Reviews, Speaking, Writing, Vocabulary, Reading, Listening, Grammar. 15.03.2021

8 безкоштовних весняних онлайн-курсів англійської мови (A1-C1) + Бонус

Автор: Green Forest

Spring has come – час просинатись і братись за справи, у нашому випадку, за вивчення англійської мови! Круто те, що зараз для удосконалення своїх знань або вивчення нового вам потрібен лише Інтернет, вільний час, трохи мотивації з натхненням і наша традиційна добірка безкоштовних онлайн курсів з англійської мови. Весна 2021 виявилась багатою на такі курси, тому у нашій добірці для вас цілих 8 курсів + 5 бонусних в кінці! Тут і великий курс з граматики, англійська для інженерів та математиків, курс базової англійської для початкових рівнів, цілих 2 курси про письмо: імейли та академічний варіант, курс бізнес англійської для створення презентацій, курс з англійського права та на покращення вимови. Обирайте будь-який, бо всі вони варті вашої уваги. І обов’язково дочитайте статтю до кінця, адже бонусні курси саме там.

8 безкоштовних весняних онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced + Бонус

Tricky English Grammar by University of California, Irvine via Coursera 

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Grammar, Writing
  • Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище

  • Початок курсу: 15 березня 2021

  • Тривалість курсу: 4 тижні, матеріалів на 25 год навчання

Англійська – складна для вивчення мова через купу різних правил, у яких легко заплутатись. Цей курс допоможе вам розкласти всі правила по поличках за допомогою корисних порад та технік. Під час курсу будуть розглянуті такі граматичні теми: Nouns, Articles, Quantifiers, Gerunds, Infinitives, Requests, Permission, Confusing Word Forms, Phrasal Verbs та Collocations. У безкоштовній версії цього курсу ви отримаєте доступ до відео-лекцій та роздаткових матеріалів. 

 

English for Science, Technology, Engineering, and Mathematics by the University of Pennsylvania

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Speaking, Reading, Vocabulary and other Language skills
  • Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище

  • Початок курсу: 15 березня 2021

  • Тривалість курсу: 5 тижнів, матеріалів на 34 год навчання

А це курс спеціалізованої англійської мови розрахований на не носіїв мови. За допомогою 5 розділів ви зможете розширити свій словниковий запас та прокачати різні навички з англійської, пов’язані з науковими темами. Весь курс оснований на темі Кліматичних змін, і кожний окремий юніт розглядає різні проблеми, пов’язані з цим явищем, такі як хімія кліматичних змін, наслідки глобального потепління та нанотехнології, які допоможуть сповільнити кліматичні зміни.  

 

Basic English 1: Elementary by King's College London

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Listening, Writing

  • Необхідний рівень англійської: Elementary

  • Початок курсу: 5 квітня 2021

  • Тривалість курсу: 4 тижні, матеріалів на 4 год навчання

Якщо ви тільки почали вивчати англійську, тоді цей курс саме для вас. Курс допоможе отримати впевнені знання базової англійської мови на прикладі різних щоденних ситуацій та подій. Курс складається з аудіо історій та ситуацій, які потрібно спочатку прослухати, а потім перевірити свої знання за допомогою тестових завдань. Після кожного завдання ви зможете взяти участь в обговоренні з іншими учасниками курсу.

Introduction to English Common Law by University of London International Programmes

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Listening, Reading, Speaking

  • Необхідний рівень англійської: від Upper-Intermediate і вище

  • Початок курсу: 5 квітня 2021

  • Тривалість курсу: 6 тижнів, матеріалів на 20 год навчання

Даний курс стане у нагоді юристам та тим, хто цікавиться правом та законами в Європі. Під час проходження курсу ви ознайомитесь з впливовою правовою системою, включаючи її історію, конституційну базу, джерела та установи. Ви дізнаєтесь про різні способи прийняття та тлумачення законів, англійську судову систему та зростаючу важливість законодавства Європейського Союзу та прав людини. Все це ви зможете дізнатись за допомогою відеолекцій, читання та питань для обговорення. 

 

Using Email for Networking in English by University of Washington

Реєстрація на курс  

  • Що можна покращити: Writing
  • Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище
  • Початок курсу: будь-коли
  • Тривалість курсу: 4 тижні, по 3-5 год на тиждень

У наш час тотальних листувань онлайн, відповідні вміння дуже цінуються як у бізнес-середовищі, так і в повсякденному житті. Написання електронних листів англійською – одна з найнеобхідніших навичок справжнього професіонала. Під час цього курсу ви вивчите необхідну лексику англійською, розберетеся зі стратегіями написання ефективних листів, починаючи з теми. Ви навчитеся писати повідомлення для різних аудиторій і одразу розуміти, який стиль використовувати: формальний або неформальний. Навчитеся правильно формувати структуру листа, включаючи вітання, головну частину, формат і закінчення.  

 

Writing in English at University by Lund University

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Writing, Grammar
  • Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище
  • Початок курсу: 29 березня 2021
  • Тривалість курсу: 4 тижні, матеріалів на 24 год навчання

Якщо ви хочете навчитись писати англійською трохи краще ніж просто декілька слів та емоджі у месенджері, тоді цей курс стане вам у нагоді. Навички письма здобуті протягом курсу знадобляться і під час навчання в університеті, і в бізнес діяльності. Після закінчення курсу ви зрозумієте суть академічного письма, складете свій власний «набір інструментів» навичок письма та зможете його зразу протестувати, навчитесь структурувати свої тексти та підбирати аргументи. 

 

Business English: Making Presentations by University of Washington 

Реєстрація на курс

  • Що можна покращити: Speaking, Writing
  • Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
  • Початок курсу: 15 березня 2021
  • Тривалість курсу: 4 тижні, матеріалів на 14 год навчання

А це курс від Вашингтонського університету, який допоможе вам вивчити необхідну лексику і техніки для створення ефективних презентацій англійською мовою. Після завершення курсу ви зможете: подати необхідну інформацію організовано та цікаво, створювати таблиці й діаграми та переконливо використовувати англійську мову. Фінальним завданням курсу буде створення обґрунтованої презентації вашого міста, як майданчика для майбутньої події. 

 

English Pronunciation | Speaking Course | Fix your Accent by Udemy

Реєстрація на курс 

  • Що можна покращити: Speaking, Pronunciation
  • Необхідний рівень англійської: від Elementary і вище
  • Початок курсу: будь-коли
  • Тривалість курсу:  матеріалів на 2 год навчання

 

Проблеми з вимовою? Не біда, цей курс допоможе вам заговорити англійською більш впевнено та чітко. Спочатку ви навчитесь правильно вимовляти кожен з англійських звуків. Далі ви спробуєте говорити в одному ритмі з носіями мови. Після цього навчитесь говорити більш зв’язно , а також попрактикуєтесь робити презентації та проходити співбесіди англійською і звучати максимально натурально. 

Цієї добірки безкоштовних курсів вам точно вистачить на всю весну, аж до нашої наступної літньої добірки. Але, якщо ви не хочете проходити довгі курси на декілька місяців, радимо вам звернути увагу на короткі онлайн курси, від 30 хв. до 4 год. навчання,  на найрізноманітніші теми від онлайн супермаркету курсів з англійської мови booyya.com. Хоч курси на платформі і платні, але вартість стартує від 111 грн! З якого курсу почати? Ловіть нашу добірку ТОП-5 та enjoy:

Вам також може сподобатися:
Fun
One Аnimated Film for your English - мультфільм Coco
Halloween наближається, тож сьогодні у нашій рубриці One Animated Film for Your English маємо для вас тематичний мультфільм, який рекомендуємо глянути кожному! Це ми про мультик «Коко», що розповідає про хлопчика Мігеля, який потрапляє у світ мертвих. Як і чому він там опинився не будемо…
Grammar
7 безкоштовних зимових онлайн-курсів англійської мови (A1-C1)
Нова добірка безкоштовних онлайн курсів для всіх рівнів від Green Forest вже тут. Ну, тобто курси не від Green Forest, а від різних всесвітньовідомих університетів та різних онлайн платформ для навчання. Просто ми тут зібрали ті, які почнуться саме зимою або ж їх  можна проходити в будь-який час.…
Grammar
Безкоштовний урок англійської з Notes – Слухання – Narrating a story (B2-C1)
Цікаве інтерв'ю англійською з поліцейським, корисні поради, як вберегтися від шахрайства, багато важливих слів та виразів, щоб зробити ваші історії більш логічними і зв'язними - це все чекає на вас у нашому новому безкоштовному уроці Narrating a story - https://bit.ly/31daa9P. Проходьте його…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.