About English Language, Reading. 09.09.2020

Англійська дистанційно – 6 коротких новел для початківців

Автор: Анна Огородник

Немає простішого способу втекти від повсякденності, ніж читання. Книги допомагають нам краще розуміти світ і формувати ідеї. Шкода, що багато творів залишаються недоступними, оскільки не перекладені українською. Як було б чудово, якби ви могли прочитати їх в оригіналі. Якщо ви почали вивчати англійську дистанційно та хочете розвивати свої навички, то читання вам у цьому допоможе.


Яку літературу краще читати початківцям? Вчити англійську дистанційно краще спільно з читанням класичних творів. Серед них є багато коротких і цікавих розповідей. Підійдуть навіть казки Ганса Крістіана Андерсена та Оскара Вайльда.

Читання – захопливий і дуже ефективний спосіб вивчення англійської дистанційно. Нехай короткі розповіді стануть для вас першою сходинкою, з часом ви можете перейти до більш складних текстів.

Англійська дистанційно – 6 коротких новел для початківців
Найкращий спосіб вивчити будь-яку мову – максимально зануритися в неї. Тож чи можна вивчити англійську, читаючи класичні твори в оригіналі?

Новачкам, які проходять дистанційне навчання англійської, сподобаються такі твори.

  1. Danny, the Champion of the World (Roald Dahl) – книга видатного письменника. Його простий стиль письма та чарівні, красиві розповіді, стануть хорошою підмогою для дистанційного навчання англійської. Це цікава історія про взаємини хлопчика з батьком. На замітку тим, хто вважає за краще вчити англійську дистанційно за фільмами. Цей твір було екранізовано в 1989 році. Подивіться його в оригіналі з субтитрами та записуйте нові слова й фрази.
     
  2. Charlotte's Web (Elwyn Brooks White) – це історія про дружбу між павуком і свинею. Чому саме ця розповідь найбільш вдала для дистанційного навчання англійської? Елвін Брукс Вайт – письменник, який відомий своїм чистим і простим стилем письма. Він був настільки хороший у своїй справі, що навіть написав цілу інструкцію про те, як потрібно писати.
     
  3. The Happy Prince (Oscar Wilde) – коротка, але красива розповідь зі зворушливим фіналом. Це історія про взаємини зі статуєю, яка розмовляє, і крихітною пташкою. Мова оповідання проста, тому новачки зустрінуть багато знайомих слів.
     
  4. A Series of Unfortunate Events (Daniel Handler) – дитяче оповідання, яке буде корисно прочитати тим, хто вивчає англійську дистанційно та хоче поліпшити свій reading. У ньому розповідається історія дітей, які втратили батьків і змушених жити з таємничим графом Олафом.
     
  5. The Wind in the Willows (Kenneth Grahame) – незважаючи на те, що автор за національністю шотландець, ця розповідь стала втіленням класичної художньої літератури Англії. Вона написана простою мовою, тому підходить для студентів із початковим рівнем англійської на дистанційному навчанні. Розповідь легко читається, а історія цікава та захоплива. Вона про пригоди тварин, які живуть біля річки.
     
  6. The Old Man and the Sea (Ernest Hemingway) – справжній шедевр. Це глибока й емоційна історія про боротьбу одного рибалки з природою. Новачкам цей роман може здатися трохи важчим за інші. Однак Хемінгуей відомий своєю найчистішою прозою і найпростішим стилем письма.

Для дистанційного навчання англійської підійдуть будь-які матеріали, які допоможуть вам удосконалити ваші навички. Читайте новинні ресурси, комікси, газети й журнали. Головне – приділяйте цьому заняттю достатньо часу.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.