News. 23.10.2015

Заняття заради благочинності

Автор: Green Forest

Buy lessons – help children
Колись давно Грін Форест почав проводити благочинні акції. Це одна з небагатьох традицій, яку ми і зараз з любов’ю підтримуємо та бережемо. Адже на нашу думку, благочинність знаходиться поза модою, а отже ніколи з неї не вийде. До того ж ми впевнені, що кожна людина несе в собі добро та співчуття, але іноді ми не маємо на них часу, і нам потрібен той самий «знак згори». От наша акція і стане цим чарівним знаком!

 

КОМУ МИ ДОПОМАГАЄМО

КИЇВ, ЛЬВІВ, ОДЕСА, ДНІПРОПЕТРОВСЬК
Через наших друзів,  Українську Біржу Благодійності, ми дізналися про центр «Місто щасливих дітей» (mistoditey.org/uk.html), де живуть маленькі сироти, діти «з вулиці», одним словом, ті, кому не пощастило. Наближається зима і 22 діткам з цього центру дуже потрібні зимові черевички, адже в них немає теплого взуття. На даний момент потрібно зібрати 20136 грн (goo.gl/Wze5GV). Ми подумали, що нам під силу їм допомогти, але тільки з вашою допомогою!
Детальніше почитати про проект, за який ми беремося, можна тут - ubb.org.ua/uk/project/1763/.

 

ХАРКІВ
Наша харківська філія вже третій рік поспіль допомагає діткам з Харківського обласного притулку для неповнолітніх притулку «Гармонія» (www.harmony.org.ua/). Ми не хочемо змінювати традиціям, адже ці діти так само потребують нашої допомоги, як і раніше. Притулку потрібні теплі речі, засоби гігєни, а також подарунки дітям на новорічні свята.

 

ЯК ДОПОМОГТИ

Отже, щоб зробити дитячі мрії реальністю, ми організовуємо унікальний благочинний проект для всіх регіонів, участь в якому може взяти будь-хто! Вперше за історію Грін Фореста ми влаштовуємо аукціон благочинних індивідуальних занять! Кожен з вас зможе купити індивідуальне заняття з одним з наших викладачів, а всі зібрані з продажу занять кошти ми передамо на благочинність.


Умови прості: 

  1. Починаючи з 26 жовтня, раз на два дні ми будемо виставляти на нашу сторінку в соц. мережі декілька фотографій наших викладачів із різних міст. Кожен з цих викладачів продає благочинне заняття. Початкова ставка за всі заняття  буде сталою – 80 грн. Всі, хто підписаний на нашу сторінку (НЕ тільки наші студенти), протягом 24 годин можуть робити свої ставки під фотографією викладача та підвищувати ціну.
  2. Через добу після початку аукціону ми оголосимо остаточних покупців , які запропонують найвищу ставку за заняття.
  3. Тривалість індивідуального заняття – 60 хвилин, тему і формат заняття (граматичне, розмовне і тд) студент обирає самостійно.
  4. Про місце і час проведення заняття студент має домовлятися безпосередньо з викладачем, заняття якого він купив. У наших викладачів дуже щільний графік, тому заздалегідь просимо всіх студентів ставитися до побажань та можливостей викладача з розумінням. Наш проект насамперед благочинний. 
  5. Гроші за благочинне заняття студент має передати викладачу після проведення заняття.
  6. Акція буде проходити потижнево на наших сторінках в соц. мережах: тиждень в Facebook, наступний на ВКонтакте. Таким чином ми уникнемо непорозумінь та двох паралельних аукціонів. 

Тривалість акції. Зважаючи на те, що величезна кількість викладачів відгукнулася на наш заклик провести благочинне заняття, наша ініціатива розтягнеться на цілий листопад, а можливо і половину грудня.


Для всіх, хто захоче додатково допомогти нам зібрати кошти для дітей, в усіх офісах будуть встановлені благодійні бокси, в які ви зможете покласти будь-які гроші.


Ще раз наголошуємо, що АБСОЛЮТНО ВСІ зібрані гроші будуть передані на допомогу дітям з «Міста щасливих людей». Наші викладачі проводять заняття безкоштовно і нічого на цьому не заробляють.  Якщо раптом нам вдасться зібрати більше грошей, ми зможемо допомогти ще одній дитині через Українську Біржу Благодійності (ubb.org.ua/uk/).


Ми дуже сподіваємося на вашу участь і підтримку. Як завжди, ми віримо, що разом обов’язково зробимо цей світ трохи кращим. А заодно зробимо трохи кращою вашу англійську :)

Вам также может понравиться:
News
My Notes становится Smarte+ – еще больше возможностей для изучения английского
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – это интерактивная образовательная платформа, созданная именно школой английского языка Green Forest непосредственно для комфортного изучения и преподавания английского. Smarte – это онлайн-платформа, позволяющая выбрать из более чем 30 видов интерактивных задач, позволяющая…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Приглашаем всех львовян на очередную встречу разговорного клуба "English, please"! Эта встреча будет особенной, потому что в гостях у нас будет британский волонтер, с которым можно будет пообщаться и прокачать свой британский английский. Британец Марк – волонтер, ныне проводящий гуманитарную…
News
Новое в My Green Forest - перевод накопленных бонусов другим студентам
Рады поделиться с вами очередным обновлением и усовершенствованием личного кабинета каждого студента Green Forest: теперь каждый пользователь My Green Forest может подарить свои бонусы, накопленные либо во время обучения в школе английского языка, либо во время посещения разнообразных ивентов, участия…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.