Green Forest Life. 28.11.2014

Маленькі люди – великі справи: представники Грін Форест Катя Ярема та Аня Шовкалюк

Автор: Юлія Кравченко

Ідея проекту «Маленькі люди – великі справи» - розказати про тих, хто займається благочинністю, не вихваляючись цим, поділитися їхніми контактами та зробити чесну та надійну благочинність доступною всім нашим студентам. Я дякую за листи всім, хто їх написав – з усіма я обов’язково вийду на зв’язок вже найближчим часом.  Ми продовжуємо чекати на листи від тих, хто займається благочинністю! Пишіть на [email protected] та поділіться власною історією!

Ми розпочинаємо ділитися контактами надійних людей. Ще тільки думаючи над проектом, я знала, що перші люди, про яких варто розповісти - це Катя Ярема та Аня Шовкалюк. Ці двоє – невід’ємна частина Грін Фореста вже протягом багатьох років. Про них можна багато розповідати, проте їхні справи говорять гучніше за слова.
 



Ярема Катерина
Волонтер в Київському віськовому госпіталі.

Вік: 27

Професія: вчитель англійської в GREEN FOREST

Що надихнуло Вас на благочинність: Не могу сказать, что меня ВДОХНОВИЛО. В это непростое время не получилось как-то иначе. Очень помогла моя бывшая студентка Маша Боровик, которая волонтерит в госпитале уже давно. Она-то и помогла мне разобраться, познакомила со всеми. А дальше затягивает. Каждый день - история. Помочь словом, делом, поддержать родственников. Плюс в госпитале просто физически не справляется медперсонал, а не со всеми бойцами находится кто-то рядом. Многие родителям даже не говорят, что они с ранениями или вообще были в АТО.

Яким чином з Вами зв’язатися та як Вам можна допомогти: Можно добавиться в FB (Kate Iarema), где вы можете найти посты с потребностями госпиталя, узнать чем Вы можете быть полезны, узнать о вариантах адресной помощи. Или можете добавиться в группу «Волонтерська сотня».
Так же проверенный фонд от моей бывшей студентки и подруги Маши - Фонд допомоги країні Сестри Перемоги (детальная инфа в группе).

 

 



Ганна та Сергій Шовкалюк (Аня займається благочинністю разом зі своїм чоловіком)
Збирають обладнання на допомогу бійцям АТО.

Вік: 27

Професія: Методист, старший викладач в Грін Форест

Що надихнуло Вас на благочинність: Мій чоловік та я деякий час захоплювались страйкболом, отже в нас було якесь розуміння як саме має виглядати боєць (навіть із іграшковим автоматом :)) Я віддала повністю все своє спорядження, чоловік - відсотків 70. Плюс до цього робили закупки як в наших магазинах, так і везли з-за кордону. Почали допомагати особовому складу моторизованої мобільної групи одеського прикордонного загону ще в квітні. Тоді вони базувалися під Чонгаром. Через місяць після того, як ми привезли їм бронежилети, каски, берци, окуляри, рюкзаки та інше, їх відправили під Довжанський, в зону АТО, де вони більше двох місяців виконували завдання по охороні державного кордону в повному оточенні (пізніше це назовуть Довжанським котлом).
Потім ще збирали посилки бійцям 3-го окремого полку спецназу з Кіровограда, батальйону Київська Русь, батальйону Айдар, ДУК, 95-й бригаді. Продовжуємо робити це і по сьогоднішній день по мірі можливості. Вважаємо, що якщо є можливість - потрібно її використовувати, бо ці люди - справжні герої. Вони бережуть наш сон та наше майбутнє. Ми не займаємося збиранням коштів, використовуємо свої доходи та пожертвування близьких та друзів.


Яким чином з Вами зв’язатися та як Вам можна допомогти: [email protected], facebook: Anne Shovkaliuk, ми розкажемо, де і що можна купити, а також через нас обладнання можна передавати бійцям.

Ми продовжуємо чекати на ваші листи, тому що віримо, що разом ми миожемо робити великі справи.

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.