Ми це зробили, або Подорож за кордон

Ну що ж, любі друзі, не зважаючи на політичну ситуацію в країні, великі стрибки  курсу й загальнонародну депресію та страх, ми, студенти і викладачі школи Green Forest, змогли «вирватися» на декілька днів за кордон, а саме – в Угорщину та Австрію!

І ми не просто змогли відвідати дві найкращі європейські столиці – Будапешт та  Відень, нам ще й вдалося гарненько там відпочити) Ми зробили масу фоток, відвідали декілька цікавих екскурсій, покаталися на паромі по нічному Дунаю, поплюхалися та оздоровилися у відомих угорських купальнях, стали глядачами показового виступу літаків від компанії Red Bull, побували на перегонах автомобілів класу ДТМ, а також побачили показові виступи автомобілів Формули 1 за участі чемпіона світу Себастіана Феттеля. Крім того, ми випили багато літрів відомого угорського молодого вина та віденської кави, поїли гуляш, штрудель та шніцель (страви-візитні картки Угорщини та Австрії), привезли з собою багато сувенірів, вражень та засмаги))) Ну, і звичайно ж, ми практикували свою англійську.

Я можу говорити багато, але ще більше скажуть самі студенти, рибки мої золоті, які їздили разом з нами у цю подорож)

"Будапешт - прекрасне місто, в якому просто неможливо лягти спати, мені здається, тут можна гуляти вічність. Це одне з тих міст, про яке говорять, що воно має свій дух. Це неймовірно чудово мандрувати такою величезною компанією, і я не знаю кращого шляху за пару днів дізнатися так багато нового про прекрасних, але до цього зовсім не знайомих людей. Що може зблизити краще, ніж тісний автобус та пляшка прекрасного настрою;)

Молодь Угорщини – це чудові хлопці та дівчата, які стали невід'ємною частиною нашої поїздки, було неймовірно приємно чути від них слова підтримки для України, співати разом із ними наш гімн та інші патріотичні пісні ;)

Спасибі Green Forest і найкращому його представнику - Ірі, і, звичайно, ми всі чекаємо на нові подорожі!"

Андрій

"Це була незабутня подорож до Будапешту, яка подарувала масу позитивних емоцій, нових вражень та друзів, що залишила після себе тільки найкращі спогади та безліч неймовірних фотознімків. Чарівна архітектура міста нікого не може залишити байдужим, адже наповнена історичними пам’ятками та багаторічною історією."

Юля

"Хочу поділитися своїми думками щодо поїздки:

  • по-перше, велика вдячніть організатору подорожі Ірині. Мадрую не перший раз, таку відповідальность в плані організації бачу вперше. (і документи зайвий раз перевірить і проінформує по всім питанням);
  • по-друге, GF Quest був дуже цікавий! Дозволив ще більше всім подружитись;
  • попрактикував англійську в європейському місті, і довів, що закладку з англійськими irregular verbs можна продати першому зустрічному жителю Будапешта за 20 форінтів! А ще ми стрибали, фоткалися і круто проводили час. Жодна туристична поїздка не дає таких бонусів;
  • і на завершення: з нетерпінням чекаю анонсу нової поїздки, бо знайшов багато друзів і отримав масу позитивних вражень. Thx =)" 

Саша

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.