Подорож до Одеси з Green Forest

Ще одне українське місто-герой не пройшло повз нас, чи то ми не оминули його… не знаю, але правда в тому, що усі ми були раді там побувати! Хоч ситуація в країні та деколи дощова погода намагалися ставити нам «палки в колеса», та зрештою, нам вдалося все – не тільки побувати в одеському офісі Green Forest (красно дякуємо Анютці за гостинність та допомогу), а й поспілкуватися там з носієм мови, не тільки покупатися у морі та по засмагати, а й пограти у різноманітні рухливі ігри на пляжі, не тільки походити по місту, слухаючи англомовну екскурсію, а й побігати вулицями Одеси під час квесту, не тільки взяти участь у вечірніх parties, а ще й у after та afterparties)

І у підтвердження моїх слів хочу додати відгуки «самих утопающих»:

Звичайно, дуже складно писати відгуки про ту подію, яку потрібно відвідувати особисто. Останнім часом мені пощастило побувати в кількох абсолютно різних тріпах. Від рок концертів на аеродромі та 70 000 людей за спиною до самостійних підкорень ідеальних доріг Європи.

Велике дякую Ірі за організацію всіх деталей. Я просто відпочивав та отримував море позитивних емоцій. Повірте, словами я це не можу передати. Я навіть не очікував, що все буде настільки круто, я думаю, багато таких думок. Особливо складно описати вираз обличчя охоронця пляжу о 12-й ночі, коли він бачив 18 тіл, які ганяють між собою, кричать "гномікі-домікі" і куражаться. Це були чудові ночі до 4-5 ранку з крутецькими піплами та різноманітними іграми. Шкода, що не виграв квест, іноді треба бути хитрішими, наступного разу виправлюся. Дуже чекаю на наступну поїздку, сподіваюся відвідати офіси Green Forest у всіх містах України.

Саша

Вже не перший рік мене манила Одеса, і ось нарешті я зробила це... і шалено рада тому факту, що опинилася там саме в такій компанії. Моментами навіть страшно подумати, що я мала сумніви щодо поїздки у зв'язку з ситуацією в країні. Але, насправді, саме в такий час треба відволіктися від цих песимістичних настроїв і поринути в зовсім іншу атмосферу. Єдине, чого не вистачало в поїздці – це сну, але це ще мала плата за те «море» задоволення та позитиву, які я згадуватиму ще не один рік.

У цій поїздці я мала дуже багато дебютів (твістер, квест, караоке, банан і те, про що краще замовчати, бо я ще планую продовжувати навчання ;) ). Шалено хотілося виграти квест, але те, що є «лазівки», дізналася за фактом, і думаю, в майбутньому мені це ще знадобиться не раз =0 .

Незліченна кількість ігор повністю підірвали мою свідомість, і зараз я розумію, що до цього я НЕ ВІДПОЧИВАЛА зовсім….

Правду кажуть, що не місце прикрашає людину, а людина місце і… ТАКИ ТАК!

П.С. Сподіваюся в тому ж складі побачитися ще не раз, і хто знає, які повороти долі нам приготувало життя не без участі GREEN FOREST.

GF рулить, адже об'єднує в одному місці людей, які навряд чи «затусили» б у звичайному «сірому» житті.

Юля

Подорож до Одеси з Green Forest

Я більш ніж впевнена, що поїздка до Одеси була довгоочікуваним івентом у Green Forest. От і я вирішила зробити батькам нерви і в такий неспокійний для України час з'їздити туди. І знаєте, я дуже пошкодувала… Пошкодувала про те, що всі попередні поїздки, організовані Ірою, пройшли повз мене. Але я обіцяю виправитися.

Для початку потрібно роздати порцію обіймашок та подяк Ірі. Я працюю з нею в одному офісі і знаю її як чудового адміністратора, але за час поїздки я побачила її відмінні організаторські здібності. Щодня у студентів була можливість тим чи іншим способом поімпрувити свій інглиш. Під час купально-загорального періоду ми були не тюленями, а активними тюленями. І в цьому теж є заслуга Іри, яка підготувала для нас різноманітні пляжні розваги. Ну, мабуть, найбільше мене захоплює її вміння організувати наш вечір так, щоб максимально задовольнити запити всіх. А вже повірте, коли в групі 18 людей, це не так легко зробити.

Сподобалося все, починаючи з Одеського офісу GF, закінчуючи прощальним вечором на пляжі. Думаю, що так було тому, що потрібні люди зібралися у потрібному місці у потрібний час. Хлопці та дівчата поїхали дуже класні, з кожним було досить легко порозумітися. Сподіваюся, що з багатьма ми ще перетинатимемося хоча б у коридорах рідного GF. За час поїздки я полюбила грати в Аліас, навчилася спати по 2-3 години на день, не навчилася показувати слово «дача» (Вова, я знаю, що ти це прочитаєш ... так знай, мені досі соромно, що я так підвела нашу команду), засмагла, заспівала «Про Боже, який чоловік» у караоке, послухала нову версію казки про Колобка, заробила парочку синців під час гри «Будиночки та Гноми», провела веселі-старти на пляжі… ех! Хочу назад!

Віх люблю, цілую і ми обов'язково розучимо з вами всі 27 танців =)

Ксюша

Подорож до Одеси з Green Forest - 2

Одеса завжди була моїм улюбленим містом (після рідного Києва, звичайно), тепер я люблю її ще більше! З Одесою пов'язано багато, після цієї поїздки вражень та асоціацій ще значно побільшало))) Найкращі моменти – ігри на пляжі (про одну з них досі нагадує величезний синець на коліні, але я не сумую), веселощі до 4 ранку і підйом через пару годин від криків невгамовної Ксюші, фан в одеських трамвайчиках, спека та злива, місцеві цуценята та кошенята та багато іншого! Я повернулася додому з почуттям, що останні чотири дні були кращими за це літо, зовсім не можу сконцентруватися на роботі та думати про щось серйозне і нудне, всі друзі вже втомилися слухати мої розповіді про Одесу і починають мене трохи ненавидіти;) Я не знаю, як я могла сумніватися, чи варто їхати знову до міста, де я була мільйон разів, але, на щастя, все склалося саме так, як мало. Дякуємо всім хлопцям і дівчатам, які зробили цю поїздку такою офігенно-незабутньою і звичайно Ірусі за ідею та організацію!!)

Іра

Подорож до Одеси з Green Forest - 3

Дуже Божевільно-Суперська-Ай-не-не-поїздка!

І де Христина тільки не була ... Але саме ця поїздка займе в моєму серці одне з перших місць. Бо весело, душевно, разом та ай-не-не! Думаю, що мета у всіх була одна – відпочити від трудових буднів та цікаво провести час. І це вдалося на 100%! Я (і думаю не тільки я) вдячна, прямо до землі кланяюся, Ірі (тій, яка не тюлень) за те, що вона вміє об'єднувати та організовувати людей та все, що навколо них.

Запам'ятаю фразу Ірки (тієї, що тюлень): «Таке враження, що ми тут 3 тижні відпочиваємо». О так! Тому що все було насичене подіями, спілкуванням та безумством! Дякую всім за те, що ви такі чудові! І нехай це буде наша далеко не остання подорож.

Христина

P.S. Усім, хто був, RESPECT!

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.