Green Forest Life. 03.10.2012

Greenдіозні дизайнерські штучки

Автор: Анастасія Брандт
Хтось бачить цей сайт кожного дня, і для нього це частина буденності. Хтось заходить на наш сайт вперше, і він в захваті від його оформлення та наповнення. Комусь навіть важко знайти на нашому сайті інформацію про ціну за навчання та місце розташування офісів. Але всіх цих людей об’єднує одне – наш сайт, який ми, команда Грін Форесту, намагаємося робити краще кожен день!


Але сьогодні ми не будемо говорити про наповнення сайту, а поговоримо  про його зовнішнє оформлення, тобто про тих людей, хто це оформлення створює – про  наших дівчаток – дизайнерів.

Для тих, хто не знав, розповідаємо, що над нашим сайтом працюють аж 3 дизайнерки, і всі вони напрочуд талановиті дівчата. Попри те, що вони щоденно встигають створювати банери, заставки, кнопочки, плакати, ігри, картинки, таблички для сайту і все те, що їм замовляють зробити (до того ж негайно!), вони ще й встигають займатися власними проектами, створювати власні дизайнерські штучки.

Отже, про всіх по черзі…

Маша Яснікова
Працює  в Грін Форесті вже 3 роки. Зміна зовнішнього вигляду сайту, всіх цих маленьких малюночків та кнопочок, це її рук справа.  Маша відноситься до того типу людей, які не бояться епатувати публіку. Саме за це ми її і любимо!

Маша, не зважаючи на всю свою любов та відданість Грін Форесту, встигає ще й власною справою займатись. Вона створює оригінальні аксесуари та натуральну косметику. І все це, увага, екологічно чисте, вироблене із натуральних продуктів та матеріалів. «Ніякої хімії»  - життєвий девіз Маші.

Придбати її косметику та більш детально ознайомитись із Машиною творчістю можна тут eco-white-rabbit.blogspot.com.

А у вільний від роботи час Машу з її подругами можна зустріти десь по серед дороги у піжамі та з подушками …




Даша Левчук
Даша працює у Грін Форесті  з осені 2010 року. За ці 2 роки, вона принесла в Грін Форест багато чого свого класного, різнокольорового, затишного… Всі пам’ятають ці гарненькі подушечки  у офісах, які Даша робила власноруч…

…..або хоча б подивитись на нові дизайни офісів у Києві та Харкові, елементи до яких розробляла Даша

Та окрім творчості у Грін Форесті, Дашка ще робіть безліч всього. Якщо вам цікаво, а так повинно бути, заходьте на її блог  і дивіться самі darunya.blogspot.com.

Та останнє Дашине захоплення  - це каліграфічний розпис. І саме заради того, щоб відшліфувати свої навички, вона їздила у школу – семінар «Основи дизайнерського мистецтва» у  Херсонесі (Севастополь) , який проходив з 10 по 16 вересня.


 

І нарешті Влада Сошкіна, наймолодший наш дизайнер (якщо брати за кількістю відпрацьованих у ГФ років). Ще й року вона не провела у Грін Форесті, але вже знайшла тут свою течію для творчості. Окрім дрібних завдань типу банерів на сайт та іншого, Влада досить гарно скооперувалась із Дашею, і тепер вони разом  завзято створюють і втілюють у життя нові проекти для Грін Форесту. Ну а хто не чув про наш  благодійний розпис стін, який робила Влада,  то сідайте і дивіться.
 

Влада має свій стиль,зовсім не схожий  ні на Даши, ні на Машин… Її основне захоплення – вироби із паперу та картону: від хендмейд блокнотів і до величезних проектів.


Нещодавно вона стала фіналісткою конкурсу «UKRAINIAN DESIGN: THE VERY BEST OF 2012» і виставляла свою конкурсну роботу у центрі сучасного мистецтва М17. We are proud of you!!!


Не забудьте також відвідати і блог Влади  - my-shedow.livejournal.com
 

Взагалі, всі наші дизайнери дуже різні і мають свій власний стиль і бачення цього світу, а отже і Грін Форесту. І кожна з них вносить у імідж і зовнішній вигляд нашої школи щось своє, унікальне. Тепер, знаючи всю правду про наших дизайнерів, можливо, ви подивитесь на наш сайт іншими очима і почнете пізнавати у кожній новій картинці на сайті чи десь у офісах Грін Форесту  Дашин, Машин або Владин стиль .

P.S. До речі, а ви знали що з 4 по 7 жовтня в Києві у Мистецькому Арсеналі буде проходити 2 міжнародний фестиваль Книжковий Арсенал, у рамках якого будуть виставлені роботи наших дизайнерів Даші та Влади??!!! Деталі тут artarsenal.in.ua

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.