Green Forest Life. 02.09.2010

10 речей, які потрібно ... знати про Green Forest

Автор: Альона Горбатко

Отже, товариші студенти і викладачі, новий семестр в Грін Форесті не за горами, а це означає, що нас з Вами чекають 4,5 місяці, насичених англійською мовою і всілякі пов'язані з цим веселощі! І на старті хотілося б нагадати Вам про деякі важливі речі. Ця інформація буде особливо корисна новачкам, але і досвідченим студентам ГФ не варто її ігнорувати =)

Speaking classes, або просто «Спікінг» - це обов'язкові розмовні заняття, які проходять раз на тиждень і тривають 1,5 години. На спікінгах Ви освоюєте і удосконалюєте англійську розмовну мову за допомогою розучування лексичних мінімумів, складання діалогів, проведення презентацій і граючи в комунікативні ігри. Спікінг - це чудова можливість закріпити вивчену граматику і подолати мовний бар'єр на шляху до вільного спілкування англійською мовою.

Важливо пам'ятати

• записуватися на Спікінг необхідно після оплати курсу навчання в Грін Форесті (оплата навчання здійснюється після 1-го пробного до 2-го заняття)

•Спікінг для студентів 1-3 рівнів проводять українські викладачі (відмінні від викладачів з граматики), для студентів 4-6 рівнів - носії мови

• Студентів 5-6 рівнів можуть відвідувати Спікінг за бажанням

Domashka online. Якщо з якої-небудь причини (бажано, поважної) Ви пропустили заняття в Грін Форесті (граматику або Спікінг), то Ви легко можете отримати матеріал з останніх 5 занять + завдання додому, скориставшись нашим сервісом Domashka online. Все просто: Ви заходите на сайт Грін Фореста, тиснете на головній сторінці кнопку Domashka online, вибираєте місто, адресу офісу, ім'я викладача і вводите пароль. Обов'язок викладача - протягом 24 годин з моменту закінчення заняття розмістити матеріали на Domashka online. Пропуск заняття в принципі не звільняє Вас від необхідності підготовки до наступного заняття, а з Domashkой online - тим більше! Але воно і добре: вивчення мови вимагає постійної роботи - як на заняттях, так і вдома.

Важливо пам'ятати:

• Domashka Online починає працювати з другого тижня семестру!

 

Grammar & Speaking Minimums. Це ті граматичні та розмовні теми, які Ви проходите протягом одного семестру - вони легко доступні на нашому сайті на випадок, якщо Ви щось пропустили або збираєтеся пропустити. Однак це всього лише основа, від якої відштовхуються наші викладачі - на занятті, крім основи, Ви дізнаєтеся набагато більше.

 

 

 

 

Спецкурси - це додаткові заняття на теми, які не входять в основну програму, наприклад Pronunciation, Telephone Communication, Who Wants To Be a Millionaire, etc. Спецкурси діляться на два типи: лексичні та граматичні. Відвідувати їх НЕОБОВ'ЯЗКОВО, але, безумовно, КОРИСНО і ЦІКАВО. Деякі з них розраховані на маленьку аудиторію, інші - на велику. Щоб регулювати кількість студентів на спецкурсі, працює система реєстрації: за 1-6 днів до спецкурсу необхідно записатися у адміністратора офісу або по телефону. Розклад спецкурсів з'являється на дошках оголошень в офісах ГФ щосуботи. Також його можна подивитися на нашому сайті.

Важливо пам'ятати:

• Спецкурси починаються з 3 тижня семестру.

 

Клуби. Крім англійської мови, у Вас є можливість вивчати і інші мови в ГФ - французьку,  німецьку і польську - однак у факультативному порядку в наших студіях другої іноземної мови: один раз на тиждень по півтори години. Також в ГФ для Вас діють відеоклуб, де Ви разом дивитеся і обговорюєте фільми англійською мовою, і драмаклуб, де Ви розвиваєте свій акторський талант, при цьому не забуваючи практикувати англійську, тому що всі поставлені драмаклубом п'єси виконуються англійською мовою.

Важливо пам'ятати:

• Клуби ГФ починають роботу з 3 тижня семестру. Запис в клуби - у адміністраторів Ваших офісів.

 

Бібліотека & відеотека. У бібліотеці наших офісів безліч книг і дисків з фільмами, якими ми раді з Вами поділитися, щоб Ви вдосконалювали Ваші знання англійської мови.

Важливо пам'ятати:

• на руки одній людині видається один диск і одну книжку максимум на 2 тижні під заставу 30 грн.

• по поверненню диска і / або книги в цілими і збереженими Ви отримуєте Вашу заставу назад • в разі неповернення диска / книги вчасно застава теж не повертається =)

 • бібліотека / відіотека працюють з другого тижня семестру

 Відео. Нашими відео- і аудіоматеріалами на сайті можуть користуватися як студенти, так і викладачі. У розділі «Відео» Ви знайдете 6 категорій роликів, які допоможуть Вам у вивченні / навчанні англійської мови: Grammar, Vocabulary, Fun, Music, GF Life, Other. Особливу увагу приділіть категорії "grammar": ці ролики з докладним поясненням граматичних тем створювали для Вас викладачі Грін Фореста. Ролики включають розбір граматичної конструкції з прикладами у вигляді епізодів з улюблених Вами фільмів і / або серіалів, а також подальши вправи на відпрацювання. Ідеально для повторення!

 

 

Подкасти. Якщо Ви активний користувач портативних комп'ютерів і / або програвачів, то подкасти - саме те, що потрібно. Завантажуйте їх і слухайте під час поїздок в метро, ​​прогулянок пішки, купання у ванній, готування вечері ... Написані і записані викладачами Грін Фореста, подкасти являють собою ряд історій, кожна з яких використовує один з лексичних мінімумів. Слухаючи подкаст, Ви одночасно чуєте правильну вимову і вживання слова (фрази) в мові. Для зручності на сайті також представлений транскрипт (текст) подкасту і окремо винесено список слів лексичного мінімуму з перекладом

 

 

Blogs. Ми раді надати нашим студентам і викладачам можливість висловитися - у формі блогу на нашому сайті. З блогів ГФ Ви дізнаєтеся багато корисного, цікавого і веселого: Grammar teacher просто і доступно розповість Вам про премудрості граматики англійської мови, порадить чтиво англійською мовою на будь-який смак і колір, поділиться порадами і життєвими спостереженнями і одночасно навчить популярним розмовним висловлюваням, Milka занурить Вас в світ моди і хенд-мейд, а Andrew + Marina =? розкажуть історію кохання в Грін Форесті. Цікаво? Приєднуйтесь до блогерів ГФ!

 

 

 News. Кожен день в Грін Форесті відбувається щось цікаве. Про всі новини нашої школи англійської мови - зміни в розкладі, акціях, конкурсах, вікторинах, вечірках і т.д. - Ви завжди можете дізнатися на нашому сайті в розділі "Новини", у адміністраторів Вашого офісу або уважно прочитавши афіші дощок оголошень. Не ловіть гав, бо хто перший встав - того і тапки, а в нашому випадку - призи-подарунки! Також не забудьте зазирнути на сторінку сайту Top від редактора, де Ви знайдете добірку статей, які, на думку редактора сайту ГФ ні в якому разі не можна не прочитати!

 
 
 
Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.