Listening, Fun, Grammar, Reading. 30.10.2015

5 блогів для тих, хто вивчає англійську

Автор: Ельвіра Михайлюк

У нас є планшети, смартфони, бездротовий інтернет тут як тут, варто тільки клікнути - і що це означає? А те, що вчити англійську стало набагато легше і приємніше!

Не потрібно тягати з собою важкі книги та словники, конспекти із записами – просто будь online і будь-яку інформацію можна дістати в мить! Все більшої популярності останнім часом набирають блоги. І не випадково! Блоги зручні у користуванні та інформативні. Матеріал подається лаконічно, кожен пост розкриває певну тему і, як правило, дає кілька корисних порад. Також блоги містять багато цікавих посилань на інші ресурси, програми, відео та аудіо матеріали, книги, он-лайн журнали тощо. 

Оберіть блог відповідно до ваших інтересів і, приділяючи невелику кількість часу, ви зможете працювати з англійською окрім занять у групі, регулярно поповнювати свій словниковий запас. Це робить блоги надзвичайно ефективними.

Я пропоную вашій увазі 5 цікавих блогів, які безперечно допоможуть покращити вашу англійську on-line.

Отже:

1. www.abaenglish.com - Цей блог призначений для безпосереднього вивчення мови та охоплює багато позицій: Grammar, Writing, Reading, Speaking, Listening, Vocabulary. Змістовні пости включають картинки, відео і деякі Study Tips, які ви знайдете захоплюючими та ефективними у використанні. Ресурс безперечно вартий уваги! Загляньте – не пошкодуєте! 

2. Окрему увагу хочеться приділити цьому ресурсу - www.fluentu.com. Масштабний проєкт для вивчення різних іноземних мов, але я розповім про англійську. www.fluentu.com/english/blog те саме активне посилання, яке нам потрібне. Статті in English та About English – такий собі два в одному! Корисні поради, посилання на програми, подкасти та цікаві онлайн-ресурси. Такий блог підійде і новачкам у "світі" англійської мови і студентам, які вже знають в цьому толк.

3. tylerknott.com - Містер Тайлер Нотт Грегсон своєю персоною - красень-чоловік, співає, буддист, американець. Його блог зацікавить любителів поезії та чуттєвої прози, а також по-справжньому “якісної” англійської мови! Невеликі вірші чи витяги з оповідань будуть корисні охочим значно покращити свій словниковий запас. Цей блог відомий своїми нотатками, виконаними в цікавій манері – вони наче надруковані на старій друкарській машинці. Дуже рекомендую творчим особистостям!

4. eslhiphop.com - любителям hip-hop музики цей блог припаде до душі! Тут ви знайдете все – нові слова, сленг та ідіоми, правильна вимова та граматика на прикладах текстів пісень, які так гармонійно присмачені музикою та відеокліпами виконавців, що нам полюбилися. 

5. www.jamieoliver.com - Джеймі Олівер - активний діяч, британець за походженням і просто чудовий кухар. Впевнена, він відомий більшості студентів Green Forest не з чуток. Цей сайт-блог підійде тим, хто цікавиться кулінарією, хоче освоїти британський сленг та всю Food – лексику. Багато нотаток про здорове харчування та особливості кухонь різних країн світу, посилання на журнали, додатки, а також багатий фонд відео матеріалів – і все це англійською, британською англійською! :) 

Отже, вибирайте блог до душі та покращуйте свою англійську on-line разом з нами.

Вам також може сподобатися:
Vocabulary
One TV show for your English - серіал 3 Body Problem
Відкрийте для себе захоплюючий світ наукової фантастики та таємниць з новим серіалом від Netflix "3 Body Problem". Протягом 8 серій по 1 годині ви дізнаєтеся, як рішення однієї людини в минулому може вплинути буквально на все людство. На тлі китайської революції 70-х роках, учасники секретного…
Video
5 TED Talks англійською мовою від українських спікерів для різних рівнів
Зараз, коли Україна знаходиться у стані війни, надважливо говорити про нашу країну у всьому світі. TedTalks – це платформа, яка надає можливість запрошеним людям ділитися своїми думками та досвідом. І українці не є винятком. У цій статті зібрала для вас підбірку з 5 виступів українців англійською…
Video
8 нових фільмів та серіалів Netflix, які покращать вашу англійську
Вітаю всіх мовних фанатів та кіноманів! Хочеться подивитися щось нове і покращувати свою англійську одночасно? Ні для кого не секрет, що вивчення іноземної мови тримається на 4 китах: listening, reading, writing, speaking. Тож, для якісного тренування англійської мови на слух (listening) вам спішать…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.