Green Forest Life. 28.02.2018

Green Forest English Tour: Barcelona Edition

Автор: Green Forest
Ви вже знаєте, що будете робити на травневі? Ми, наприклад, їдемо до сонячної Барселони разом з нашими друзями Eurotrips і кличемо вас з собою!  Приєднуйтесь до нашого унікального автобусного туру, протягом якого ви не тільки побачите Європу, а ще й покращите розмовну англійську! 
 
  • 29 квітня – 7 травня
  • Маршрут: Львів – Венеція – Барселона – Верона – Львів 
  • Вартість: 370 євро 
 
У вартість входять:
  • Проїзд комфортабельним автобусом
  • Проживання в 3/4-зіркових готелях + сніданки
  • Супровід організаторів та викладачів Green Forest 
  • Супровід професійного фотографа
  • Оглядові екскурсії англійською мовою
  • Англомовна навчально-розважальна програма від Green Forest
 
Зареєструйся - https://goo.gl/woA6MY
 
Кілометраж:
  • Львів - Венеція (1299 км)
  • Венеція - Барселона (1238 км)
  • Барселона - Верона (1124 км)
  • Верона - Львів (1463 км)
 
Програма туру
 
29.04 неділя
13:00 - збір групи у Львові / 14:00 - від'їзд зі Львова
Ти - в молодіжній групі Eurotrips, частина легендарної #eurotripsfamily! Комфортабельний автобус з хорошими фільмами і компанією - це тільки початок. І запам'ятай, як почнеш подорож - так її і проведеш!
Ми гарантуємо, що автобусний переїзд не буде нудним. Ми беремо з собою добірку відмінних фільмів і серіалів на англійській мові. Не забувай, що англійська мова - невід'ємна частина нашої подорожі. Тож не дивуйся, якщо супроводжуючий раптово перейде на англійську :)
Нічний переїзд до Венеції.
 
30.04 понеділок
13.00 - прибуття до Венеції, заселення в готель.
Наш перший венеціанський день почнеться з екскурсії містом разом з local жителем. Звичайно, ми прогуляємося вузькими вуличками, занурившись з головою в романтику і зробивши безліч фотографій. Так як всі дороги ведуть на площу Сан-Марко, ми теж попрямуємо туди, щоб побачити на власні очі всю красу Венеції.
Вільний час.
Бути в Венеції і не покататися на гондолах – непростимий злочин! Тому після вечері радимо тобі покататися вузенькими каналами цього міста. Середня вартість 80 € за човен (6 осіб).
Головне, не забудь, що остання електричка їде з "плаваючої" частини Венеції близько опівночі. Ніч в готелі.
 
1.05 вівторок
Сніданок в готелі і виселення.
Відразу після виселення чекаємо тебе на ранковому speaking club від викладачів Green Forest. Ми будемо обговорювати тільки цікаві теми і тільки англійською мовою. Тривалість - 1 година.
11:30 - пропонуємо відправитися в маленьку подорож островами Бурано і Мурано. Те, що ти побачиш там, вразить тебе так сильно, що ти цього ніколи не забудеш! Вартість - 25 євро, тривалість - 4 години.
Вільний день в Венеції.
Якщо любиш мистецтво, радимо відвідати Gallerie dell'Accademia (Campo della Carità 1050), а після заглянути в Музей сучасного мистецтва знаменитої колекціонерки Пеггі Гуггенхайм (Dorsoduro 701-704). Ну а якщо сьогодні тобі хочеться творити, тоді тобі точно в Сa Macana (Dorsoduro 3215)! Тут ти зможеш підібрати собі венеціанську маску і навіть самостійно її прикрасити.
22:00 - виїзд в Барселону.
 
2.05 середа
Прибуття в Барселону.
Щоб допомогти тобі швидко перейти на ти зі столицею Каталонії, вранці ми проведемо автобусну оглядову екскурсію: оглянемо порт Олімпік, зробимо зупинку на горі Монжуїк і підберемося ближче до майстерних творінь Гауді.
Заселення в готель.
Звичайно, по Барселоні краще пройтися пішки, тому попередньо о 16:00 почнеться друга частина знайомства з містом та його центральною частиною. Ми вирушимо на екскурсію Готичним кварталом від місцевого жителя. Маша розповість, де краще спробувати справжню паелью і як розпізнати розведену сангрію. Вартість прогулянки - 10 євро.
Вільний час. Ніч в готелі.
 
3.05 четвер
Сніданок у готелі.
Пропонуємо знову зібратися разом і поговорити англійською з викладачами Green Forest. Не забувай, що перебування за кордоном - один з найефективніших способів поліпшення розмовної англійської.
11:30 - як на рахунок катання на яхті? Один із днів у цьому портовому місті ми просто зобов'язані провести на воді. Нам здалося що сьогодні саме час відпочити на яхті, позасмагати на борту, випити сангрії і, звичайно ж, поплавати у відкритому морі. Вартість 50 євро (2-3 години на борту, напої включені).
Увечері, коли трошки спаде спека, можна покататися на великах з місцевим жителем по віддалених куточках Барселони. Подивимося місця творінь Гауді, зануримося в мистецтво стрітарт культури, зробимо піт-стоп на охолоджуючу сангрію і закінчимо наш маршрут в secret place, де вся Барселона буде у наших ніг. Тривалість - до 4 годин, вартість - 20 євро (прокат велосипедів включено).
Ніч в готелі.
 
4.05 п'ятниця
Сніданок в готелі і виселення.
9:00 - сьогодні пропонуємо доторкнутися до прекрасного і відправитися в маленьку подорож до гори Монтсеррат. Ця гірська вершина химерної форми - релігійний центр Каталонії відомий на весь світ. Ми послухаємо містичні історії про монастир і статуї Чорної Діви, а в кінці екскурсії продегустуємо кілька видів лікерів виробництва місцевих ченців Монтсеррат. Вартість поїздки - 55 євро.
Якщо ти любитель атракціонів, то тобі швидше потрібно купувати квиток і їхати в Порт Авентура! Цей парк сміливо може позмагатися з Діснейлендом, адже на величезній території парку з гірками, атракціонами, аквапарком і щоденними барвистими виставами можна веселитися весь день!
Вільний день для тих, хто залишився в Барселоні.
22:00 - виїзд до Верони.
 
5.05 субота
Прибуття в Верону і заселення в готель.
Після заселення вирушаємо на оглядову прогулянку містом з нашим місцевим жителем Анею. Прогуляємося по середньовічних вуличках, де гуляв Данте, побачимо місця любовної історії Ромео і Джульєтти, а завершимо нашу прогулянку в невеликому винному магазинчику.
Щоб допомогти тобі провести час в затишній Вероні максимально активно, ми підготували унікальний англомовний City Photo Quest. Обіцяємо, що він допоможе тобі зробити багато фотографій, відвідати найкрутіші локації і виграти спеціальні призи від Green Forest і Eurotrips.
19:30 - ввечері зустрічаємося на прощальну вечерю #eurotripsfamily: доїдаємо піцу, допиваємо останній італійський Апероль і згадуємо все, що сталося з нами за дні подорожі.
Ніч в готелі.
 
6.05 неділя
Сніданок в готелі і виселення.
Пропонуємо всім English lovers зібратися на третій розмовний клуб нашого туру від викладачів Green Forest. Впевнені, що на той час ти вже вивчиш парочку нових слів і виразів.
Вільний день у Вероні. Пропонуємо витратити його на шопінг, погуляти по площі Бра і заглянути в міні-версію Римского Колізею - Arena di Verona, або піднятися до оглядового майданчика замку Святого Петра, з якої відкривається неперевершений вид на річку Адідже і всю Верону. Ідеальне місце для твого селфі, чи не так?
Не забудь захопити кращий італійський сувенір в нашому улюбленому магазинчику Vivavino (Via Oberdan, 18)!
17:00 - збір групи і виїзд до Львова.
 
7.05 понеділок
Прибуття до Львова.
Ділимося емоціями і плануємо наступну поїздку з Eurotrips та Green Forest ;)
 
* Ціни на екскурсії можуть незначно змінюватися, в залежності від сезону або інших незалежних від нас обставин.
 
Зареєструйся - https://goo.gl/woA6MY
Вам также может понравиться:
News
My Notes становится Smarte+ – еще больше возможностей для изучения английского
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – это интерактивная образовательная платформа, созданная именно школой английского языка Green Forest непосредственно для комфортного изучения и преподавания английского. Smarte – это онлайн-платформа, позволяющая выбрать из более чем 30 видов интерактивных задач, позволяющая…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition 1.05
Приглашаем всех львовян на очередную встречу разговорного клуба "English, please"! Эта встреча будет особенной, потому что в гостях у нас будет британский волонтер, с которым можно будет пообщаться и прокачать свой британский английский. Британец Марк – волонтер, ныне проводящий гуманитарную…
Green Forest Life
Come and Learn Online – открытые грамматические уроки английского, за которые платят вам
Мы знаем, как все соскучились по нормальной жизни. Поэтому мы решили вернуть его частицу – наши Come and Learn – открытые онлайн уроки английского. И если вы сейчас в безопасном месте, у вас есть Интернет и немного свободного времени – присоединяйтесь! 25.04, 19:00 для уровней elementary/pre-intermediate…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.