Green Forest Life. 21.12.2015

Як ми провели рік: коротко про 2015

Автор: Юлія Кравченко

Різдвяна музика, ялинки мерехтять прикрасами, снігу немає. Так, типова картина для українського грудня. Але настрій все одно піднесений, адже Новий рік вже на носі! І хоч ми досі не оговталися від попереднього і не розуміємо, чому час плине так швидко та невпинно, нам все одно потрібно підвести підсумки. По-перше, щоб об’єктивно оцінити, що ми встигли зробити, і що нам вдалося. По-друге, щоб нагадати ВАМ, за що ви нас любите, і чому вам варто рекомендувати нас друзям :)

 

Отже, в цифрах про головне:
31308 грн було зібрано на благо чинність протягом 2015-го зусиллями наших студентів та всієї команди Грін Фореста.


39 викладачів провели індивідуальні благочинні заняття. Сподіваємося, ця ініціатива всім сподобалась, і наступного року ми спробуємо її вдосконалити!

Завдяки нашій благочинній акції було врятовано 1 дитяче серце. Маленький Сашко Духненко, якому ми допомагали навесні, пройшов через операцію і тепер живе без вади серця!


Близько 335 студентів з усіх регіонів погуляли на наших вечірках та паб кроулах і точно зрозуміли, чому ми так любимо збиратися разом, говорити англійською, співати чи танцювати (в залежності від того, що святкуємо).

200 київських студентів відвідали допрем’єрні покази фільмів англійською в кінотеатрі Сінема Сіті та, сподіваємося, вивчили немало нових слів!

Більше 100 км пройшли та пробігли студенти Грін Фореста під час квестів та екскурсій. Окрім покращення фізичної форми, вони ще й дізналися купу цікавих фактів про рідні міста.


Приблизно 99 подарунків від наших партнерів, Gifty, ми подарували студентам на наших заходах.


15 років виповнилося сайту Грін Фореста, який, до речі, перевдягнувся цього року, став ще більш модерновим та корисним і допоміг усім бажаючим у вивченні англійської!


Близько 160 людей відвідали наші безкоштовні інтерактивні заняття на Арт-Пікніку Слави Фролової та дізналися, що вивчати англійську – це цікаво та весело.


Більше 14700 людей підписані на нашу сторінку в Instagram – english_vocabulary, та поповнюють свій словниковий запас щодня!

 

30571 людина підписана на нашу сторінку у Facebook! Дякуємо вам, що залишаєтеся з нами, і обіцяємо ще більше цікавої та корисної інформації наступного року!


Запам’ятайте цьогорічні результати, і давайте подвоїмо їх наступного року! Merry Christmas and Happy New Year!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.