About English Language, Green Forest Life. 19.12.2014

Bye bye 2014 або Найпопулярніше на сайті за рік

Автор: Анастасія Брандт

У 2014 році було багато чого і хорошого, і поганого) Але точно багато позитивного нас всіх очікує попереду, як мінімум це новорічні свята, подарунки, зустрічі з рідними, олів’є ) Вже починаючи с 19 грудня (Дня Святого Миколая), всі забудуть про роботу і почнуть атакувати магазини в пошуках подарунків).

З року у рік на нашому сайті ( і у школі загалом) ми намагаємось робити все, щоб ваше навчання було якомога простішим, продуктивнішим та цікавішим) Тому ми дуже радіємо, коли бачимо високу відвідуваність сайту та велику кількість переглядів рубрик, статей, відео).

Ну а звісно найбільшу кількість лайків та переглядів здобувають найкращі матеріали) Тому я хотіла б відзначити все найкраще та найпопулярніше на нашому сайті за останній рік). До того ж більшість відомих сайтів, порталів та організацій щороку підбивають підсумки …ну а чим ми гірші? =)) Тому почнемо! (Всі назви клікабельні, тож якщо ви хочете переглянути якийсь матеріал, просто тисніть на назву)

Найкращі статті 2014 року: 

                         16136 переглядів                                      6401 перегляд

6476 переглядів

Через те, що статей у нас на сайті ну дуже багато і ця трійка точно не відображає всіх ваших вподобань, ось ще 3 статті , які перетнули відмітку в 5 тисяч переглядів:

Найкращі пости у блогах 2014: 

Ми і раніше здогадувались, що граматика це ваше найслабкіше місце, ну а тепер ми знаємо це на 100%.

Найпопулярніші випуски рубрики Everyday English:


The best of Newsday Tuesday:

Найпопулярніші слова у Word of the day:

Шукайте наш профіль в Istagram за ніком @english_vocabulary або слідкуйте за оновленнями з комп'ютера за посиланням - instagram.com/english_vocabulary .

The best of Homophones 2014:

Якщо серед всіх цих статей та рубрик не має вашого улюбленого матеріалу з сайту, вкажіть посилання на нього у коментарях).

Дякуємо, що були з нами весь цей рік: лайкали, коментували або просто переглядали. Сподіваємось на вашу прихильність і в наступному році)

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.