Green Forest Life. 01.04.2021

April Events: дайджест івентів в квітні

Автор: Green Forest

Квітень, локдаун, англійська... Коли ми починали проводити івенти онлайн рік тому, ми й гадки не мали, що це настільки зручно, цікаво і ефективно. За рік в наших онлайн івентах взяли участь тисячі людей з різних міст та навіть країн. Ми отримали сотні коментарів з подяками та ідеями. Тому цього квітня ми, як завжди, підготували для вас класну добірку англомовних івентів, хай би що не відбувалося навколо. Просто пам'ятайте, що для кожного English lover у нас є місце. Зберігайте наш квітневий дайджест і приєднуйтесь до нас!

April Events: дайджест івентів в квітні

  • 7.04, 19:00 - GF Talks Online: лекція "Актуальний сленг: чим він небезпечний та як його вчити" від Юліани Тищенко

Рівень англійської: будь-який. Лекція проходитиме українською мовою. Участь безкоштовна. Реєстрація: http://bit.ly/3cBdyyA

 

  • 9.04, 15:30 - Live Stream: Everything with Ksusha

Тема ефіру: About science

Ксюша Луценко, досвідчений викладач, проведе ефір на  сторінці Green Forest Одеса в Instagram і навчить вас, як говорити про науку англійською, підтримати бесіду із носіями про роботів та автоматизовані процеси.

 

  • 14-15.04, 19:00 - Come and Learn: відкриті уроки англійської, за які платять вам - безкоштовні заняття з англійської для різних рівнів.
  • 14.04 - урок для рівнів elementary / pre-intermediate.

Тема: уточнюється
Реєстраціяhttp://bit.ly/3dBmnaJ

  • 15.04 - урок для рівнів intermediate / upper intermediate.

Тема: уточнюється
Реєстраціяhttp://bit.ly/3sTgA6S

 

  • April Events: дайджест івентів в квітні - 222.04, 19:00 - English Meetup Online - неформальний networking івент.

​​Реєстрація: http://bit.ly/3rAStsd

 

  • 23.04, 15:30 - Live Stream: Everything with Ksusha

Тема ефіру: About Mars

Ефір пройде на  сторінці Green Forest Одеса в Instagram. В цьому лайві ми згадаємо, скільки планет у Сонячній системі, як вони називаються, чого вже досягло людство і як про це все сказати англійською.

 

  • 28-29.04, 19:00 - Come and Learn: відкриті уроки англійської, за які платять вам - безкоштовні заняття з англійської для різних рівнів.
  • 28.04 - урок для рівнів elementary / pre-intermediate.

Тема: уточнюється
Реєстраціяhttp://bit.ly/3usLL9H

  • 29.04 - урок для рівнів intermediate / upper intermediate.

Тема: уточнюється
Реєстраціяhttp://bit.ly/3cOeijO

 

  • 11, 17, 25.04 - розмовний клуб English Sunday Online для всіх рівнів. Реєстрація не потрібна, просто приєднуйтесь до телеграм каналу нашого клубу.

Актуальну інформацію про офлайн івенти в Києві: Big Speaking Club та Your English Night ми опублікуємо трохи згодом та обов'язково будемо тримати вас в курсі щодо дат та умов проведення. Якщо у вас виникнуть будь-які питання, пишіть нам в Instagram. А ми схрещуємо пальці та дуже віримо і в наші офлайн івенти.

А щоб точно не пропустити жодного анонсу та бути в курсі всіх англомовних івентів - підписуйтесь на наш новий телеграм канал - English Events | online | offline!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.