English & Entertainment with Ira: Карпатський вікенд

Автор: Ірина Омельченко

Коли я вперше побачила назву нашого майбутнього готелю «Справжня казка», то віднеслася до цього дуже скептично, типу «Ну нічого собі, як зухвало з їхнього боку назвати свій готель саме так». Але ми дійсно побували  у справжній казці, при чому вже вдруге! І ця мальовнича місцевість Закарпаття та чудові люди в селі Подобовець не перестають нас радувати. Нас - це прекрасних, активних та веселих 27 студентів та співробітників школи Green Forest,  ат також їх друзів)

Казкою насамперед було те, яка чудова природа нас оточувала, які щирі та чуйні люди нас приймали, які смачнющі страви ми спробували. Ну і звичайно справжньою казкою були для нас наші враження від спілкування з природою та один одним, адже ми встигли побачити красу та величність водопаду Шипіт разом із засніженими вершечками гір, встигли релакснути та оздоровитися в саунах та термальних водах, встигли доторкнутися до сторінок історії та архітектурної краси закарпатських замків, поспілкуватися та позайматися англійською, натанцюватися та розважитися, і навіть встигли покататися на конях)

Та що ж все я та я -  ось враження тих, для кого організовувалась ця поїздка:

Привіт всім, хто їздив разом з Green Forest, всім хто мріє, але вагається, і всім хто ще не вирішив чи хоче він кудись їхати) Мене звуть Галина, я студентка Green Forest 3 level. Коли я побачила об’яву про подорож до Карпат із Green Forest, я подумала що це непогана нагода відпочити від роботи та одночасно по практикувати свою «дуже недосконалу» англійську. Хочу вам сказати, що подорож перевершила всі мої очікування!!! Сподобалось буквально все! Організація, чудова весела компанія, красиві види Карпат, смачна їжа! Окреме і саме велике ДЯКУЮ хочу сказати Ірині Омельченко – організатору подорожі, це дуже приємна, чуйна і весела дівчина, яка встигає подбати про всіх 27 чоловік, що подорожують!

Галина

Ця подорож запам'ятається всім дуже надовго! За три дні ми пережили стільки емоцій та вражень, скільки багато хто не переживає за три місяці, живучи в Києві. Сподобалося абсолютно все, починаючи від чарівної природи, гостинних людей та місцевого колориту, закінчуючи усією нашою компанією та організацією поїздки загалом. За це величезне спасибі Ірі, яка вклала всі сили та душу, і перетворила три дні на справжню казку)))

Аліна

Гарний, енергійний та «смачний» вікенд! Були у Карпатах три неповні дні, а за відчуттями провели там близько тижня. Настільки все було цікаво та добре сплановано! Ну, по порядку. Приїхали до Воловця, і нас одразу ж зустріли та відвезли до готелю, чекати не довелося жодної хвилини. Було дуже приємно, бо після поїзду чекати на морозі не хотілось. І надалі, куди б ми не їхали, дядько Мишко був тут як тут ) І ось ми в готелі... Назва «Справжня казка» йому підходить у всіх відношеннях! Гарний інтер'єр, гарний та уважний персонал, якісне обслуговування, маленькі, але дуже затишні номери, всі необхідні зручності були. Нам дуже сподобалася камінна кімната. Поки всі були в сауні, ми з Ванею просиділи там цілий вечір, грілися та милувалися! І окремо хочу висловити захоплення харчуванням. Ну, дуже смачно! Велика різноманітність, своєчасна подача та просто величезні порції. А ще там шалено свіжий і апетитний хліб, коли приїхали з Ванею до Києва, пошкодували, що не замовили буханця з собою) Розважальна програма була супер. Нам сподобалися всі ідеї: прогулянка до водоспаду – перший день ще лежав сніг, і було дуже круто прогулятися пішки, подивитися на гарні краєвиди; катання на підйомнику - це щось, навіть не очікувала, що там нагорі буде так холодно, але так красиво і сніжно! Вийшли неймовірно красиві фотографії на пам'ять) Екскурсії у замках – ми не любителі екскурсій, але ці сподобалися. Пізнавально, не розтягнуто та якісно! Купання у термальних водах – дуже класно було! Дискотеки та конкурси в колибі – весело, активно, «відірвалися» на повну =))) Ірусь, дякую за поїздку!

Віка та Ваня

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.