Green Forest Life. 17.08.2022
Green Forest Events

English Weekend: ваш вікенд безкоштовної англійської онлайн

Автор: Green Forest Events

​Ніколи ще англійська не була настільки актуальною. Інформаційна війна, незалежні джерела інформації, допомога людей з усього світу - для цього нам англійська потрібна вже. Тут і зараз, без відкладання на понеділок чи новий рік. Ми в Green Forest це усвідомлюємо і робимо все, аби покращувати англійську українцям було легко, доступно і цікаво. З цією ж метою ми оголошуємо English Weekend.

ЩО ЦЕ?

English Weekend - це вікенд безкоштовної англійської онлайн для всіх бажаючих. Він складатиметься з двох частин: онлайн конференції про англійську All About English та детального знайомства з роботою та методикою, за якою працює наша школа, All About Green Forest. 

КОЛИ?

27-28 серпня

ЯКА ПРОГРАМА?

DAY 1

  • 27 серпня, 10:00 - 17:00 - All About English: онлайн конференція про англійську in everyday life. 

7 спікерів, 7 цікавих тем, 7 годин англійської non-stop. Англійську можна і потрібно приміняти в найрізноманітніших сферах життя і ми це доведемо. Конференція All About English присвячена англійській і можливостям, які вона дає кожному, хто її вивчає. Наші лектори говоритимуть на різноманітні теми: від соціальних мереж до Netflix. Ми хочемо вас надихнути, підбадьорити, нагадати вам, що навчання і саморозвиток завжди на часі. Приходьте послухати одного спікера або приєднуйтесь до усіх зустірчей. Обмежень немає.

Розклад конференції:

  • 10:00 - English and Living Abroad з Яною Зіновʼєвою

Життя за кордоном: чим мрії про нього відрізняються від реальності? Ба більше, а чи можна зробити мрії реальністю? Яна Зіновʼєва - в минулому викладачка англійської в Green Forest, а нині успішний make-up artist; вона довго жила в США, а останні кілька років живе в Гонконзі. Яна знає, як будувати життя за кордоном і досягати своїх мрій no matter what. І цими знаннями вона поділиться з вами.

  • 11:00 - English and Habits з Тетяною Мироновою

Що потрібно робити регулярно 21 день поспіль, аби відчутно покращити англійську? Та й загалом, чи працює ця відома теорія створення звички за 21 день? Викладачка Green Forest Таня Миронова вміє напрацьовувати корисні звички та створювати мотивацію, і вона готова навчити цьому вас. Окрім цього, Таня поділиться секретами створення корисних звичок у вивченні англійської мови.

  • 12:00 - English and Digital Etiquette з Інною Жарук

Електронні пошти, месенджери та соціальні мережі відчутно полегшили нам життя. Але разом з тим вони забрали у нас спокій і приватність. Викладачка Green Forest Інна Жарук цікавиться темою цифрового етикету і хочеться поділитися з вами правилами, які допоможуть не бісити один одного онлайн. Як писати, коли писати, а коли не писати, навіть якщо дуже хочеться - про все це Інна розкаже під час свого виступу.

  • 13:00 - English and Books з Катериною Ковальовою

Читати - круто. Читати англійською -круто і корисно. Викладачка Green Forest Катя Ковальова любить читати і знає, як читати книжки мовою оригіналу та отримувати від цього максимум користі. Цими знаннями вона поділиться з вами. Протягом свого виступу Катя відповість на 3 головних питання: навіщо? (як розібратися з метою читання), що? (що можна читати англійською, окрім книжок) і де? (які ресурси використовувати).

  • 14:00 - English and Social Media з Юліаною Тищенко

Соціальні мережі - спосіб самовираження, майданчик для спілкування або інформаційна зброя? Чи може all in one? Викладачка Green Forest Юліана Тищенко захоплюється соціальними мережами і добре вміє використовувати їх з максимальною користю. Виступ Юліани включатиме інформацію про те, як вчити англійську, слідкуючи за улюбленими селебрітіз; помилки ведення сторінок в соціальних мережах англійською; приклади невдалих постів англійською та англійську як зброю в інформаційній війні.

  • 15:00 - English and Mental Health з Анною Гопкало

 

Війна травмувала нас всіх і продовжує травмувати щодня. Ніколи ще питання ментального здоровʼя не було настільки актуальним. Аня Гопкало - в минулому викладачка Green Forest, а зараз практикуючий психотерапевт. Під час свого виступу Аня розкаже про вплив війни на наше ментальне здоров’я та дієві способи допомогти собі в цей складний час. (В тому числі, як вивчення англійської може стати таким інструментом)

  • 16:00 - English and Netflix з Лорою Євчевою

Ми точно знаємо, що серед вас є багато поціновувачів Netflix. Бо як його не любити? Викладачка Green Forest Лора Євчева обожнює Netflix і знає, як зробити так, щоб він був не лише приємним, а ще й корисним. Під час свого виступу вона розкаже як дивитися нові фільми, а разом з тим розширювати свій словниковий запас, прокачувати listening skills та навіть вдосконалювати вимову. А бонусом Лора дасть список фільмів на нетфліксі, які точно допоможуть вам покращити англійську.

NB! Тривалість кожного виступу - 50 хвилин. Всі виступи проходитимуть англійською мовою, проте приєднуватися до них можна з будь-яким рівнем англійської.

Щоб приєднатися, реєструйтеся за посиланням - https://bit.ly/3SVbCUI

Додати івент в Google Calendar


DAY 2

  • 28 серпня - All About Green Forest: презентація роботи школи англійської мови Green Forest та демо-заняття

Навчання онлайн - тепер не опція, а необхідність. Green Forest вже декілька років поспіль активно працює над тим, аби зробити вивчення англійської онлайн зручним та захоплюючим для кожного українця. За останні 2 роки більше 20 000 людей пройшли наш онлайн курс. Ми продовжуємо щоденно вдосконалювати наші програми, наш унікальний онлайн підручник та наші заняття. Протягом другого дня English Weekend ми поділимося з вами секретами ефективного онлайн навчання, детально розкажемо про роботу та особливості нашої школи та проведемо безкоштовні демо-заняття на базі нашого підручника.

Розклад дня:

  • 11:00 - вебінар-презентація How Green Forest Works

Green Forest - надзвичайно технологічна школа. Ми навчаємо англійській вже 21 рік. За цей час ми створили власні навчальні програми, написали авторський підручник, розробили інтерактивну онлайн платформу, провели тисячі англомовних занять, зустрічей та івентів. Одним словом, нам є, чим з вами поділитися. Вебінар How Green Forest Works - це презентація, на якій менеджерки Аліна Губор та Аня Ярмощук поділяться нашими цінностями, особливостями та планами.

Про що вебінар:

  • презентація нових курсів Green Forest, які стартують у вересні
  • цінності та історія нашої школи
  • наші навчальні програми, їхні особливості
  • англомовні івенти, які ми створюємо
  • організаційні моменти: як пройти тестування, як записатися в групу тощо
  • Q&A

Якщо ви маєте будь-які питання про роботу нашої школи та навчання у ній, будь ласка, приєднуйтесь до вебінару.

Щоб приєднатися, реєструйтеся за посиланням - https://bit.ly/3SVbCUI


  • 13:00, 15:00 - безкоштовні демо-заняття для всіх рівнів за підручником Notes by Green Forest

Від теорії до практики. Якщо ви хочете зрозуміти, як саме проходять онлайн заняття; якщо вам цікаво, як виглядає наш підручник; якщо ви досі маєте сумніви щодо того, чи підходить вам онлайн формат навчання, - приєднуйтесь до безкоштовних демо-занять, які базуватимуться на підручнику Notes by Green Forest. Наші викладачі продемонструють вам, як саме проходить навчальний процес, та дадуть відповіді на ваші питання.

Обирайте ваш рівень та зручний час:

  • 13:00 або 15:00 - заняття для рівнів beginner / elementary - викладачка Альона Трепитьон
  • 13:00 або 15:00 - заняття для рівнів pre-intermediate / intermediate - викладачка Ксюша Муравська
  • 13:00 або 15:00 - заняття для рівнів upper intermediate / advanced - викладачка Юліана Тищенко

Зверніть увагу: заняття на 13:00 та 15:00 не будуть відрізнятися наповненням, тож просто оберіть зручний для себе час.

Щоб приєднатися, реєструйтеся за посиланням - https://bit.ly/3SVbCUI
 

БОНУСИ ДЛЯ УЧАСНИКІВ

Ми, звісно, не можемо залишити вас без приємних сюрпризів і подарунків.

Сюрприз номер один. Всі відвідувачі English Weekend зможуть придбати курс навчання в Green Forest, який стартує 6-го вересня, за спеціальною ціною. Ця пропозиція діятиме лише два дні і лише для учасників вікенду. Бо ми ж не жартуємо, коли кажемо, що хочемо змотивувати вас вивчати англійську! Детальною інформацією про спеціальну ціну для учасників English Weekend ми поділимося згодом.

Сюрприз номер два. Серед усіх учасників вікенду ми розіграємо подарунки від наших друзів, які відчутно допоможуть вам у вивченні англійської:

  • 3 підписки на три місяці на онлайн-маркет курсів англійської Booyya
  • Everyday English Notes - блокнот в крапку з міні-сетом англійської на кожен день від Gifty

English Weekend від Green Forest - це корисна і приємна інвестиція у вашу англійську.

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.