, статтях і в житті, і вони точно знадобляться тобі в побутовому спілкуванні.

А ще радимо пройти курс Relationship Idioms with Cap The Cat від Booyya - https://bit.ly/39ucDOt, який створений в форматі коміксів і дозволяє швидко запам'ятовувати нову лексику. Ці ідіоми знадобляться вам, якщо ви з'ясовуєте відносини, сваритесь, миритесь або хочете підтримати світську розмову.

Нагадуємо, що Notes - це інтерактивний онлайн підручник з англійської мови, який ми розробили в Green Forest у 2018 році. Саме за його програмою навчаються тисячі студентів Green Forest у 5 містах України, а тепер будете займатись і ви!  Для цього вам потрібно просто щосереди заходити на сторінку Green Forest за новим випуском. Кожний випуск - це повноцінний Class або урок на прокачку кількох навичок із інтерактивними завданнями: ви зможете виконувати їх і перевіряти свої відповіді онлайн.

Як вам CLASS 2? Вивчили цікаві для вас ідіоми?

Вам також може сподобатися:
Video
One TV show for your English - серіал The Gentlemen
Netflix продовжує нас радувати новими серіалами й на цей раз пропонує зануритися у світ гангстерів. У цьому місяці вийшов серіал “The Gentlemen” від кінорежисера Ґая Річі – спін-офф однойменного фільму. Це 8 серій по 1 годині, протягом яких ви знайомитеся з Едді, молодим аристократом,…
Video
8 нових фільмів та серіалів Netflix, які покращать вашу англійську
Вітаю всіх мовних фанатів та кіноманів! Хочеться подивитися щось нове і покращувати свою англійську одночасно? Ні для кого не секрет, що вивчення іноземної мови тримається на 4 китах: listening, reading, writing, speaking. Тож, для якісного тренування англійської мови на слух (listening) вам спішать…
Video
Англійська в піснях – Персональні невдачі Taylor Swift в синглі Anti-Hero
Вона побила майже всі музичні рекорди, забрала майже всі нагороди, а ще сьогодні вона в нашій відеорубриці «Англійська в піснях». Це ми про Тейлор Свіфт і її популярний сингл Anti-Hero, який вже розібрала для вас викладачка Green Forest Юлія Кравченко у нашому новому відео — https://bit.ly/3TpttUX.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.