Fun. 03.12.2009

Forest in the city. Різниця у віці

Автор: Аріна

Ось, наприклад, п'ять років – це багато чи мало? Для сиру, мабуть, багато. Для дитини, особливо якщо вона ваша – теж ого-го. Якщо п'ять років вашій машині, то вона ще нова, скажуть вам. А якщо ви п'ятий рік навчаєтеся в університеті, то це ж ви просто неміряно років там навчаєтесь вже! А вступники взагалі вважають, що з вас пісок сиплеться.

Кажуть, що людині стільки років, на скільки вона почувається. Це, безперечно, дуже optimistic and upbeat approach to aging, але питання не здається вже таким простим, коли справа стосується стосунків. Ми звикли загалом до того, що чоловік зазвичай старший за жінку. Психологи пояснюють це тим, що дівчатка розвиваються швидше, дозрівають раніше та на п'ять років попереду хлопчиків. Але якби ми уважно слухали, що говорять психологи, то знали б, що різниця у розвитку, мисленні і зрілості стирається на певному етапі і після цього не є вже такою crucial.

І, звичайно, все це починає звучати зовсім інакше when the opposite happens. A younger man and an older woman. Далі і Гала, Демі Мур та Ештон Катчер не побоялися косих поглядів, чхали на rumors, не стали слухати застережень про різні pitfalls, і пустили громадськість у свої стосунки. Статистика каже, що останнім часом таких пар з'являється дедалі більше. Що змінилося у нашому суспільстві, чому жінки стали цікавитися молодими чоловіками, а чоловіків, у свою чергу, почали приваблювати жінки у віці?

По-перше, жінки стали настільки self-reliant and independent, що перестали бачити в чоловікові мисливця, годувальника та голову всього. А значить, і такі якості, як reliability, experience and wisdom не відіграють вирішальної ролі. Жінка, яка може подбати про себе сама, заводить собі молодого коханця з тією ж метою, що й будь-який чоловік chases after young girls – довести собі, що ти ще нічого, відчути себе молодшою ​​та просто заради естетичного, скажімо, задоволення.

Набагато більшою загадкою є питання, чому молоді люди раптом вирішують, що досвідченість так прикрашає жінку. Older women are more confident. І це, безперечно, плюс для хлопців, які втомилися від нескінченних комплексів та сумнівів своїх молодих подруг. Чим жінка старша, тим вона more experienced. І це теж не може не тішити молодого чоловіка, якому така потрібна порада, підтримка у важку хвилину, обід, що не згорів на плиті, і high quality blow job. Older women are much more mature, ніж ці істеричні молоді скандалістки, яких медом не годуй – дай з'ясувати стосунки.

Загалом, як не крути, а жінки як вино – they get better with age. Ось тільки раніше чоловіки воліли самі робити вино, починаючи зі збирання винограду. А тепер не спроможні навіть самостійно відкрити пляшку.

Age gap can break your relationships, якщо вами рухає не любов, а бажання комфорту, різноманітності або ви хочете так самоствердитися.

Однак, when it comes to love, age is just a number.

Вам також може сподобатися:
Video
One TV show for your English - серіал The Gentlemen
Netflix продовжує нас радувати новими серіалами й на цей раз пропонує зануритися у світ гангстерів. У цьому місяці вийшов серіал “The Gentlemen” від кінорежисера Ґая Річі – спін-офф однойменного фільму. Це 8 серій по 1 годині, протягом яких ви знайомитеся з Едді, молодим аристократом,…
Video
8 нових фільмів та серіалів Netflix, які покращать вашу англійську
Вітаю всіх мовних фанатів та кіноманів! Хочеться подивитися щось нове і покращувати свою англійську одночасно? Ні для кого не секрет, що вивчення іноземної мови тримається на 4 китах: listening, reading, writing, speaking. Тож, для якісного тренування англійської мови на слух (listening) вам спішать…
Video
Англійська в піснях – Персональні невдачі Taylor Swift в синглі Anti-Hero
Вона побила майже всі музичні рекорди, забрала майже всі нагороди, а ще сьогодні вона в нашій відеорубриці «Англійська в піснях». Це ми про Тейлор Свіфт і її популярний сингл Anti-Hero, який вже розібрала для вас викладачка Green Forest Юлія Кравченко у нашому новому відео — https://bit.ly/3TpttUX.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.