News. 01.10.2015

Website Week 2015 - святкуємо разом!

Автор: Green Forest

Кожного року з  1 по 7 жовтня ми святкуємо День народження нашого сайту – greenforest.com.ua. Цого року ми святкуємо ювілей – 10 років. Зрозуміло, що за такий час сайт зазнав величезних змін, про які ви дізнаєтесь за тиждень. А от святкування почнемо вже зараз. Звичайно воно проходить у формі конкурсів та різноманітних цікавих завдань, пов’язаних з нашим сайтом. Щоб як слід відсвяткувати і отримати гарні призи, ми пропонуємо вам:

Пройти True or False Quizz
Це завдання полюбляють всі студенти, адже правильну відповідь тут можна не лише знати, а і вгадати. Лише цього разу завдання будуть пов’язані не з англійською мовою, а з цікавими фактами про наш сайт! Висилайте свої відповіді на питання на нашу пошту [email protected] з поміткою GF 10 years online. Перші 3 учасники отримають нашу супер-круті та корисні зошити Vital Grammar Notes, наступні 10 учасників, які надішлють правильні відповіді на запитання отримають по книжці англійською мовою. Серед усіх інших учасників квізу ми розіграємо додаткові подарунки за допомогою random.org. А ось і питання:



1.    Першим редактором сайту ГФ була Надя Дьячук. (зараз директор методичного відділу ГФ) (True/False)
2.    На першому варіанті логотипу ГФ була білка. (True/False)
3.    Чоловічок з огірком ніколи не був талісманом ГФ і не з’являвся на сайті. (True/False)
4.    Найпопулярніша стаття на сайті ГФ «10 советов о том, как правильно смотреть кино на английском языке» має більше 126 тисяч переглядів. (True/False)
5.    Онлайн крамничка Gift Shop (зараз більш відома як Gifty) вперше з’явилася на greenforest.com.ua  (True/False)
6.    У 2007 році сайт школи був єдиним інформаційним партнером МКФ «Молодість» (True/False)
7.    Керівник проекту Грін Форест – Руслан Ниник був одним з перших блогерів на сайті greenforest.com.ua  (True/False)
8.    У 2012 році на сайті ГФ було опубліковане відео з Мустафою Найємом, який закликав всіх йти на вибори. (True/False)
9.    За 10 років існування сайту на ньому було зроблено більше 10 000 публікацій на найрізноманітніші теми.  (True/False)
10.    Вже 10 років над сайтом (ілюстраціями, банерами, плакатами) працює один і той же дизайнер. (True/False)


 

Запропонувати свою ідею статті/рубрики/гри для сайту ГФ
2015 рік став для сайту ГФ дуже важливим у зв’язку з його ребрендингом. Так, влітку сайт повністю змінився, лише наповнення його зберіглося, але постало у зовсім іншому, новому вигляді. Сайт ГФ сьогодні –це наше бачення сучасного сайту з цікавим та корисним наповненням як для студентів нашої школи, так і для сторонніх відвідувачів, які вивчають англійську мову. 


Ми намагаємося робити кожен матеріал для сайті ще кращим за попередній і хочемо, щоб ви нам у цьому допомогли. Чого не вистачає нашому сайту? Що ви хотіли б бачити на ньому щотижня/щомісяця/щороку? Статті на яку тему немає на greenforest.com.ua? 


Найцікавіші ідеї, які  прийдуть нам на пошту [email protected] з поміткою GF 10 years online, ми обов’язково втілимо на сайті або на наших сторінках у соціальних мережах, а їх автори отримають призи від Gifty та картки на знижку в ГФ.

 

Обрати найкращий матеріал/найкращого автора сайту
Проскайнуте весь наш сайт, переверніть всі рубрики, спробуйте пошук за авторами статей, але знайдіть ту статтю, яку ви вважаєте найкращою, найцікавішою, найкориснішою і т.д. Або вона просто вам сподобалась і ви вважаєте, що людина, яка її написала заслуговує стати найкращим дописувачем сайту за 10 років! Посилання на свої улюблені статті або імена авторів висилайте на пошту [email protected] з поміткою GF 10 years online.

 

Результати розіграшів чекайте 8 жовтня
Випробуйте свій розум та вдачу і хутчіше починайте писати нам листа!

Вам также может понравиться:
Green Forest Life
Sharing is caring - разговорный клуб английского для тех, кому нужна помощь 1.10
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Мы всегда работали по принципу «человеку нужен человек». Но теперь мы понимаем, что больше всего человеку нужен человек во время войны. Поэтому мы предлагаем поговорить на английском и поддержать друг друга. Говорить об эмоциях…
Green Forest Life
English, please: Kyiv Edition
Обожаем вайб наших разговорных встреч в Avangarden Gallery. Это и мощная практика английского языка, и новые знакомства, и современное искусство. Join us! Когда: 25.06 (вторник), 19:00 Где: Avangarden Gallery (ул. Сечевых Стрельцов, 23а) Вас ждет: ведущая - опытная преподавательница английского – Светлана…
Green Forest Life
Новый набор на курс для подготовки преподавателей от Green Forest Teaching Center
Чувствуете в себе призвание к преподаванию английского языка или уже преподаете, но все время стремитесь к совершенствованию? Тогда у нас есть радостная новость для вас, ведь мы снова приглашаем всех желающих в Green Forest Teaching Center! Новый набор на специальный курс по подготовке преподавателей…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.