About English Language. 06.05.2020

Англійська з носієм мови в Києві – 7 переваг, про які ви не знали

Автор: Анастасія Бірюкова

«Уроки з носієм англійської мови? Ні це не для мене, занадто важко, я боятимусь щось сказати, не зрозумію нічого, що вони говорять, до того ж у мене рівень Begginer», – зазвичай це говорять собі люди, які тільки замислюються над вивченням англійської з носієм мови в Києві та інших містах, і вже подумки, не спробувавши, виключають цей варіант. Але саме уроки з носієм англійської мови дають приголомшливий результат. Якщо у вас є бажання і можливість записатися на такі курси – не бійтеся. Спробувавши один раз, ви не зможете відірватися від цих занять. Адже англійська з носієм мови в Києві – одні з найбільш затребуваних, ефективних і цікавих курсів.

Зміст

  1. Які переваги вивчення англійської з носієм мови в Києві
  2. Чим відрізняються заняття з англійської з носієм мови від занять з українським викладачем
  3. Чому саме вам підходять заняття з носієм англійської
  4. Де можна займатися з носіями англійської в Києві

Чому вивчення англійської з носієм мови в Києві такі ефективні? Тому що, по-перше, ви отримуєте неспотворену вимову слів, краще будете розуміти на слух. По-друге, якщо ви захочете поїхати за кордон у відрядження, на відпочинок, то ви зможете швидше донести свою думку до людей, з якими будете спілкуватися, у вас буде поставлена вимова, буде менше суржику, спілкування з людьми пройде успішніше.

Ці та інші переваги ви отримаєте від занять англійською з носієм мови в Києві або своєму місті. Давайте розглянемо, які основні переваги ви отримаєте від цих занять.

Які переваги вивчення англійської з носієм мови в Києві

  1. Носій англійської не говорить вашою рідною мовою. І це одна з головних переваг, оскільки під час уроку ви не зможете перейти на свою рідну мову. Тому якщо ви забули якесь слово або просто його не знаєте, а воно вам потрібне, щоб правильно донести свою думку, вам доведеться підшукувати синоніми, вчитися пояснювати, що ви хотіли сказати. Ви будете змушені говорити англійською мовою. З кожним заняттям буде все простіше і простіше нею розмовляти і все простіше розуміти вашого американського або британського вчителя..
     
  2. Ви одразу вчите живу англійську мову. Тільки уявіть: ви народилися і виросли в іншій країні, прожили там близько тридцяти років, а тепер ви вирішили приїхати до України та викладати свою мову людям у цій країні. Звичайно, ви знаєте всі особливості та нюанси вашої мови, сленг, слова, які зараз актуальні або які вже ніхто не використовує. І все це ви зможете передати своїм учням. Це величезна перевага, щоб вивчати мову з «перших вуст».
     
  3. На уроках створюється англомовне середовище. Коли ви приїжджаєте в іншу країну, якщо ви знаєте хоча б пару слів місцевою мовою, ви будете намагатися пояснити, чого ви хочете: в магазині, надворі, готелі, можливо, ви захочете поспілкуватися з місцевим населенням, щоб краще пізнати їх культуру. І так крок за кроком ви будете вдосконалювати свої знання іноземної мови. Схожа атмосфера створюється в Києві на уроках англійської з носієм мови.

    Які переваги вивчення англійської з носієм мови в Києві
    Найцікавіші курси англійської в Києві з носіями мови

     
  4. Ви вчитеся сприймати швидку англійську мову на слух. У звичайному житті американці, та й британці, розмовляють дуже швидко, ковтають слова, вони між собою зливаються, тож спочатку ви нічого не розумієте. Але з часом і практикою, якщо постійно спілкуватися з носієм англійської, то можна натренувати свій слух, і дуже скоро ви почнете чути навіть закінчення слів дуже чітко. Також вам буде чутна різниця між двома схожими словами.
     
  5. Швидше долається мовний бар'єр. «Ой, а що про мене подумають, а раптом я скажу неправильно, а який зараз час потрібно використовувати...», – якщо у вас від цих думок кипить голова – це ознаки того, що ви ще не подолали мовний бар'єр. Ви можете спілкуватися з вашим українським вчителем, з друзями, але коли справа доходить до іноземців, ви раптом все забуваєте і не можете нічого сказати. Відвідуючи уроки з носієм мови, ви швидше «перелізете» через цей мовний бар'єр.
     
  6. Доторкнетесь до культури іншого народу. Мова нерозривно пов'язана з культурою народу. У ній ми бачимо відображення побуту, традицій, іноді навіть характеру людей. За десятки століть своя незвичайна культура склалася в американців і британців. Якщо перші постійно усміхаються, постійно чомусь радіють, вони дуже емоційні, то британці більш стримані, ввічливі, акцент у них більш вишуканий, вони можуть здатися навіть зарозумілими. Ви зможете дізнатися у вашого вчителя, як вони святкують Різдво, Новий рік, Великдень, чи святкують взагалі, які у них є інші свята, про які ми не знаємо. Все це доповнить і розширить ваш світогляд, а також допоможе розумінню особливостей англійської мови.
     
  7. Почнете думати англійською мовою, а не перекладати. Зазвичай на заняттях з українським вчителем ми просимо допомогти перекласти нам фразу або речення, це може стати звичкою – і ми постійно потім будемо перекладати з рідної мови англійською. На заняттях з нейтів спікером у вас так не вийде. Потрібно буде або самому шукати переклад у словнику, або замінювати слова синонімами. А найкраще одразу вчитися думати англійською мовою. Як? Відповідь одна – через практику. Наприклад, ви займаєтеся на курсах з носієм двічі на тиждень, постійно вживаєте схожі фрази, слова, з часом ви їх запам'ятаєте на підсвідомому рівні і коли потрібно буде сказати щось подібне, у вас в пам'яті вже буде шаблон, за яким ви будуватимете подальші речення. Шаблон буде вже англійською, а не українською. І так ви потроху почнете думати англійською мовою. Також допомагає щоденна самостійна практика. Наприклад, ви їдете в метро, автобусі й перед очима у вас оголошення, постарайтеся перекласти його англійською. Робіть це постійно, коли ви кудись їдете і вам нема чим зайнятися.

Ці переваги допоможуть вам досягти наміченої мети. Якщо ви в роздумах, пропонуємо вам поринути в тему вивчення англійської мови з носієм і розібрати, чим відрізняються заняття з носієм англійської від занять з українським викладачем.

Чим відрізняються заняття з англійської з носієм мови від занять з українським викладачем

Частина прогресу в вашому навчанні залежить і від того, з якими людьми ви вчитеся і хто вам викладає англійську. Чи зуміє вчитель зацікавити вас в подальшому навчанні, строгий він чи ні, чи володіє матеріалом на належному рівні, спокійний він або суперактивний і т.д. Можна прийти в одну школу, потрапити до двох різних вчителів, і подача уроку у них буде відрізняться, хоча структура буде однаковою, а якщо ви прийдете на урок до носія – там взагалі все може бути по-іншому. Тому пропонуємо вам розглянути деякі відмінності уроків з українським викладачем і носієм мови.

Чим відрізняються заняття з носієм мови від занять з українським викладачем
Отримайте максимальний результат від англійської з носієм мови в Києві

  1. Мова викладання. Природно, скажете ви, там викладання буде російською чи українською, а там англійською. І тут ви будете не праві. Оскільки заняття з українським викладачем теж можуть проходити англійською мовою, причому повністю. Але все ж психологічно ви будете знати, що ви можете вжити те чи інше українське слово і викладач вас зрозуміє. А коли ви займаєтеся з носієм мови, такої впевненості в тому, що вас зрозуміють, не буде. Але все ж мова українського викладача від американського і британського відрізняється: манерою, інтонацією, акцентом.
     
  2. Ваш стан. Почуття розслабленості чи зібраності. Коли перед нами американець, а нам ще потрібно з ним розмовляти, то ми збираємо всі свої думки, знання в купу і намагаємося щось сказати. Це відбувається навіть якщо ви думали, що ви не знаєте англійську мову на такому рівні, щоб спілкуватися з носієм, але це невелика екстрена ситуація показує нам протилежне, що ви все-таки можете спілкуватися англійською. З українським викладачем такого немає. Тому що іноді ми настільки розслабляємося, що можемо використовувати російські або українські слова на уроці англійської, хоча їх вживання заборонено, знову ж таки, тому що ми знаємо, що нас і так зрозуміють.
     
  3. Типи занять (метод). Існує два типи заняття з носієм англійської мови. Перший тип – коли носій англійської виступає в ролі вчителя. Тобто носій англійської не просто «носій», він ще вчився на вчителя або в сфері викладання у нього була певна практика. У вас є книга, за якою ви займаєтеся, ви проходите матеріал, закріплюєте його, а носій може виправляти вас, просити повторити одне слово кілька разів для кращого запам'ятовування і т.д. Другий вид заняття більше схожий на розмовні клуби, де носій англійської виступає в прямій ролі носія, тобто англійська – просто його рідна мова, він може не мати педагогічної освіти і великого досвіду в цій сфері. На уроках ви будете розмовляти на різні теми, грати в ігри тощо. Але «зубріння» не буде. Тобто існують заняття з американським або британським викладачем і заняття з носієм мови. З українським викладачем є тільки один випадок, будуть то звичайні, стандартні уроки або розмовні клуби, він завжди виступатиме в ролі вчителя і намагатиметься вас чогось навчити.

А якщо ви ще досі думаєте, що заняття англійською з носієм мови в Києві не для вас, давайте розберемося, кому ж підходять заняття такого типу.

Чому саме вам підходять заняття з носієм англійської

  1. Ви хочете поринути в англомовне середовище, але у вас немає можливості виїхати за кордон, тоді уроки з носієм мови для вас ідеальний варіант. Ви, не виїжджаючи зі своєї країни, можете удосконалювати свою мову з нейтів спікером.
     
  2. У вас є бажання вивести свою англійську на новий рівень. Оскільки ви будете навчатися у людини, яка жила деякий час в оточенні тільки англійської, то ваше навчання буде максимально ефективним і більш швидким. Нейтів спікер як ніхто інший знає особливості своєї мови і може поділиться тією інформацією, яку може не знати український викладач.
     
  3. Хочете розширити світогляд і дізнатися нове про культуру іншого народу від його представника. Коли ви навчаєтеся іншої мови, то нейрони вибудовують нові зв'язки, і ви стаєте більш кмітливим, ваше мислення стає більш рухливим, ви починаєте думати по-іншому. Плюс ви дізнаєтеся про культуру, побут, традиції іншого народу, дізнаєтеся щось нове, незвичайне для вашого звичного мислення. Так ви починаєте думати по-іншому.
     
  4. Інтерес. Вам просто цікаво дізнатися, хто ж це такий нейтів спікер? Як він виглядає, про що думає, як говорить? Як він поводиться? Чи відрізняється його поведінка від нашої? А також вам цікаво, чи відрізняється система навчання в українських викладачів та іноземних.

Де можна займатися з носіями англійської мови в Києві

«Добре, – скажете ви, – я хочу займатися англійською з носієм мови в Києві, але де ж його знайти? Де він може викладати?» У різних місцях. Починаючи від мовних курсів, шкіл і закінчуючи церквами. Пропонуємо вам невеликий список місць, де ви можете займатися з носієм англійської в Києві.

Де в Києві можна займатися з носіями англійської мови
Займайтеся на курсах англійської з носієм в Києві

  1. Курси англійської. Зараз у дуже багатьох школах і просто на мовних курсах пропонують групові або індивідуальні заняття з носієм англійської мови. Вибирайте курси, які підходять саме вам. Вибирайте школи і курси, які відповідають вашим цілям, вам підходить метод викладання, ви відчуваєте себе комфортно на уроках з викладачем і зі студентами, зі зручним для вас розташуванням і ціновою категорією. Не поспішайте кидатися одразу на перші-ліпші курси. Вивчіть все детально. Тільки потім приймайте рішення.
     
  2. Програма AIESEC. Це міжнародна програма обміну студентів. У межах цієї програми проводяться мовні курси в Києві та інших містах України. Студенти, які приїхали стажуватися до нашої країни, викладають їх рідну мову. Це може бути як англійська, так і китайська або арабська й інші мови. Це залежить від того, з якої країни приїхали студенти. Також вони влаштовують мовні табори для дітей. Ви можете навчатися у них і відкрити для себе нові можливості. Якщо ваш вік від 18 до 29 років, хто знає, може, ви вирішите стати одним з волонтерів і поїхати в іншу країну?
     
  3. Американський дім – установа американського посольства для розвитку міжкультурних відносин між Америкою і Україною. Тут проводяться різні заходи культурного і пізнавального характеру. Також щосереди ви можете відвідати розмовні клуби з носієм англійської мови. На них ви познайомитеся з безліччю цікавих людей, подискутуєте на актуальні теми, весело і з користю проведете свій вечір.
     
  4. Церква. При виборі місця заняття англійською мовою, зверніть увагу на протестантську і баптистську церкви. У них ви зможете знайти розмовні клуби або навіть цілі курси з носіями мови. Але ці заняття можуть бути на релігійні теми. Тож якщо вам нецікава релігія або якщо ви атеїст, то краще туди не ходити. Адже ви будете постійно дратуватися, що б вони не говорили.
     
  5. Мобільні додатки. Цей варіант підходить всім, але особливо тим людям, які хочуть мінімізувати свої рухи. Немає нічого простішого й доступнішого, ніж мобільні додатки, а якщо за допомогою їх можна поговорити з носієм мови, то це подвійно вигідно. Вивчайте англійську з носієм мови в Києві, а якщо бути більш точним – не виходячи зі свого київського будинку, за допомогою таких програм:

    - Hello Talk
    - Hi native
    - Cambly

    Ці 3 додатки для вивчення англійської з носієм мови в Києві знаходяться у відкритому доступі для завантаження на платформах Android і Apple, вони легкі у використанні та мають приємний дизайн. У цих додатках ви знайдете носіїв не тільки англійської мови, але також французької, німецької та інших. Можете сміливо завантажувати, заходити і починати свою розмовну практику. Лайфхак: якщо ваш смартфон і так перевантажений різними додатками, відкрийте просто Facebook і знайдіть собі нейтів спікера тут. Адже спочатку ця соціальна мережа була створена для знайомств, звичайної балаканини. Урізноманітніть свій час, що проводиться в цій соцмережі, і зробіть його більш корисним – поспілкуйтеся з носієм англійської мови.

Якщо ви дочитали до кінця і все ще в роздумах – приходьте до нас. Ми – це сучасна, прогресивна школа англійської мови Green Forest. У нас ви знайдете спеціально розроблену програму навчання і матеріали до неї, навчання на базі унікальної гібридної платформи Notes be Green Forest. Якщо ви забули, о котрій у вас має бути урок, не встигли записати домашнє завдання, змінився розклад занять, хочете подивитися на свій графік успішності – просто відкрийте програму My Green Forest. У ній ви знайдете відповіді практично на будь-які свої запитання, що стосуються організаційних моментів. А також в нашій школі на вас чекають безкоштовні солоденькі бонуси у вигляді онлайн-версії підручника, розмовних клубів з носієм мови, занять по Skype, спецкурсів на різні граматичні та лексичні теми. Із враженнями студентів ви можете ознайомитись на сторінці з відгуками про Green Forest.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.