News. 08.06.2018

Все, що вам потрібно знати про літні курси англійської в Green Forest

Автор: Green Forest

Хтось влітку відпочиває,  а хтось вчить англійську. Якщо ви, як і ми,  належите до другого типу людей, тоді вас зацікавлять наші плани на літо. А плани у нас дійсно глобальні: декілька літніх інтенсивних програм на будь-який смак, переїзд у нові, кращі офіси у декількох містах і завершення розробки власного підручника і нової навчальної програми. Але все по порядку. 


З 25 червня у всіх філіях Green Forest розпочнеться новий літній семестр. Ми вже розпочали набір на такі курси:

Літній інтенсивний курс з 25.06
Курс для тих, хто готовий серйозно взятися за свою англійську мову влітку. Заняття на курсі проходять 4 рази на тиждень з Пн. по Чт. по 3 години протягом 6 тижнів. Тобто за цей час ви встигнете з головою  зануритись  в англійську і пройти цілий рівень, тобто всю програму звичайного курсу. Так, темп буде швидкий, інформації багато, але курс перевірений роками і дає дійсно гарні результати. 

Щоб дізнатись графік та вартість курсу у вашому місті, клікніть на місто: Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса.

 

Літній інтенсив вихідного дня з 30.06
Якщо протягом робочого тижня ви фізично не встигаєте щодня ходити на тригодинні заняття звичайного інтенсиву, ми маємо для вас Літній інтенсив вихідного дня. Від звичайного інтенсиву він відрізняється тільки розкладом занять Субота та Неділя по 6 год з перервами. Але підходьте до вибору цього курсу дуже уважно і помірковано, адже такі «робочі» вихідні протягом 6 тижнів можуть витримати тільки справді цілеспрямовані люди.

Щоб дізнатись графік та вартість курсу у вашому місті, клікніть на місто: КиївХарківЛьвівДніпроОдеса.

 

Communication Express з 25.06
Цей курс спрямований на покращення навичок Skills у студентів, особливо це стосується говоріння та збільшення словникового запасу. Цей курс  підійде людям, які хочуть повторити та поглибити вже набуті знання. Заняття проходять в розслабленому режимі: 2 рази на тиждень  по 110 хв. 

Щоб дізнатись графік та вартість курсу у вашому місті, клікніть на місто: КиївХарківЛьвівДніпроОдеса.

Окрім цих 3 основних курсів, які представлені у всіх містах, ви зможете ще пройти:

 

Супер інтенсив у Львові, Харкові, та Києві 
Цей інтенсив має таку скромну назву через те, що він супер швидкий і супер ефективний.  Він триває всього 4,5 тижні, заняття 4 рази/тиждень по 4 год. Протягом курсу ви так само зможете пройти програму цілого рівня. Одразу зрозуміло, що це курс для найзавзятіших студентів, які хочуть досягнути своєї мети (вивчення англійської) незважаючи ні на що. Хтось у серпні піде у відпустку, а хтось пірне з головую в англійську на цілий місяць.

Щоб дізнатись дати, графік та вартість курсу у вашому місті, клікніть на місто: КиївХарківЛьвів.

 

English for restaurant workers у Харкові
Новинка від нашої Харківської філії – спеціалізований курс англійської для робітників ресторанів. Всього 4 тижні навчання по 2 рази/тиждень і ви поповните свій словниковий запас необхідною лексикою для спілкування з клієнтами. Деталі курсу ви можете уточнити у адміністраторів в офісах або по телефону.

Нагадуємо, що для запису вам потрібно просто прийти в один з наших офісів у зручний для вас час і пройти тестування на визначення рівня. Тестування триватиме приблизно 40 хвилин, після цього наш адміністратор запропонує вам обрати з груп вашого рівня ту, яка найбільше підходить вам за графіком. Далі – перше пробне заняття, тобто перше заняття семестру, і інтенсивне вивчення англійської в дружній компанії викладачів та студентів Green Forest. 

Але це ще не всі «плюшки»!) На додачу до всього цього, кожен студент Green Forest має право відвідувати безкоштовні додаткові заняття щоп’ятниці: спецкурси та розмовні клуби. Запис на них буде доступний кожному в особистому кабінеті в My Green Forest. Окрім розкладу додаткових занять, в My Green Forest ви знайдете графік ваших основних занять та домашні завдання, які залишає там викладач після кожного пройденого уроку. Ви отримаєте доступ в My Green Forest одразу після оплати курсу навчання.  Ви можете користуватись онлайн версією My Green Forest, яку легко знайти на сайті у Green Forest Journal або просто перейти за посиланням my.greenforest.com.ua. Але найбільш зручний доступ до всіх функцій My Green Forest ви отримаєте після завантаження додатку на свій смартфон, який можна завантажити для Android та IOS. Детальніше про My Green Forest  ви можете прочитати у спеціальній статті 

Тож чекаємо вас на запис у наших офісах і на перших заняттях з 25 червня.

Вам также может понравиться:
News
My Notes становится Smarte+ – еще больше возможностей для изучения английского
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – это интерактивная образовательная платформа, созданная именно школой английского языка Green Forest непосредственно для комфортного изучения и преподавания английского. Smarte – это онлайн-платформа, позволяющая выбрать из более чем 30 видов интерактивных задач, позволяющая…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Приглашаем всех львовян на очередную встречу разговорного клуба "English, please"! Эта встреча будет особенной, потому что в гостях у нас будет британский волонтер, с которым можно будет пообщаться и прокачать свой британский английский. Британец Марк – волонтер, ныне проводящий гуманитарную…
News
Новое в My Green Forest - перевод накопленных бонусов другим студентам
Рады поделиться с вами очередным обновлением и усовершенствованием личного кабинета каждого студента Green Forest: теперь каждый пользователь My Green Forest может подарить свои бонусы, накопленные либо во время обучения в школе английского языка, либо во время посещения разнообразных ивентов, участия…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.