Video, Listening. 05.04.2019
#GreenForestRecommends

5 фільмів про драконів від Світлани Сасаги

Автор: Світлана Сасага

Ці величезні крила, доооовга шия та вогонь із пащі, мабуть, дракони - найдивовижніші з казкових тварин, про яких ми будь-коли чули. Тож якщо ви, також, фанат цих магічних істот, welcome to the club!
 
Їх так багато різновидів: деяких потрібно боятися (як вогню:)), інші ж можуть врятувати тобі життя, або ж стати найкращим другом. І сьогодні я пропоную вам список фільмів, мультиків та серіалів, де ви можете спостерігати за цими величезними крилатими зміями.
 
Як приборкати дракона (2010)

Так-так, це - перший анімаційний фільм з трилогії. Останній і досі можна побачити в кінотеатрах. Цей фільм - неймовірне оповідання про дружбу, відданість та кохання. Так, добро завжди переможе зло! Ну й не закохатися у Беззубика - ну просто неможливо! 


 
  • Жанр: Animation, Action, Fantasy, Comedy
  • Рівень: від Intermediate
  • English: на початку -  швидкий темп англійської, багато "казкової" лексики. Але вона ж вам згодиться у наступних фільмах! Можна дивитися Pre-Intermediate із субтитрами, чи вже без субтитрів - від рівня Intermediate. 


Гра престолів (2011)

Ну а як же, не згадати цей дивовижний серіал. Дракони з'являються на світ наприкінці першого сезону. Під час другого сезону вони ростуть, мужніють. А в останньому ви можете плакати разом із усім світом під час того моменту, коли (spoiler) Король Ночі вбиває одного із них. А ще дуже зворушливі сцени, де ці величезні створіння захищають свою тендітну матір Дейнеріс.


 
  • Жанр: Drama, Fantasy
  • Рівень: від Upper-Intermediate
  • English: найцікавіше у цьому серіалі те, що ви можете тут зустріти як британську, так і американську англійську вимову. В цілому сюжет настільки захоплює, що під час перегляду останніх сезонів ви вже і не помітите, що дивитесь серіал іноземною мовою - лексика буде знайома, а усі герої - ніби давні друзі.


Піт та його дракон (2016)

Цей чудовий фільм може на перший погляд здатися надто дитячим, але це помилкове враження. Все починається із автокатастрофи, у якій загинули обоє батьків Піта, а він залишився один посеред лісу. Там він і зустрічає дракона, котрому дає прізвисько Еліот та живе із ним довгих 6 років, аж поки не зустрічає людей. Цікаво, що буде далі? Тоді не забудьте взяти із собою хустинку, якщо ви надто вразливі, адже деякі сцени викликають сльози. Кінцівка буде доброю, обіцяю! 


 
  • Жанр:  Fantasy, Action 
  • Рівень: від Elementary
  • English: дуже проста мова, зрозуміла і дітям, і дорослим. Чудовий фільм для початківців!


Шрек (2001)

Ну хто з нас не знає про цього чуттєвого зеленого людожера з великим серцем? А як щодо балакучого осла, якого озвучив сам Єді Мерфі? Так, саме він і закохався у дракониху. Мабуть, це єдина дракониха, яку я можу пригадати, що має нафарбовані вуста.


 
  • Жанр: Animation, Fantasy, Comedy
  • Рівень: від Pre-Intermediate
  • English: дуже проста мова, знайомий з дитинства сюжет. Якщо ви - студент рівня Elementary, субтитри допоможуть вам зрозуміти якщо не все, то відсотків 90! Чудовий мультик, щоб почати дивитися відео мовою оригіналу.


Гаррі Поттер і Келих Вогню (2005)

Саме в цій частині у Всесвіті, створеному Джоан Ролінг, Гаррі проходить низку випробувань, серед яких - бій з драконом, який він проходить з достоїнством. Тут дракон - шалена тварюка, що жадає лише одного - вбивати. Але в цьому фільмі дракони не такі розумні, як діти, що навчаються у школі Хогвартс. Тож добро знову переможе.


 
  • Жанр: Fantasy, Detective 
  • Рівень: від Pre-Intermediate
  • English: Єдине, з чим можуть виникнути проблеми на початку - так це із усіма магічними предметами та заклинаннями. Але ви їх швидко вивчите і проблема зникне, як дим після драконячого вогневиверження!
Вам також може сподобатися:
Video
Англійська в піснях. Imagine Dragons підтримали Україну в кліпі на пісню Crushed
Впевнені, ви вже чули про пісню Crushed by Imagine Dragons та їх кліп з історією Сашка з Миколаївської області І щоб ви точно розуміли, про що співають «дракони», та почерпнули щось нове для своєї англійської, наша викладачка Юля Кравченко зробила для вас відеорозбір цієї потужної пісні…
Vocabulary
One TV show for your English - серіал 3 Body Problem
Відкрийте для себе захоплюючий світ наукової фантастики та таємниць з новим серіалом від Netflix "3 Body Problem". Протягом 8 серій по 1 годині ви дізнаєтеся, як рішення однієї людини в минулому може вплинути буквально на все людство. На тлі китайської революції 70-х роках, учасники секретного…
Video
Відео: Умовні речення в англійській мові на прикладі мемів | Conditionals 0, 1, 2, 3, Mixed
Розібратися зі всіма типами Conditionals в англійській на прикладі мемів за одне відео? Пфф, а чому б і ні! Все це реально, і доведе це Настя Сеніва у новому відео від Green Forest — https://bit.ly/3Jl3BF9. У ньому за допомогою мемів ми дали найпростіші пояснення та приклади усіх типів умовних…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.