About English Language. 20.03.2020

Центр вивчення англійської мови з можливістю навчатися без підручників

Багато студентів, прийшовши до центру вивчення англійської мови, хоче вивчити її без використання книг і підручників. Останнім часом з'явилася величезна кількість різних методик, які допомагають пройти вивчення англійської без підручників. Наскільки це реально?

Центр вивчення англійської мови
Ми раби своїх звичок. Зміни свої звички, і зміниться твоє життя

З яких причин виникає неприязнь до вивчення англійської за підручниками?

  • Спогади про навчання в школі. Підручники зі школи дуже важко назвати ідеальними книгами для вивчення англійської мови. У них дуже багато теорії, але немає практики. Адже саме з цим у нас і асоціюється слово «підручник». Пояснення до різних правил граматики були не завжди зрозумілими, неймовірно довгими і нудними. І незважаючи на те, що час минув, враження про підручники не змінилося. Сучасні магазини заповнені різними посібниками, які відкривають вивчення англійської по-новому. Саме вони і використовуються в сучасних центрах вивчення мов.
     
  • Нелюбов до вивчення граматики. Приходячи в центр англійської мови, багато хто впевнений у тому, що граматика не потрібна, що достатньо просто засвоїти основні фрази для розмови. Однак це помилкова думка. І для того, щоб мова звучала на рівні дорослої людини, недостатньо зазубрити фразу, без граматики тут не обійтися.
     
  • Бажання творчої свободи. Творчі люди не хочуть дотримуватися навчального плану, виконувати вправи і заучувати слова. Такі люди потребують легкого процесу навчання, який буде виходити за рамки підручника. Але варто зауважити, що ті книги, які використовуються в сучасних центрах для вивчення англійської мови, перестали бути нудними і викладають інформацію в цікавій, іноді ігровій формі.

Переваги занять за підручником

  1. Значна економія часу на пошук інформації.
  2. Підручник – це матеріал, який завжди можна брати з собою.
  3. Можливість знайти відповіді на всі вправи, наведені в книзі.
  4. Наявність вправ, які необхідні для закріплення матеріалу.
  5. Уся інформація подається необхідними дозами.
  6. Усі заняття правильно структуровані та подані.

У яких випадках в центрах із вивчення англійської можливо навчатися без підручників?

  1. Достатньо високий базовий рівень знань англійської. Тільки досягнувши рівня Upper-Intermediate або Advanced, ви можете займатися без навчального посібника.
     
  2. Можливість спиратися тільки на якісні матеріали з інтернету. Величезна кількість різних ресурсів пропонує матеріали, з яких вибрати якісні не так вже й просто. Найкраще віддавати перевагу статтям, де чітко пояснена тема, є зворотний зв'язок і тести для перевірки засвоєння матеріалу.
     
  3. Наявність специфічної мети вивчення мови. Іноді обставини складаються так, що вчити англійську потрібно не повністю, а лише її певні теми. Наприклад, потрібно підготуватися до важливих переговорів з іноземцями в сфері продажу або ж успішно пройти співбесіду англійською мовою. В цьому випадку можна обійтися без спеціальних книг.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.