Green Forest Life. 07.03.2013

12 побажань Грін Форесту

Автор: Юлія Кравченко

День народження Грін Фореста – дата важлива. Звичайно, ми всі, хто має будь-яке відношення до цієї школи, продовжуємо працювати, рано прокидатися, мати іноді не найкращий настрій, проте в кожного з нас є думка і розуміння того, що цей перший тиждень зимового березня – святковий. 

12 побажань Грін Форесту


Про Грін Форест за дванадцять років його існування було написано дуже багато різних слів. Більшість з них – приємні спогади, позитивні відгуки студентів Green Forest, слова вдячності, меншість – відгуки незадоволених та тих, хто певним чином заздрить.  Але в День народження все ж таки хочеться бажати, а в дванадцятий День народження бажати дванадцять раз!
 
1) Здоров’я. Щоб цукерки в офісах не відкладалися ні на яких частинах тіла, а просто їлися б для задоволення. І щоб ніхто взимку не падав по дорозі до офісів. А якщо серйозно – щоб всі, хто є частиною Грін Фореста були здоровими і сильними. І Грін Форесту приємно, в студенти занять не пропускають.
2) Удачі. До речі, це найбільш tricky аспект, який потрібен всюди і завжди. Якщо немає фортуни і магічного вміння опинятися в потрібному місці в потрібний час – «сушите вёсла», доведеться все життя все робити на знос, не отримуючи кіношних подарунків долі. У Грін Фореста з цим аспектом (стукаю по столу, щоб не наврочити) все досить непогано, адже удачі знаходити найкращих працівників і найвідданіших та найталановитіших студентів можна тільки позаздрити. Але заздрити не потрібно. Нехай удачі стає тільки більше.
3) Розвитку. Чесно кажучи, Грін Форест – це певним чином особливий вид спорту. Усвідомлений біг за англійською у студентів, і іноді колективне безсвідоме у всіх менеджерів, адміністраторів та керівників на предмет того «Як зробити ГФ ще кращим». Але поки біжимо, доти і розвиваємося, і хочеться, щоб розвиток цей не припинявся ще довго. Тож в цьому пункті бажаю нескінчених шляхів розвитку.
4) Любові. Ну… це ж любов. Вона ж in the air. Люди в універмагах зустрічаються і одружуються, а на курсах англійської тим паче. Тим більше, любов всюди має бути і до всього, так зазвичай кажуть розумні люди. Отже, любіть! А ще хотілся б, щоб на вкладиші жуйки Love is… написали “Love is when you attend Green Forest together”.
5) Радості. Це ось так має бути, уявляйте: студенти досягають омріяних результатів, викладачі пишаються своїми студентами, цукерок в адміністраторських все більше і більше, ноутбуки ніхто не краде, офіси ще красивіші, заходи ще веселіші, домашні завдання ще цікавіші. Я, от чесно, просто пишу і мені радісно, а якщо ми разом це почнемо втілювати, то хай Бог милує.
6) Натхнення. Звідусіль і повсякчас. 
7) Людей і знайомств. Взагалі, це мій улюблений пункт,  не дарма я йому якось цілий запис присвятила. Не було б ніякого Грін Фореста, без людей, які його люблять, формують і вдосконалюють – студентів, викладачів, адміністраторів, методистів, менеджерів, дизайнерів, керівників. Тих, хто власне і створює його життя. І щось в ГФ є таке магічне і чарівне, що вже котрий рік поспіль він збирає під дахами своїх офісів унікальних людей. Звичайно, коли працюєш в їх атмосфері – відчуваєш себе частиною величезного, і це відчуття абсолютно феноменальне. Тож нехай ті люди, які мають опинитися з нами, не заблукають і обов’язково прийдуть, а ті, які вже прийшли, давно чи нещодавно, нехай надовго затримаються.
8) Мудрості. Ну от вкрало якесь боже створіння у нас техніку. До яких висновків це нас приводить? Уважніше слідкувати, безумовно. Частіше замикати двері, можливо. Але довготривалий результат у цього один – ми стаємо мудрішими і спокійнішими. А ще ми віримо, що на кожну невдачу знайдеться своя радість. Тому хочеться побажати балансу помилок і успіхів, вміння виносити досвід з найнеприємніших ситуацій і втілювати його у найприємніших.
9) Впевненості. Шкіл англійської, варто відмітити, стало якось багато. Не те щоб я бачила в цьому щось погане, проте не помітити цей факт досить складно, якщо працюєш у відповідній сфері. Ми всі помітили і помічаємо. Придивляємося. Але знаємо напевне: здорова впевненість в своїх силах необхідна для їх підтримки і вдосконалення. Отже, нехай впевненість не покидає ГФ, як організацію, і Вас, дорогі студенти, якщо Ви досі плутаєте граматичні часи – рано чи ще раніше вони все ж таки здадуться!
10) Краси. Just so you know, колектив Грін Фореста на 97% складається з дівчат. Постійне восьме березня для тендітних душ наших чоловіків. В «Красі по-американськи» один з героїв казав «Іноді в світі так багато краси, що мені здається, наче моє серце не витримає». І це він, зверніть увагу, ще не був у нас в гостях! І то на краще, бо серце б не витримало в результаті. Тож хай буде краса – захоплююча і незворушна, в обличчях і в оточенні.
11) Довголіття. Давайте так, щоб 112 років святкувати? Весь Труханів острів знімемо з такого приводу :)
12 побажань Грін Форесту - 212) І… щастя. В контексті школи англійської мови воно таке ж просте і зрозуміле, як і у відношенні звичайної людини. Щоб всі вище перераховані пункти справдилися. І щоб трохи у голові паморочилося від такої кількості позитиву.
 
З любов’ю до Грін Фореста і до всіх, хто має його в серці. З Днем народження!
Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.