Grammar, Reviews, Reading, Speaking, Vocabulary, Writing, Listening. 16.03.2020

6 безкоштовних весняних онлайн-курсів англійської мови (A1-C1)

Автор: Green Forest

Хто ж знав, що всього за тиждень, наша традиційна щосезонна добірка безкоштовних онлайн курсів з англійської мови стане не просто актуальною, як завжди, а супер-мега-актуальною. Пандемія коронавірусу, карантин в Україні та наявність додаткового вільного часу, - тепер ви просто не можете проігнорувати онлайн курси з англійської від топових світових ВУЗів. До того ж, вони цілком безкоштовні! У добірці вас чекають різноманітні курси для всіх рівнів, від початкових до високих. Ви можете пройти курс по літературі, підтягнути минулі часи та модальні дієслова або поглибити свої знання англійської у напрямку математики, науки, інженерії та технологій. І це далеко не все, тож прогляньте нашу добірку та хутчіше реєструйтесь на обраний курс!

Literature of the English Country House by the University of Sheffield
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Vocabulary, Reading
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate або вище
Початок курсу: 4 травня 2020
Тривалість курсу: 8 тижнів

Дуже надихаючий курс для тих, хто любить читати, а потім обговорювати все прочитане англійською мовою. Під час курсу ви зможете прослідкувати за історією англійських заміських маєтків у творах таких видатних авторів: Thomas More, Margaret Cavendish, Jane Austen, Ann Radcliffe, Charles Dickens та Oscar Wilde з 16 до 20 століття. Після закінчення курсу ви навчитесь формувати свою авторитетну  думку щодо прочитаних літературних творів, тобто зробите перші кроки до статусу літературного критика =))

 

Just Reading and Writing English 1 by Tsinghua University
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Writing, Reading
Необхідний рівень англійської: Elementary або вище
Початок курсу: 9 березня 2020
Тривалість курсу: 7 тижнів

Курс базової англійської мови для тих, хто робить тільки перші кроки на шляху до впевненого володіння мовою. Курс складається з 6 розділів з різними темами: почуття, здоров’я, навчання, університет, культурні відмінності та міста. По закінченню курсу ви отримаєте базові навички читання та писання англійською мовою. Курс складається з навчальних відео від викладачів з США, Великої Британії, Ірландії, Канади, Австралії та Колумбії.

Perfect Tenses and Modals by the University of California, Irvine
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Writing, Grammar 
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 23 березня 2020
Тривалість курсу: 4 тижні

Цей курс розрахований на студентів з середнім рівнем знань мови і допоможе розібратись з такими граматичними часами англійської мови: present perfect, present perfect progressive, past perfect, and past perfect progressive. Якщо що, progressive = continuous. Також під час курсу ви вивчите популярні англійські модальні дієслова. Даний курс сподобається не тільки початківцям, а  і тим, хто вже має базові граматичні знання, але хоче повторити правила та освіжити свої знання. 

6 безкоштовних весняних онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced

English for Science, Technology, Engineering, and Mathematics by the University of Pennsylvania
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Speaking, Reading, Vocabulary and other Language skills 
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 2 березня 2020
Тривалість курсу: 5 тижнів

А це курс спеціалізованої англійської мови розрахований на не носіїв мови. За допомогою 5 розділів ви зможете розширити свій словниковий запас та прокачати різні навички з англійської, пов’язані з науковими темами. Весь курс оснований на темі Кліматичних змін, і кожний окремий юніт розглядає різні проблеми, пов’язані з цим явищем, такі як хімія кліматичних змін, наслідки глобального потепління та нанотехнології, які допоможуть сповільнити кліматичні зміни.  

Business English: Basics by HKUST
Реєстрація на курс
Що можна покращити: Speaking, Writing 
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 9 березня 2020
Тривалість курсу: 6 тижнів

Якщо ви хочете покращити свою бізнес-англійську, тоді цей курс саме для вас. Даний курс допоможе вам удосконалити свої мовні навички та поповнити свій словниковий запас для успішних бізнес комунікацій. Після закінчення  курсу ви зможете: описувати речі та події, робити запити, підтримувати дискусії та аргументувати свої думки, використовувати потрібний стиль, проводити аналіз, бути медіатором перемовин, аналізувати та збирати бізнес дані. 

Exploring English: Shakespeare by British Council
Реєстрація на курс
Що можна покращити: vocabulary and the language skills 
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 6 квітня 2020
Тривалість курсу: 6 тижнів

Ще один курс, присвячений літературі, а саме творам Вільяма Шекспіра. Але курс присвячений не тільки творам великого письменника, а й його шляху до визнання: від місця його народження в Стратфорді-на-Ейвоні до театру the Globe у Лондоні. Ви розглянете 5 відомих п’єс Шекспіра за допомогою акторів та експертів з усього світу, які прояснять і допоможуть зрозуміти головне послання його творів. 

6 безкоштовних весняних онлайн курсів з англійської мови для рівнів від Elementary до Advanced - 2Сподіваємось вам сподобалась наша добірка, ви вже обрали якийсь цікавий курс для себе і знаєте, чим будете займатись найближчі 4-8 тижнів.

So #FuckCoronavirus and keep learning English.

Вам також може сподобатися:
Video
Відео: Артиклі The, A/An та Zero в англійській мові за 15 хвилин
Зустрічайте на рингу 3 англійські артиклі The, A/An та Zero! І сьогодні наша рефері aka викладачка англійської Настя Сеніва пояснить для вас найпопулярніші правила їх використання всього за 15 хвилин та 12 раундів поєдинку. Хто переможе, коли на кону правильна граматика? Вмикайте відео, щоб дізнатися…
Video
Безкоштовний відеоурок англійської мови з викладачем: Stop, Try, Remember
Підготували для вашої англійської новий безкоштовний відеоурок зі старшою викладачкою Green Forest! Цього разу він про особливі дієслова "stop", "try", "remember", після яких ми можемо вживати і Gerund, і Infinitive, але зі зміною їх значення... Тож щоб краще розбіратися…
Vocabulary
6 безкоштовних онлайн-курсів англійської для всіх рівнів на літо 2024
Ось і літо прийшло: пора хоч трішки відпочити та розслабитися. Це чудовий час для перезарядки, але не варто забувати про важливість підтримки своїх знань та навичок, у тому числі й володіння англійською мовою. За три літні місяці без практики можна втратити те, що ви так старанно вивчали раніше. Що…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.