About English Language. 12.02.2020

Чим такий хороший загальний курс англійської мови?

Автор: Ніна Кісь

Бажання переглянути черговий сезон улюбленого серіалу не чекаючи озвучки, втома від пошуку ідеального перекладача для продуктивного листування з партнерами, прагнення вільно використовувати англійську в подорожах. Все це приводить студента до рішення вивчати англійську мову. Найчастіше курс обирають саме General English, що включає в себе вміння читати, писати, слухати і, звичайно ж, говорити. Саме загальні курси англійської мови розвивають ті самі навички, які щодня необхідні в сучасному світі не тільки на роботі й у подорожах, але і в побутових ситуаціях.

Є величезна різноманітність пропозицій напрямів курсів. Незважаючи на зростаючу популярність нових програм, загальний курс англійської мови, як і раніше, найбільш популярний і ефективний. Які його плюси та в чому специфіка викладання?

Чим такий хороший загальний курс англійської мови?
Загальний курс англійської мови гарантує всебічне навчання

  1. Структура рівнів. На курсах викладання англійської мови є чітка структура рівнів у курсі General English: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate, Advanced. Кожного студента тестують на відповідність певному рівню, кожному рівню відповідає своя програма навчання.

  2. Гнучкість. Залежно від потреб студента за допомогою синтаксичних і граматичних конструкцій з базової загальної лексики будуються висловлювання англійською мовою. Граматичні категорії мови чіткі, володіння ними служить фундаментом для подальшого просування на наступні рівні.

  3. Баланс. Для грамотного спілкування іноземною мовою недостатньо знань граматики і лексики. Без володіння мовними навичками (читання, письмо, аудіювання та говоріння) неможливо грамотно розмовляти англійською мовою. Той, хто не вивчає мову структурно, може говорити на різні теми, але його мова часто примітивна, словниковий запас бідний, складається із загальноприйнятих, часто вживаних слів і конструкцій.

  4. Техніки та методики. Загальна англійська включає різноманітні техніки викладання: письмові вправи, бриф-клуби, відеоуроки, аудіо та ігрові вправи.

  5. Фундамент. Під час складання іспиту на отримання міжнародного сертифікату на курсах викладання англійської мови необхідні не тільки відмінні знання, а й розуміння структури та логіки іспиту. Навіть на початковому рівні програми General English є елементи тестів.

  6. Оптимальність. Якщо ви завантажені роботою чи навчанням і не можете вчитися інтенсивно – це оптимальний для вас курс. Двічі на тиждень по три академічні години – достатнє навантаження для опанування програми.

  7. Темп курсу General сприяє комфортному вивчення англійської. На курсах викладання англійської мови його обирають ті студенти, які хочуть у розміреному темпі детально вивчити мову.

Під час вибору програми на курсах викладання англійської мови ставте правильно мету й оцінюйте свої можливості – результат не змусить себе довго чекати.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.