News. 03.04.2017

Green Forest Grammar Challenge

Автор: Green Forest

Для того, щоб досягти своєї цілі, треба працювати над нею кожного дня. Якщо ваша ціль – вивчити англійську, ми кидаємо вам виклик! Приєднуйтесь до нашого непростого, але супер дієвого Green Forest Grammar Challenge в Facebook. 4 тижні, 4 граматичні теми, 1 щотижневий тест та десятки корисних завдань, статей та відео-матеріалів. Заінтриговані?

Тривалість челенджу: 3 квітня - 1 травня 

Умови челенджу:

  1. Щотижня на сторінці челенджу в Facebook ми будемо оголошувати граматичну тему, над якою будемо працювати наступні сім днів. Ми ділитимемося з вами граматичними секретами, завданнями на перевірку ваших знань та різноманітними допоміжними матеріалами.
  2. Щопонеділка ми будемо виставляти тест для перевірки вивченої минулого тижня теми. Таким чином ви зможете контролювати власні знання, а також ділитися результатами з іншими. 
  3. По закінченні челенджу ми визначимо трьох переможців, які матимуть найкращі загальні результати, та подаруємо їм дуже важливі для всіх, хто вивчає англійську, подарунки! Які саме? Розкажемо про це під час челенджу!


Кличте друзів, адже взяти участь в нашому челенджі може будь-хто, незалежно від рівня чи міста! Приєднуйтесь та приймайте виклик, якщо не боїтеся ;)

Вам также может понравиться:
News
My Notes становится Smarte+ – еще больше возможностей для изучения английского
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – это интерактивная образовательная платформа, созданная именно школой английского языка Green Forest непосредственно для комфортного изучения и преподавания английского. Smarte – это онлайн-платформа, позволяющая выбрать из более чем 30 видов интерактивных задач, позволяющая…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Приглашаем всех львовян на очередную встречу разговорного клуба "English, please"! Эта встреча будет особенной, потому что в гостях у нас будет британский волонтер, с которым можно будет пообщаться и прокачать свой британский английский. Британец Марк – волонтер, ныне проводящий гуманитарную…
News
Новое в My Green Forest - перевод накопленных бонусов другим студентам
Рады поделиться с вами очередным обновлением и усовершенствованием личного кабинета каждого студента Green Forest: теперь каждый пользователь My Green Forest может подарить свои бонусы, накопленные либо во время обучения в школе английского языка, либо во время посещения разнообразных ивентов, участия…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.