News, Green Forest Life. 05.09.2017

Green Forest English Tour

Автор: Green Forest
Подорожі і англійська мова ніколи не виходять з моди. А вивчати англійську, подорожуючи новими країнами, це просто мрія! Ми дуже любимо втілювати ваші мрії в реальність, а тому підготували для вас унікальний тур країнами Європи разом з нашими партнерами Eurotrips. Будемо знайомитися з новими країнами і вивчати англійську одночасно! 
 
Дати подорожі: 21 – 29 жовтня 
Маршрут: Київ – Берлін – Амстердам – Краків – Київ 
Вартість: 320 євро 
 
У вартість входять:
  • Проїзд комфортабельним автобусом
  • Проживання в 3/4-зіркових готелях + сніданки
  • Супровід організаторів та викладачів Green Forest (Юля Кравченко, Ксюша Муравська, Настя Левченко, Саша Тромса)
  • Супровід фотографа
  • Оглядові екскурсії англійською мовою
  • Англомовна навчально-розважальна програма від Green Forest
  • Незабутні враження
 
Окремо сплачуються:
  • Страховка
  • Додаткові екскурсії 
Зареєструватися можна за посиланням - eurotrips.com.ua/greenforest-english-tour
З будь-якими питаннями телефонуйте за тел. 093-817-42-58 Юля або 063-629-79-76 Ксюша.
 
 
ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ:
 
День 1
21 жовтня
Виїзд з Києва.
Ти - в молодіжній групі Green Forest and Eurotrips, частина легендарної #eurotripsfamily! Комфортабельний автобус з хорошими напоями, музикою, фільмами та компанією - це тільки початок. І запам'ятай, як зустрінеш - так і проведеш!
Наші автобуси максимально затишні і призначені для твоєї ідеального подорожі. Зручна відстань між сидіннями і розетки прямо в салоні - це те, що дає можливість подорожувати на далекі відстані без проблем. Ми гарантуємо, що тобі не буде нудно! Адже ми беремо з собою добірку відмінних фільмів і серіалів англійською. Не забувай, що англійська - невід'ємна частина нашої подорожі.
Нічний переїзд до Берліну.
 
День 2 
Прибуття до Берліну. Заселення в готель.
Після прибуття ми вирушимо на оглядову екскурсію англійською мовою з місцевим жителем, який покаже нам місто зсередини. Ми особисто познайомимося не тільки зі славнозвісними пам'ятками, Рейхстагом і Бранденбурзькими воротами, але і з внутрішнім життям міста - метро, валянням на газонах з друзями, улюбленими закладами місцевої молоді, де вони п'ють ранкову каву, обідають і танцюють щовечора. Не секрет, що Берлін відомий своїм модернізмом. Вулиці Берліна вразять вас своєю міццю. 
Гуляємо і насолоджуємося модерновим Берліном, їмо ковбаски, відвідуємо найкрутіші пивні бари і кидаємо монетки в красиві фонтани, щоб повернутися :)
22:00 - пропонуємо зібратися в знаменитому берлінському барі Mein Haus am See.
Ніч в готелі.
 
День 3
Сніданок. Виселення з готелю.
Відразу ж після виселення чекаємо тебе на ранковому speaking club з викладачами Green Forest. Ми будемо говорити тільки на цікаві теми і тільки англійською. Тривалість зустрічі - 1 година.
Пропонуємо вам приєднатися до унікальної екскурсії по «іншому» Берліну від колумніста видання L'officiel і справжнісінької berlinlover Каті Тарабукіної. Побачимо стріт-арт знаменитого району Kreuzberg, клубну милю, Берлінську стіну і почуємо історію створення найдовшої галереї під відкритим небом в світі East Side Gallery.
Звичайно ж, зазирнемо в контрастний Görlitzer Park і прогуляємося його околицями. Побачимо, чим надихнулися організатори київського фестивалю вуличної їжі і пообідаємо в одному із знакових місць цього району. Закінчимо нашу прогулянку з видом на Берлін з даху самого хіпового руф топ кафе Берліна Klunkerkranich (район Neukölln). Вартість екскурсії - 15 євро.
Вільний вечір.
0:00 – збір і виїзд з Берліну. Нічний переїзд до Амстердаму.
 
День 4
Прибуття в Амстердам.
Ми здогадуємось, які у тебе асоціації викликає Амстердам. А хочеш дізнатися, як його бачать місцеві жителі? Пропонуємо відправитися на автобусно-пішохідну екскурсію англійською мовою від local жителя. Він покаже, чим живе місто, познайомить з культурою, історією і краплинкою божевілля.
Заселення в готель. Вільний час.
Щоб допомогти тобі провести час в Голландії максимально активно, ми підготували унікальний англомовний City Photo Quest, який ти зможеш проходити цілих три дні. Обіцяємо, що він допоможе тобі зробити багато фотографій, відвідати найкрутіші локації і виграти спеціальні призи від Green Forest і Eurotrips.
Запрошуємо всіх бажаючих піти на факультативну екскурсію від місцевого жителя, який проведе нас надрами Амстердама. Вам покажуть та розкажуть все про найкращі кофешопи, сексшопи, вулиці червоних і фіолетових ліхтарів. На тебе чекає все заборонене і таємне, що ти хотів дізнатися про Амстердам. Вартість екскурсії - 15 євро.
Ніч в готелі.
 
День 5
Сніданок у готелі.
Вільний день в Амстердамі.
12.00 - факультативна екскурсія на велосипедах по віддалених куточках Амстердама. Купимо сувенірів на барахолці Waterloo, дізнаємося, чим знаменитий Vondelpark, спробуємо голандський оселедець в булці і, звичайно, трошки погрішимо на оглядовому майданчику музею NEMO. Вартість - 12 євро (включає в себе оренду велосипеда на 4 години).
В один із днів радимо повечеряти в Hannekes Boom. Це дуже незвичайний бар на березі каналу з шикарним краєвидом по іншу сторону «великої води». Там завжди повно місцевої молоді та вуличних музикантів.
 
Увечері на тебе чекає прогулянка на кораблику, яка подарує тобі чудові фото і види берегів Амстердаму. Вона допоможе відчути одночасно тишу річок і шалене життя за їх межами. Вартість прогулянки на кораблику - 16 євро.
Ніч в готелі.
 
День 6
Сніданок. Виселення з готелю.
Пропонуємо знову зібратися разом і поговорити англійською з викладачами Green Forest. Не забувай, що перебування за кордоном - один з найефективніших способів поліпшення розмовної англійської. Тим більше в Голландії всі нею говорять!
Вільний час.
Якщо ти хочеш відволіктися від туристичного Амстердаму, пропонуємо відправитися в Роттердам на весь день. Роттердам - друге за величиною і перше за кількістю футуристичних архітектурних витворів місто в Голландії. За традицією всі бажаючі зможуть відправитися на факультативну екскурсію від місцевого жителя. Вартість - 10 євро.
Тим, хто все ж таки вирішить залишитися в Амстердамі, радимо погуляти сирними крамницями і зазирнути на квітковий ринок. Все це можна знайти за адресою Singel 630-600.
23:00 - зустрічаємося в Амстердамі і виїжджаємо до Кракова.
 
День 7
Прибуття до Кракова і заселення в готель.
Нас зустрічає місцевий житель, який розповість про те, як виглядав Краків в середньовіччі, яка роль Коперника в розвитку міста, де під час Другої світової знаходився Adolf Hitler Platz і що то за хлопець, Кароль Войтила, який назавжди змінив історію Польщі. Екскурсія пройде англійською мовою.
Вільний час.
Ввечері пропонуємо відправитися на традиційний бар-кроул в Казімєж. Це не тільки єврейський район Кракова, це - місце нічних тусовок і вечірніх розмов про життя, це центр неформальних рухів і творчих починань. Ми з вами відвідаємо бари, в яких танцюють на столах, п'ють пиво, лежачи в гамаках, обмінюються книжками і грають в настільні ігри. Крім того, ми навчимо тебе грати в традиційні британські та американські drinking games. Вартість - 15 євро.
Ніч в готелі.
 
День 8
Сніданок в готелі і виселення.
Пропонуємо всім English lovers зібратися на третій розмовний клуб нашого туру від викладачів Green Forest. Впевнені, що на той час ти вже вивчиш декілька нових слів і виразів.
У першій половині дня пропонуємо відправитися до Королівському замку на пагорбі Вавель. Вавельський замок за кілька століть існування пережив багатьох господарів: тут жили польські королі, австрійські військові, заходили литовці, розміщувалися німці під час Другої світової війни. Але що б не відбувалося, він все одно залишався частиною Польщі та її історії. Ми прогуляємося королівським двором, подивимося на збройові палати і скарбницю, а з найсміливішими спустимося в печеру дракона. Вартість - 20 євро.
Вільний день в Кракові
Зустріч і виїзд до Києва.
 
День 9
Прибуття до Києва. Ділимося емоціями і плануємо наступну подорож з Eurotrips і Green Forest;)
*ціни на екскурсії можуть незначно змінюватися, в залежності від сезону або інших обставин, які від нас не залежать.
 
Зареєструватися можна за посиланням - eurotrips.com.ua/greenforest-english-tour
З будь-якими питаннями телефонуйте за тел. 093-817-42-58 Юля або 063-629-79-76 Ксюша.

 

Вам также может понравиться:
News
My Notes становится Smarte+ – еще больше возможностей для изучения английского
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – это интерактивная образовательная платформа, созданная именно школой английского языка Green Forest непосредственно для комфортного изучения и преподавания английского. Smarte – это онлайн-платформа, позволяющая выбрать из более чем 30 видов интерактивных задач, позволяющая…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition 1.05
Приглашаем всех львовян на очередную встречу разговорного клуба "English, please"! Эта встреча будет особенной, потому что в гостях у нас будет британский волонтер, с которым можно будет пообщаться и прокачать свой британский английский. Британец Марк – волонтер, ныне проводящий гуманитарную…
News
Новое в My Green Forest - перевод накопленных бонусов другим студентам
Рады поделиться с вами очередным обновлением и усовершенствованием личного кабинета каждого студента Green Forest: теперь каждый пользователь My Green Forest может подарить свои бонусы, накопленные либо во время обучения в школе английского языка, либо во время посещения разнообразных ивентов, участия…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.