Green Forest Life. 03.10.2016

Green Forest Irregular Verbs Challenge – 150 неправильних дієслів за 5 тижнів

Автор: Green Forest

То як все ж таки правильно, bring-brought-brought чи bring-brang-brung? Якщо ви вивчаєте англійську, ви точно знаєте про важливість неправильних дієслів. Але ж їх так багато, їх потрібно постійно вчити, ще й бажано відшукати якусь логіку в їхньому формуванні… Пропонуємо остаточно покінчити з цими стражданнями!

Приєднуйтесь до нашого Irregular Verbs Challenge та вивчіть ці докучливі неправильні дієслова раз і назавжди! 

Щоб приєднатись до челенжу, просто підпишіться на сторінку акції в Facebook - Green Forest Irregular Verbs Challange

Умови прості: 

  1. Протягом 5 тижнів ми щопонеділка будемо ділитися списком із 30 неправильних дієслів, які потрібно буде вивчити за п’ять днів. 
  2. Щоп’ятниці ми будемо виставляти тест для перевірки тижневого списку дієслів. Ви зможете ділитися своїми результатами в коментарях та підрахувати свій остаточний результат на кінець п’ятого тижня. Окрім списків з дієсловами, ми будемо ділитися з вами корисними статтями, відео та порадами щодо вивчення слів на пам’ять.
  3. По закінченні нашого challenge ми запросимо вас на унікальну та незвичну Irregular Verbs Party, де ви зможете перевірити вивчене за 5 тижнів, а найстаранніші отримають в подарунок словники від Longman та знижки на навчання в Грін Форесті.

Тривалість челенджу: 3 жовтня – 6 листопада

Якщо ви раптом сумніваєтесь, чи варто так важко працювати цілий місяць, просто уявіть, що lay-laid-laid та lie-lay-lain більше ніколи не стануть на заваді вашому вільному спілкуванню англійською. Приєднуйтесь та кличте друзів, адже взяти участь в нашому челенджі може будь-хто, незалежно від рівня чи міста! Подолаємо irregular verbs разом!

Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.