Інтенсивний курс англійської в ГФ

Ми за інтенсивний курс руками і ногами! Це ми не просто говоримо, а і підтверджуємо своїми діями. Саме тому ви маєте змогу обирати між стандартним курсом і інтенсивним!


Отже, що таке той інтенсив? Інтенсивний курс – це прискорений курс вивчення англійської мови, коли за короткий період часу  студенти проходять матеріал всього стандартного курсу, при цьому вони мають свій інтенсивний графік занять Наприклад наш основний курс  триває 4,5 міс., а інтенсив всього 9 тижнів! Заняття по 2 год / 4 рази на тиждень протягом 2 місяців дозволять вам пройти цілий рівень вдвічі швидше!  

Для того, щоб дізнатись більше про інтенсив у Києві, клікайте сюди, інформацію щодо Львівського інтенсиву шукайте тут, а про інтенсив у Дніпрі можете прочитати тут!

Для того, щоб ви адекватно оцінили переваги інтенсивного курсу, ось вам всі його плюси та мінуси:

"+"

  • короткий термін навчання;
  • занурення в англійську з головою, за рахунок частоти  і тривалості занять;
  • проходження цілого курсу всього за 9 тижнів замість 4,5 міс. (Поки ваші знайомі грінфорестівці закінчують 1 звичайний курс, ви можете пройти аж 2!);
  • можливість відвідування спецкурсів (безкоштовних додаткових занять);
  • ціна ( вартість інтенсивного курсу менша за вартість основного курсу).

"-"

  • досить велике навантаження;
  • швидкий та напружений графік навчання (на те він й інтенсив =));
  • велика кількість домашніх завдань на вихідні.

Авжеж ГФ не перша і не остання школа на ринку, яка пропонує  інтенсивний курс.  Але ГФ точно одна з небагатьох, яка пропонує реальний курс, а не просто рекламний хід під назвою «інтенсив».  Більшість курсів англійської називають інтенсивом просто звичайний курс, або курс , заняття якого проходять 2 рази на тиждень і  тривають на місяць менше ніж основний курс, або пропонують пройти інтенсив за 2 тижні, хоча насправді це просто курс присвячений якійсь окремій темі (граматиці, лексиці).  Тож ретельно читайте умови і обирайте найкраще! А тут ви знайдете відгуки про курси англійської Green Forest, в тому числі інтенсивні.

 

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.