Green Forest Life. 15.01.2019

Intensive English Camp provided by Green Forest

Автор: Green Forest
3 дні інтенсивного навчання, відпочинок в Карпатах і занурення в англійську на 54 години – ось перші 3 причини, чому вам варто приєднатися до нашого унікального English Camp, який Green Forest розробив самостійно.
 
Що на вас чекає:
  • щоденні grammar та communication classes, розроблені спеціально для кемпу
  • індивідуальні консультації з викладачами Green Forest
  • компанія з 30-ти однодумців English lovers
  • Карпати, чисте повітря та найкращий готель зі SPA-центром
 
Дати темпу: 1-3 березня
Ціна: 3690 грн (до кінця січня), далі -  3990 грн
Де: база відпочинку «Таор Карпати»
Необхідний рівень англійської: intermediate і вище
 
У вартість входять:
  • Трансфер Львів-Таор-Львів
  • Проживання в готелі 2 ночі / 3 дні та сніданки
  • Повна 3-денна навчальна програма з англійської мови
  • Додаткові розважальні activities англійською мовою
  • Відвідування SPA-центру
  • Фотозвіт туру 
 
Зареєструватися - www.gfenglishcamp.com.ua. Ми зателефонуємо вам після отримання вашої заявки та відповімо на всі ваші питання.
 
ПРОГРАМА КЕМПУ
 
П’ЯТНИЦЯ
12:00 – Say hello to Lviv!
Welcome on board! Як саме дістатися до Львова – вибір за вами. Найзручніший варіант - потяг. Зустрічаємось на вокзалі, де на нас чекатиме автобус. Дорога займає близько 3-х годин. Протягом поїздки кожен матиме змогу розповісти декілька цікавих фактів про себе, тож ви можете заздалегідь подумати, чим поділитися. Усе це, звісно, англійською! О 15:30 заселяємося в красиві та затишні будиночки Таора та готуємося до першого заняття.
17:20 – 18:40 - Communication Class №1
На комунікативних заняттях ви вивчите нові слова та вирази, обговорите цікаву тему та добряче наговоритесь англійською. Всі учасники будуть поділені на 2 групи в залежності від рівня.
19:00 – 21:00 – Dinner Time
19:00 – 20:15 – One-To-One Sessions
Ваші особисті 15 хвилин з викладачем англійської мови. Можна поговорити про будь-що: ваша вимова, цікавий вокабуляр, незрозумілий граматичний час або просто потеревенити про життя in English.
21:00 – Meetup / Speed Dating
Не подумайте, жодних романтичних натяків, business only :) Короткі “побачення” допоможуть вам ближче познайомитися з учасниками кемпу, звикнути до розмов англійською мовою та знайти однодумців.
 
СУБОТА
9:00 – Breakfast time
10:00 – 11:00 – Pool Speaking Club №1
На нашому першому розмовному клубі зануримося в англійську та в басейн в SPA-центрі Таору. Будемо говорити англійською та трохи відпочинемо.
12:00 – 13:20 – Grammar Class №1
Не лякайтеся – на граматичних заняттях ви не будете виконувати виключно нудні граматичні вправи. Наші викладачі підготують для вас зрозумілий контекст та цікаві обговорення, а граматика стане просто piece of cake. Всі учасники будуть поділені на 2 групи в залежності від рівня.
14:00 – 15:00 – One-To-One Sessions
15:30 – 16:50 – Communication Class №2
На комунікативних заняттях ви вивчите нові слова та вирази, обговорите цікаву тему та добряче наговоритесь англійською. Всі учасники будуть поділені на 2 групи в залежності від рівня.
17:30 – 19:00 – Board Games Club
Якщо й можна під час вивчення англійської поєднувати приємне з корисним, то точно граючи в настільні ігри. Ми обіцяємо вибрати для вас найцікавіші!
19:00 – 21:00 – Dinner Time
21:30 – 00:00 – Speaking Club “Drink & Think”
Найприємнішим способом вивчення мови можна сміливо назвати розмову за келихом вина у дружній компанії! Ми  знаємо, на які теми варто побалакати та як зробити обговорення цікавим та контроверсійним.
 
НЕДІЛЯ
9:00 – Breakfast time
10:00 – 11:00 – Psychology Speaking Club / Pronunciation Class
Тепер в наших кемпах ми плануємо проводити тематичні розмовні клуби та заняття, щоб кожен учасник міг знайти щось собі до душі. Так, всі поціновувачі психології зможуть провести годину в колі однодумців, а всі, хто хоче покращити свою англійську вимову,  матимуть для цього окреме заняття.
12:00 – 13:20 – Grammar Class №2
Не лякайтеся – на граматичних заняттях ви не будете виконувати виключно нудні граматичні вправи. Наші викладачі підготують для вас зрозумілий контекст та цікаві обговорення, а граматика стане просто piece of cake. Всі учасники будуть поділені на 2 групи в залежності від рівня.
15:00 – 16:15 – Final Projects
А що це за проекти – невеличкий секрет, про який ви дізнаєтеся вже під час кемпу, щоб у всіх були рівні умови виграти суперприз від мережі шкіл Green Forest.
18:00 – 21:30 – Трансфер до Львова
Приїжджаємо до Львова, перевіряємо квитки на свої потяги і чекаємо на фотозвіт кемпу! А тим часом переглядаємо власні світлини та ділимося враженнями, англійською, звісно, а також із нетерпінням чекаємо на наступний англомовний Intensive English Camp!
 
Приєднуйтесь і ми обіцяємо supercharge your English!
 
Зареєструватися - gfenglishcamp.com.ua. Ми зателефонуємо вам після отримання вашої заявки та відповімо на всі ваші питання.
 
Пишіть нам на [email protected] або в групу Green Forest Events, якщо маєте будь-які пропозиції та зауваження. 
Вам также может понравиться:
Green Forest Life
Sharing is caring - разговорный клуб английского для тех, кому нужна помощь
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Мы всегда работали по принципу «человеку нужен человек». Но теперь мы понимаем, что больше всего человеку нужен человек во время войны. Поэтому мы предлагаем поговорить на английском и поддержать друг друга. Говорить об эмоциях…
Green Forest Life
English Sunday Online - бесплатный разговорный клуб
English Sunday Online – любимый разговорный клуб английского от Green Forest. Если вы в безопасности и у вас есть немного свободного времени в воскресенье, присоединяйтесь, чтобы поговорить на разные темы на английском, попрактиковать разговорные навыки, познакомиться с разными людьми и почувствовать…
Green Forest Life
Music Therapy - бесплатные музыкальные уроки английского
Что бы ни происходило в мире, музыка – это лекарство. А англоязычная музыка – это еще и отличный инструмент для практики и совершенствования навыков английского. Если вам нравится музыка и английский, присоединяйтесь к бесплатному уроку Music Therapy от Green Forest. Что вас ждет: разбор…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.