Grammar, Listening, Reading, Reviews, Vocabulary, Writing. 08.09.2021

6 безкоштовних осінніх онлайн-курсів англійської мови для всіх рівнів

Автор: Green Forest

Якщо ви з тих, хто відкладав вивчення англійської у довгий ящик/ на осінь/ після нового року/ на літо/ і знову на осінь, то ось ця осінь таки прийшла. А восени, як відомо, починається багато чого нового та цікавого і з’являється купа нових можливостей, тож не почати вивчати англійську просто соромно. Так, наприклад, стартують нові групи вивчення англійської в Green Forest, запускається безліч всіляких програм, курсів, вебінарів та уроків з англійської, і до багатьох з них можна долучитись безкоштовно  з будь-якої точки світу. Щоб вам було ще легше почати вивчення англійської просто зараз, ми зібрали для вас нашу традиційну добірку MOOC (Massive Open Online Courses) – масових відкритих онлайн курсів на будь-який смак та рівень. Ця осінь багата на курси для удосконалення навичок говоріння та письма, а в кінці вас чекає крутий промокод з 50% знижкою на більш ніж 50 коротких курсів з англійської. Читайте, обирайте та вивчайте! 

Low Intermediate English: Meet & Greet by Voxy 

  • Реєстрація на курс  
  • Що можна покращити: Writing, Grammar
  • Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate та вище
  • Початок курсу: 6 вересня 2021
  • Тривалість курсу: 6 тижнів

Цікавий курс, який навчить спілкуватися англійською і допоможе вам налагодити персональні та професійні контакти. Весь навчальний процес буде відбуватись на навчальній платформі Voxy, яка адаптується до вашого рівня. Кожен тиждень навчання складається з коротких уроків з різноманітними завданнями на удосконалення навичок читання, аудіювання, граматики , говоріння та поповнення словникового запасу. Всі уроки включають у себе контент з реального життя. Після завершення курсу ви зможете впевнено починати або приєднуватись до розмови будь-якого типу.

English&Work: Cover Letters via Hong Kong Polytechnic University 

  • Реєстрація на курс 
  • Що можна покращити: Writing, Grammar, Vocabulary
  • Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
  • Початок курсу: 6 вересня 2021
  • Тривалість курсу: 4 тижні

Якщо ви не знаєте що таке Cover Letter, вам обов’язково потрібен цей курс. Якщо ви хочете навчитись писати Cover Letters, які вигідно доповнюють і підкреслюють переваги вашого резюме, вам також варто приєднатись до цього курсу. В курсі ви розберетесь зі структурою та змістом супровідного листа, отримаєте поради від топових рекрутерів щодо наповнення такого листа, його настрою, стилю. Також ви навчитесь використовувати правильні форми дієслів та часів і листі такого формату, а також дізнаєтесь, про що точно варто згадати у  Cover Letter, а про що краще промовчати. 

Writing in English at University by Lund University 

  • Реєстрація на курс 
  • Що можна покращити: Writing, Vocabulary
  • Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
  • Початок курсу: 13 вересня 2021
  • Тривалість курсу: 4 тижні

Цей курс для тих, хто прагне навчитись гарно і змістовно писати англійською мовою. І тут мова зовсім не про смс-ки чи короткі повідомлення у месенджерах, а про великі тексти, доповіді, твори. Курс складається з 4 модулів: 1 – вступ до академічного письма, 2 – структурування тексту та оформлення аргументів, 3 – використання ресурсів, 4 - основні інструменти авторів: редагування та корекція. Кожен модуль складається з відео-лекцій, текстових завдань та тестів на перевірку. Навички, які ви отримаєте після завершення курсу, стануть у нагоді і під час навчання, і під час професійної діяльності.

Conversational English Skills by Tsinghua University 

  • Реєстрація на курс 
  • Що можна покращити: Listening, Vocabulary
  • Необхідний рівень англійської: Elementary або вище
  • Початок курсу: 6 вересня 2021 
  • Тривалість курсу: 7 тижнів

Ще один курс для розвитку розмовних навичок з англійської мови, але цей покриває більше тем. Він навчить вас починати та підтримувати розмову англійською на найпростіші теми. Після проходження 6 юнітів курсу ви навчитесь представляти себе, свою роботу та свої уподобання;  розповісти про сім’ю, друзів, хобі, а також підтримати розмову з співрозмовниками з різних країн.

Verb Tenses and Passives by University of California, Irvine 

  • Реєстрація на курс 
  • Що можна покращити: Grammar, Writing
  • Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
  • Початок курсу: 6 вересня 2021
  • Тривалість курсу: 4 тижні

Чудовий курс для студентів з просунутим рівнем англійської мови, які хочуть вивчити або повторити всі 12 граматичних часів англійської мови + пасивні форми дієслів. Крім цього на курсі ви навчитесь, як можна змішувати різні часи так, як це часто роблять носії мови. Цей граматичний курс допоможе вивести вашу англійську на якісно новий рівень. 

14-day English language fluency course by Joel South 

  • Реєстрація на курс 
  • Що можна покращити: Grammar, Listening, Speaking, Vocabulary
  • Необхідний рівень англійської: Elementary або вище

  • Початок курсу: будь-коли

  • Тривалість курсу: 2 тижні

А це короткий курс всього на 2 тижні, який змусить вас заговорити англійською за допомогою постійної практики. Адже розмовляти англійською – це така само навичка, як, наприклад, плавання. Щоб навчитись, потрібно постійно практикуватись. Кожен день курсу має свою тему і 4 навчальних відео, у яких ви будете вивчати по 8 нових слів. Тобто за курс ви вивчите більше 100 нових англійських слів, потренуєтесь вживати їх у реченнях, переглянете відео з їх вживанням. Ну а в кінці – почнете говорити більш впевнено англійською мовою. 

Нагадуємо, що всі ці курси можна прослухати безкоштовно, але саме прослухати. Тож під час реєстрації на ці курси шукайте напис audit. Якщо ж ви хочете отримати сертифікат про проходження будь-якого курсу, у більшості випадків за курс доведеться заплатити. 

Хочете вивчати англійську, але маєте обмежену кількість часу? Вас цікавлять більш короткі та змістовні курси на кілька годин? Тоді радимо вам звернути увагу на короткі онлайн курси, від 30 хв. до 4 год. навчання, на найрізноманітніші теми від онлайн супермаркету курсів з англійської мови booyya.com. Хоч курси на платформі і платні, але вартість стартує від 111 грн! З якого курсу почати? Ловіть нашу добірку ТОП-5 та enjoy:

Вам також може сподобатися:
Grammar
Безкоштовний відеоурок англійської мови з викладачем: Used to vs Past Simple
Як думаєте, який варіант правильний: I (used to spend OR spent) time at home watching TV. But last year, I finally started travelling. Щоб ви добре розбиралися в темі "Used to vs. Past Simple",  старша викладачка Green Forest Оля Янкова пояснить для вас всі нюанси і різницю між цими…
Grammar
Passive voice and active voice (пасивний та активний стан) – таблиця відмінностей та правила вживання
Passive voice (пасивний стан) часто насторожує студентів при вивченні англійської мови. Але слід відмітити, що з використанням passive voice мовлення виглядає більш потужно та виразно, тому, гадаємо, його варто знати та використовувати. В цій статті ми розглянемо головні аспекти вживання passive voice,…
Video
Англійська в піснях – Персональні невдачі Taylor Swift в синглі Anti-Hero
Вона побила майже всі музичні рекорди, забрала майже всі нагороди, а ще сьогодні вона в нашій відеорубриці «Англійська в піснях». Це ми про Тейлор Свіфт і її популярний сингл Anti-Hero, який вже розібрала для вас викладачка Green Forest Юлія Кравченко у нашому новому відео — https://bit.ly/3TpttUX.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.