News. 24.10.2016

Сharity project: Once I was 5 years old. Buy a lesson – help a child.

Автор: Green Forest

Чи пам’ятаєте ви себе в п’ять років? Чим ви займалися? Грали в ляльки, бігали дитячими майданчиками чи дивилися мультфільми? 
Маленький п’ятирічний Гліб майже не відрізняється від усіх нас у п’ять років, проте у нього рак крові. Він лікується в Італії та має шанс на одужання, але його лікування коштує дуже дорого. На даний момент у батьків Гліба є нагальна потреба в 70000 грн. Згадайте себе у п’ять років та допоможіть нам подарувати маленькому хлопчику майбутнє, яке пощастило отримати кожному з нас. Тим більше, ми пропонуємо вам творити добро, вивчаючи англійську.

Умови нашої акції: 

  1. Раз на декілька днів ми будемо виставляти на нашу сторінку в соц. мережі декілька фотографій наших викладачів із різних міст. Початкова ставка за всі заняття  буде сталою – 100 грн. Протягом 24 годин ви зможете робити свої ставки під фотографією викладача та підвищувати ціну. Покупець – той, хто запропонує найвищу ставку. Робити ставки можуть всі, хто підписаний на нашу сторінку (НЕ тільки наші студенти).
  2. Тривалість індивідуального заняття – 60 хвилин, тему і формат заняття (граматичне, розмовне і т.д.) студент обирає самостійно.
  3. Про місце і час проведення заняття студент має домовлятися безпосередньо з викладачем, заняття якого він купив. У наших викладачів дуже щільний графік, тому заздалегідь просимо всіх студентів ставитися до побажань та можливостей викладача з розумінням. Наш проект насамперед благочинний.
  4. Якщо вам не вдалося купити заняття, ви можете пожертвувати гроші на лікування Глібу, поклавши їх в благочинний бокс в вашому офісі.
  5. Гроші за благочинне заняття студент має передати викладачу після проведення заняття.
  6. Акція буде проходити потижнево на наших сторінках в соц. мережах: тиждень в Facebook, наступний на ВКонтакте. Таким чином ми уникнемо непорозумінь та двох паралельних аукціонів. 

АБСОЛЮТНО ВСІ зібрані гроші будуть передані на допомогу маленькому Глібу. Наші викладачі проводять заняття безкоштовно і нічого на цьому не заробляють.  

Фотографії викладачів, якими ми будемо ділитися, будуть не звичними теперішніми, а дитячими. Ми хочемо, щоб ви подивилися на наших чудових викладачів, яким колись також було 5 років. Проте їм пощастило вирости та здобути професію своєї мрії. Ми віримо, що завдяки нашій небайдужості колись професію своєї мрії зможе здобути і Гліб. 

Реквізити для фінансової допомоги в лікуванні Гліба за кордоном:
Карти "Приватбанку":
грн: 5168757309885400
дол .: 5168757310779006
євро: 5168757309885467
Одержувач - Павленко Євген Євгенович
Телефон мами 097-919-98-00 - Юлія
Телефон тата -097-919-04-44 - Євген.
=====
Для міжбанк. переказу всередині України:
гривня:
ПАТ КБ «ПриватБанк», МФО 305299, ЄДРПОУ 14360570,
р \ р 29244825509100, в призначенні платежу вказувати «благодійна допомога для Гліба Павленко, одержувач - Павленко Євген Євгенович, ІПН 3028313554, карта № 5168757309885400 (рахунок у гривні)».

Історія Гліба

В кінці липня 2016 року 5-річному Глібу поставили діагноз - Гострий Лімфобластний Лейкоз (acute lymphoblastic leukemia). Синові, племіннику, онуку, хрещенику і просто симпатичному, активному хлопчині, який любить грати з лего, малює, читає книжки і любить молодшого брата.
Це рак крові.

З 30 липня Глебка проходить курс хіміотерапії в київській клініці Охматдит. Схеми лікування в Україні і за кордоном застосовуються часто однакові, але їх результати різні. Гнучкість лікарів в прийнятті рішень щодо коригування побічних ефектів різна. Готовність брати на себе відповідальність і відступити від протоколів (в Україні застосовуються все-таки застарілі), щоб зберегти здоров'я дитини, а не «видалити хвороба за будь-яку ціну», різна. Психологічний супровід (вплив якого на успіх величезний) та елементарно фізичні умови відрізняються дуже сильно .... Лейкоз - це хвороба, яка лікується з успіхом 65-90%, але успіх дуже залежить від якості супроводу хвороби і якості застосовуваних ліків, якості реагування лікарів на ускладнення через побічну дію цих ліків. Але найбільш серйозним ускладненням, яким до цих пір «славляться» лікарні України, Росії та інших країн СНД, є мутуючі лікарняні інфекції, що важко піддаються лікуванню - з досвіду тих клінік за кордоном, в які батьки Гліба зверталися. Ці клініки приймають на лікування пацієнтів з цих країн лише після їх обстеження і підтвердження відсутності таких інфекцій.

Саме з цих причин зараз Гліб лікується в Oncoematologia Pediatrica, Policlinico G.B. Rossi в Вероні, Італія. Це практично єдина клініка, яка погодилася прийняти дитину відразу, а не за результатами аналізів на лікарняні інфекції, і виставила найнижчу ціну. Клініка виставила рахунок на суму 90 000 євро (інвойс докладаємо), яка включає попередню оцінку лікування за основним протоколу, і поки не включає можливі ризики зміни схеми лікування в разі поганої відповіді на хіміотерапію і ймовірної пересадки кісткового мозку (клініка в Німеччині попередньо оцінила аналізи Гліба і виставила рахунок з урахуванням потрібної, на їхню думку, пересадки кісткового мозку в сумі 392 тис. євро).

На даний момент батьки Гліба мають великий борг, адже гроші довелося позичати. Як вже згадувалося вище, критична сума на сьогодні – 70000 грн.

Ми дуже сподіваємося на вашу небайдужість та допомогу!

 

Вам также может понравиться:
News
My Notes становится Smarte+ – еще больше возможностей для изучения английского
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – это интерактивная образовательная платформа, созданная именно школой английского языка Green Forest непосредственно для комфортного изучения и преподавания английского. Smarte – это онлайн-платформа, позволяющая выбрать из более чем 30 видов интерактивных задач, позволяющая…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition 1.05
Приглашаем всех львовян на очередную встречу разговорного клуба "English, please"! Эта встреча будет особенной, потому что в гостях у нас будет британский волонтер, с которым можно будет пообщаться и прокачать свой британский английский. Британец Марк – волонтер, ныне проводящий гуманитарную…
News
Новое в My Green Forest - перевод накопленных бонусов другим студентам
Рады поделиться с вами очередным обновлением и усовершенствованием личного кабинета каждого студента Green Forest: теперь каждый пользователь My Green Forest может подарить свои бонусы, накопленные либо во время обучения в школе английского языка, либо во время посещения разнообразных ивентов, участия…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.