About English Language. 17.03.2020

Англійська з носієм мови: переваги та недоліки

Автор: Юлія Блажевич

Вільне володіння англійською мовою передбачає правильне розуміння та коректне висловлювання своїх думок не тільки усно, але й письмово. Саме тому, вивчаючи англійську з носієм мови, підходьте до вибору викладача виважено, звертайте увагу на його кваліфікацію. Чи варто вчити англійську з носієм мови в Києві або краще зайнятися пошуком викладача-філолога, який отримав відповідну освіту, але ніколи не жив у мовному середовищі?

Англійська з носієм мови: переваги та недоліки
Вивчіть плюси та мінуси англійської з native speaker

Переваги вивчення англійської мови з носієм

  1. Звертаючись за допомогою до школи англійської з носієм, ви отримуєте можливість зануритися в культуру Великобританії та США. Це прекрасна мотивація прагнути розмовляти іноземною.
     
  2. Спілкування з носієм англійської дозволяє отримати якісні теоретичні знання та навички в злегка стресовій ситуації живого спілкування, коли загострюються всі почуття.
     
  3. Формування правильного акценту, який можна отримати тільки під час спілкування в англомовному середовищі. Також під час вивчення англійської мови з носієм мови особлива увага приділяється інтонації, яка в англійській грає дуже важливу роль.
     
  4. Носій мови пояснить на практиці не тільки, як правильно говорити, а й які вислови використовувати категорично не можна в тій чи іншій ситуації.
     
  5. У школі англійської з носіями можна обіграти різні побутові та робочі ситуації й запам'ятати відповідну лексику.

Англійська мова з носієм мови: недоліки

  1. Найчастіше у носіїв мови немає необхідної педагогічної освіти. Можуть виникнути складнощі через неідеально побудовану навчальну програму.
     
  2. На сайтах із пошуку репетиторів можна зустріти носіїв мови, які абсолютно не мають досвіду роботи. Краще звертатися в мовні школи, де кваліфікація та досвід викладачів перевірені.
     
  3. Новачкам буде досить складно спілкуватися виключно англійською без роз'яснень. Тому спочатку бажано отримати базові знання.

Що ми скажемо точно: займаючись із носієм вивченням англійської мови, ви поліпшите вимову, зламаєте мовний бар'єр і набагато краще будете розуміти англійську на слух.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.