Fun, Grammar, Vocabulary. 01.03.2024

7 додатків для вивчення неправильних дієслів

Автор: Іра Озадовська

Мрія прокинутися одного ранку і знати всі неправильні дієслова знайома кожному, хто вивчає англійську мову. Постійне повторення “become-became-become” та інших слів інколи не дають спокою та просто втомлюють. Якщо ж ви ще не належите до тих щасливчиків, що посеред ночі з легкістю назвуть усі форми дієслова “abide”, не впадайте у відчай. На допомогу вам прийдуть мобільні додатки, які зроблять процес вивчення ефективним та цікавим. Отже, поїхали.

7 додатків для вивчення неправильних дієслів (фото)

English Irregular Verbs Best (логотип)1. English Irregular Verbs Best 

Цей мобільний додаток очолює список моїх фаворитів серед застосунків для вивчення неправильних дієслів. Він пропонує комплексний підхід у форматі гри, що робить навчання легшим для сприйняття. Всі неправильні дієслова розділені за рівнями англійської умови у списку. Крім того, доступні флешкартки та зображеннями до слів з прикладами використання у реченні. 

Щоб закріпити вивчений матеріал, наявні різні типи вправ у вигляді гри. На кожному рівні у вас є три види тестів: multiple choice, listening та writing. Завдяки цій різноманітності та 100 рівням гри ви гарантовано запам'ятаєте значну кількість irregular verbs.

Рівень: від Begginer (Starter) і вище
Недолік: для listening та writing кожного разу потрібно передивитися коротку рекламу або мати преміум версію застосунку. 

Завантажити в App Store та Play Market.

Додаток English Irregular Verbs Best (банер 1)Додаток English Irregular Verbs Best (банер 2)

English Irregular Verbs Duo (логотип)2. English Irregular Verbs Duo

Застосунок, який підкорив мене своєю простотою та наявністю перекладу українською. У додатку є список неправильних дієслів з перекладом та транскрипцією. Тут ви вивчаєте нові слова за допомогою флешкарток із зображеннями, перекладом українською та синонімами. Наступним етапом є тест у вигляді доповнення 2 та 3 форми неправильних дієслів з поданих варіантів відповідей. Також, мені сподобалося, що програма дає можливість обирати рівень англійської мови одразу та створювати свій список слів для вивчення. 

Рівень: від Begginer (Starter) і вище

Завантажити в Play Market.

Додаток English Irregular Verbs Duo (банер 1)Додаток English Irregular Verbs Duo (банер 2)

Irregular Verbs by BitA Solutions (логотип)3. Irregular Verbs by BitA Solutions (Неправильні дієслова English)

Це чудова шпаргалка для всіх рівнів англійської. У додатку наявний список неправильних дієслів за алфавітним порядком та з перекладом українською. Натискаючи на будь-яке слово, є можливість його прослухати, а також ознайомитися із прикладами використання кожної форми слова у реченні. В окремому розділі можна потренувати вивчене за допомогою тестів, які розділені за рівнями. Рекомендую цей застосунок для тих, хто вже має певну базу знань, бо тести досить складні, підходить з рівня Elementary.

Рівень: від Elementary і вище
Недолік: реклама перед кожним тестуванням

Додаток Irregular Verbs by BitA Solutions (банер 1)Додаток Irregular Verbs by BitA Solutions (банер 2)

Завантажити в Play Market.

English Irregular Verbs by Inglesdivino (логотип)4. English Irregular Verbs by Inglesdivino

Досить функціональний список неправильних дієслів у зручній обгортці. До кожного слова наявний аудіофайл, а також є функція пошуку по списку. Додаток пропонує нам проходити тестування по формах дієслів. А ось що саме тестувати – можете обрати самостійно. Є завдання з усім списом, зі словами, що найчастіше використовуються, або робота зі створеним власноруч списком. Безумовно підходить для студентів усіх рівнів. 

Рівень: від Begginer (Starter) і вище

Завантажити в App Store та Play Market.

Додаток English Irregular Verbs by Inglesdivino (банер 1)Додаток English Irregular Verbs by Inglesdivino (банер 2)

English Irregular Verbs: Learn (логотип)5. English Irregular Verbs: Learn 

Досі думаєте, що потрібно багато часу для вивчення irregular verbs? Цей застосунок пропонує щоденне вивчення лише протягом 5 хвилин. Цей час легко можна виділити, а ці знання з вами залишаться. Для зручного вивчення ви можете сортувати неправильні дієслова за алфавітом, патернами, рівнями та вже вивченими дієсловами. А для ефективного запам’ятовування пропонується тестування, де потрібно правильно вибрати всі 3 форми неправильного дієслова та інтерактивна гра.

Рівень: від Begginer (Starter) і вище

Завантажити в App Store.

Додаток English Irregular Verbs: Learn (банер 1)Додаток English Irregular Verbs: Learn (банер 2)

English Irregular Verbs by Nixus Development (логотип)6. English Irregular Verbs by Nixus Development

У цьому додатку все дуже просто та лаконічно. Список слів з можливістю пошуку окремих слів та 2 типи вправ: перегляд і заповнення пробілів та асоціація (пари у 2 колонках). А що ще потрібно для якісного навчання?

Рівень: від Begginer (Starter) і вище

Завантажити в App Store.

Додаток English Irregular Verbs by Nixus Development (банер 1)Додаток English Irregular Verbs by Nixus Development (банер 2)

Неправильні дієслова IQ (логотип)7. Неправильні дієслова IQ

Якщо ви вже вивчили багато неправильних дієслів, за допомогою цього застосунку легко підтримувати свої знання в тонусі. Проте, саме для вивчення неправильних дієслів додаток не дуже зручний, адже усі слова з’являються у довільному порядку. Тут доступний список неправильних дієслів в алфавітному порядку з пошуком окремих слів. Також, у розділі “Навчання” ви тренуєте вивчене у наступному форматі: до 2 форм неправильного дієслова потрібно обрати третю із запропонованих варіантів.

Рівень: від Pre-Intermediate і вище

Завантажити в Play Market.

Додаток Неправильні дієслова IQ (банер 1)Додаток Неправильні дієслова IQ (додаток 2)

Сподіваюся, що ця підбірка дієвих та корисних мобільних застосунків допоможе вам спростити вивчення irregular verbs. Ще одна рекомендація – короткий онлайн курс з англійської мови від Booyya “Прокачка неправильних дієслів”. Тут ви можете дізнатися про Spaced Repetition Method, який дозволяє запам'ятовувати інформацію без зазубрювання – https://bit.ly/38ScRP0. Обирайте найзручніший варіант для вивчення і вперед до нових знань.

Вам також може сподобатися:
Video
Відео: Які помилки в англійській роблять носії мови?
Які помилки в англійській роблять носії, чи є Passive Voice "поганим" та чому "give it to me, please" звучить не ввічливо, а грубо? Щоб дізнатися відповіді на ці та інші цікаві питання про англійську від носія мови, вмикайте нове фанове відео з Бенджаміном від Green Forest прямо…
Vocabulary
One TV show for your English - серіал Griselda
Гроші, бізнес, наркотики та влада – дуже коротко про новий серіал “Griselda” від Netflix. Це історія заснована на реальних подіях, яка розповідає про Гризельду Бланко, амбітну колумбійську жінку, яка змогла втекти від свого чоловіка та започаткувати власну кримінальну імперію. Протягом…
Video
One TV show for your English - серіал The Gentlemen
Netflix продовжує нас радувати новими серіалами й на цей раз пропонує зануритися у світ гангстерів. У цьому місяці вийшов серіал “The Gentlemen” від кінорежисера Ґая Річі – спін-офф однойменного фільму. Це 8 серій по 1 годині, протягом яких ви знайомитеся з Едді, молодим аристократом,…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.