News. 16.09.2016

Eurotrip Prague-Berlin: Green Forest style

Автор: Green Forest

Ми знаємо, що ви любите подорожувати не менше за нас. Тому без зайвих слів - поїхали разом з нами та нашими партнерами, Eurotrips, досліджувати Європу! Тим паче, що маршрут, наповнення туру і головне - ціна, були спеціально розроблені для студентів Green Forest та їхніх друзів!

 

Дати: 14 – 20 листопада
Маршрут: Київ – Прага – Берлін – Київ
Вартість: 230 євро


У вартість входять:

  • Проїзд комфортабельним автобусом
  • Проживання в 3/4-зіркових готелях + сніданки
  • Супровід організатора
  • Супровід фотографа протягом всієї подорожі
  • Оглядові екскурсії
  • Навчально-розважальна програма від Грін Фореста англійською мовою
  • Незабутні враження

Окремо сплачується:

  • Візові послуги, консульський збір, страховка
  • Додаткові екскурсії 

ПРОГРАМА ПОДОРОЖІ

  • День 1, 14 листопада

14:00 Виїзд з Києва.
Ти - в молодіжній групі Eurotrips, частина легендарної #eurotripsfamily! Комфортабельний автобус з хорошими напоями, музикою, фільмами та компанією - це тільки початок. І запам'ятай, як зустрінеш - так і проведеш!
Нічний переїзд Київ-Прага.

  • День 2, 15 листопада

Прибуття в Прагу і заселення в готель.
Ми приїжджаємо в місто чудес - Прагу! Цю столицю переповнюють романтики з усього світу, що надає місту незвичайний кураж.
Нас зустрічає місцевий житель, який розповість, а головне, покаже, найцікавіші і найбільш романтичні місця Праги. Ми будемо досліджувати сповнені різними історіями вулички, оригінальні музеї, унікальні паби і кафе, і, звичайно ж, зануримось в історію того, як Прага стала Прагою.
Після пішої екскурсії ми з вами вирушимо відчути Прагу на смак - в справжньому чеському ресторані з традиційними стравами та смачним пивом.
Ніч в готелі.

  • День 3, 16 листопада

Сніданок в готелі.
У першій половині дня всі зацікавлені зможуть долучитися до факультативної екскурсії в Празький Град, який вважається найбільшою в світі президентською резиденцією. Окрім того, саме там розташований найбільший в світі замок, тому побувати в Празі і не відвідати Празький град - практично "злочин". Ви побачите Королівське місто Градчани, резиденцію Президента Чехії, найбільший палацовий замок світу, пивоварню 13 століття і 5 кращих оглядових майданчиків міста. 
Тривалість екскурсії - 4 години. Вартість 15 євро.
Вільний час. Ніч в готелі.

  • День 4, 17 листопада

Сніданок у готелі. Виселення. Переміщення багажу в автобус.
Вільний день.
Нічний переїзд з Праги до Берліна.

  • День 5, 18 листопада

Прибуття в Берлін. Заселення в готель.
Для початку ми вирушимо на прогулянку з місцевим жителем, який покаже місто зсередини. Ми особисто познайомимося не тільки зі славнозвісними Рейхстагом і Бранденбургськими воротами, а й поживемо життям місцевих  - покатаємося на метро і велосипедах, поваляємося на газонах з друзями, пройдемося улюбленими закладами місцевої молоді, дізнаємося, де вони п'ють ранкову каву, обідають і танцюють вечорами безперервно.
Не секрет, що Берлін славиться своїм модернізмом. Вулиці Берліна вражають потужністю, десь в їх сплетінні ми всі однозначно втратимо частинку себе, а в грандіозних фонтанах залишимо всі свої монети, щоб повернутися!
Вільний час.
Ввечері пропонуємо тобі познайомитися з парочкою знаменитих берлінських барів. Але спочатку відвідаємо одну з найсмачніших бургерних Берліна - The Bird, після вирушимо в мандрівку барами, які знаходяться в цьому районі - Monarch, Luzia і інші.
Вхід в більшість знаменитих Берлінських барів платний. Ціна варіюється від 2 до 8 євро.
Ніч в готелі.

  • День 6, 19 листопада

Сніданок в готелі. Виселення.
Вільний день в Берліні.
Якщо буде хороша погода, організуємо велопрогулянку по андергаундному Берліну. Радимо поїхати до станції метро Ostbahnhof і прогулятися вздовж East Side Gallery - постійної художньої галереї під відкритим небом. Всі мурали намальовані на залишках берлінської стіни. В кінці стіни ви побачите червоний міст, який приведе вас до молодіжного району Kreuzberg (Кройцберг). Цей «інший» Берлін сподобається не кожному, але все ж радимо прогулятися в бік Görlitzer Park.
Якщо вирішите зустріти захід сонця, то кращого місця ніж Klunkerkranich вам не знайти. Місця на даху закладу вистачить усім!
21:00 - Збір групи в знаменитому берлінському барі Mein Haus am See - море музики, напоїв та чудовий настрій.
Нічний переїзд до Києва.

  • День 7, 20 листопада

Прибуття в Київ ввечері.

УВАГА! Студенти всіх регіонів можуть приєднатися до нашої поїздки! А зважаючи на те, що ми будемо проїжджати Львів, обіцяємо забрати львівських студентів безпосередньо з їхнього рідного міста =)

Для реєстрації телефонуйте за тел. 093-554-06-94, Настя. Поспішайте, кількість місць обмежена. 

 

Вам также может понравиться:
News
My Notes становится Smarte+ – еще больше возможностей для изучения английского
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – это интерактивная образовательная платформа, созданная именно школой английского языка Green Forest непосредственно для комфортного изучения и преподавания английского. Smarte – это онлайн-платформа, позволяющая выбрать из более чем 30 видов интерактивных задач, позволяющая…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Приглашаем всех львовян на очередную встречу разговорного клуба "English, please"! Эта встреча будет особенной, потому что в гостях у нас будет британский волонтер, с которым можно будет пообщаться и прокачать свой британский английский. Британец Марк – волонтер, ныне проводящий гуманитарную…
News
Новое в My Green Forest - перевод накопленных бонусов другим студентам
Рады поделиться с вами очередным обновлением и усовершенствованием личного кабинета каждого студента Green Forest: теперь каждый пользователь My Green Forest может подарить свои бонусы, накопленные либо во время обучения в школе английского языка, либо во время посещения разнообразных ивентов, участия…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанционный курс
 М. ПЛОЩАДЬ УКРАИНСКИХ ГЕРОЕВ,
ул. Гетьмана Павла Скоропадского, 9а, 3 эт.
Офіс тимчасово не працює.