Green Forest Life. 30.09.2021
Green Forest Events

Благодійний проект - #YourCharityInitiative: Karma is not a bitch

Автор: Green Forest

Кажуть, карма - ще те стерво. Але ми з нею уклали угоду. Хто допоможе нам врятувати життя однієї дуже хорошої людини, тому сильно пощастить. Приєднуйтесь до #YourCharityInitiative і вигравайте безкоштовний курс вивчення англійської в Green Forest.

Всі хочуть займатися благодійністю. Проте більшість забуває, забиває, не знає з чого почати, стверджує “всіх не врятуєш”. Ми це знаємо і розуміємо. Тому ми все підготували і організували для вас.  

У нашої викладачки з Харкова Олі Резнюк сталася біда. В 38 років їй діагностували рак молочної залози. Це, самі розумієте, sucks. Проте є хороші новини: пухлина піддається лікуванню і Олі точно стане сил та наснаги з нею впоратися. Вона вже пройшла 6 курсів хіміотерапій, залишилося 14. Її підтримує її сім’я, двоє маленьких дітей та весь колектив Green Forest. Тепер ми просимо вас теж її підтримати.

Наша ціль: 100 000 грн. Це сума, яку Олі залишилося зібрати на лікування.

Як приєднатися та отримати шанс виграти безкоштовний курс:

  • зробити благочинний внесок - 80 грн або більше (нижче ви знайдете реквізити). 100% вашого внеску підуть на лікування Олі. Будь-яка сума вітається.
  • обрати зручну для себе платформу - Facebook, Instagram або Telegram
  • зробити скріншот свого платежу та поділитися ним з нами 

15-го жовтня серед усіх людей, які допоможуть нам врятувати життя та поділяться скріншотами оплат, ми розіграємо по 1 безкоштовному курсу навчання на кожній платформі.

Реквізити для оплати

  • ПриватБанк 

Пряме посилання на оплату - https://bit.ly/3uq6E6p

Номер карти - 5168 7554 1945 5254

Установа банку: ПриватБанк
МФО банку: 305299
Отримувач: РЕЗНЮК ОЛЬГА АЛЕКСЕЕВНА
IBAN: UA063052990000026200746401506
Рахунок отримувача: 26200746401506

  • Monobank 

Пряме посилання на оплату - https://bit.ly/3utKFMa

Номер карти - 5375 4114 0721 9067

Поповнення за реквізитами
Отримувач: Резнюк Ольга Олексіївна 
IBAN: UA443220010000026203317474950 
ІПН/ЄДРПОУ: 3042111360 
Призначення платежу: Поповнення рахунку

 

ВАЖЛИВО! Якщо протягом протягом дії проекту, ви захочете здійснити декілька платежів і, відповідно, поділитися з нами більшою кількістю скріншотів, you are welcome. Чим більше платежів ви проведете, тим більше разів ваше ім’я потрапить в список учасників розіграшу, тим більше шансів на виграш курсу ви матимете.

Як допомогти, якщо на даний момент вас не цікавить безкоштовний курс?

  • По-перше, ви можете допомогти Олі благочинним платежем без скріншотів та додаткових заохочень. Karma is not a bitch, пам’ятаєте ж?
  • По-друге, 7-го жовтня в рамках #YourCharityInitiative пройде ексклюзивна благочинна лекція “Can English become YOUR language?” від Павла Кісельчука. Приєднуйтесь до неї, оплачуйте участь, отримуйте нові знання та рятуйте життя. Реєстрація за посиланням - https://bit.ly/3iljRZw

Кажуть, що допомагаючи комусь, ми насправді допомагаємо собі. Якщо це правда, то вважайте, що ми запустили величку акцію взаємодопомоги. Приєднуйтесь до нас і будьте здорові!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.