Green Forest Life. 04.02.2016

ГФ онлайн: Домашка і Реєстрація на спецкурси

Автор: Green Forest

Домашка онлайн та Онлайн реєстрація на спецкурси – це 2 основних сервіси, якими постійно користуються студенти школи англійської мови ГФ під час навчання. Щоб не виникало зайвих питань про те, як користуватись цими сервісами, ми все пояснимо у цій невеличкій статті.

 

Онлайн реєстрація на спецкурси – сервіс, який надає  можливість студентам  Грін Фореста самостійно записатись на будь-який спецкурс, клуб або заняття по Skype за допомогою Інтернету. Спецкурси у осінньому семестрі розпочнуться з 21 вересня.

 

Як користуватись реєстрацією:
1.    Перейти на сторінку запису на спецкурси можна на сайті, у розділі Green Forest Journal, натиснувши на відповідну кнопку тут:

2. Оберіть бажаний розділ:

3.    Далі потрібно обрати місто, а потім ваш рівень:


4.    Обравши рівень, ви побачите всі спецкурси, які будуть проходити на тижні для вашого рівня: їх короткий опис, місце проведення, викладача, дату та час, а також кількість вільних місць.   
5.    Обравши потрібний спецкурс, необхідно натиснути кнопку «Записатися». Після цього у полі «Телефон» ввести свій номер мобільного телефону, який ви надавали адміністратору під час запису в Грін Форест! Потім натиснути кнопку «Далі».


6.    Якщо ви ввели правильний номер телефону і не порушили жодних правил реєстрації, ви побачите, що з’явилась така інформація: Ваше ім’я та прізвище, ваш рівень та email. 
7.    Натиснувши кнопку «Записатись» ви підтверджуєте правильність даних та записуєтесь на спецкурс. Також незабаром ви отримаєте email та смс з деталями вашого запису.
Примітка 1.  Якщо ваші плани щодо відвідування спецкурсу змінилися і ви не можете відвідати спецкурс, вам потрібно скасувати свій запис. Для цього необхідно зробити наступне:

 
Щоб скасувати свій запис, натисніть цю кнопку, потім введіть той номер телефону, який вказували при реєстрації і видаліть бажаний спецкурс. 


Примітка 2. У тому випадку, коли вільних місць немає, тобто відображається цифра 0, у вас є можливість записатися у резерв.
 
Якщо місце звільниться, людина під першим номером у резервному списку, буде перенесена до основного списку і зможе відвідати спецкурс. У такому разі вам прийде email на вашу електронну пошту.


Важливо! Перед першим записом на спецкурси, будь ласка, ознайомтесь із правилами реєстрації та відвідування додаткових занять.

В осінньому семестрі на вас чекатиме оновлений формат спецкурсів! 

Перший тип - це Mini Grammar One to One. Якщо ви вважаєте, що у вашій групі забагато студентів, якщо вам не вистачило часу на запитання, якщо ви пропустили або плануєте пропустити заняття з будь-якої теми – Mini Grammar One to One саме для вас.
Тридцятихвилинні заняття для максимум п’ятьох студентів допоможуть розібратись у будь-якій темі!

Другий тип - це How to…
З цього семестру всі лексичні додаткові заняття будуть мати практичний характер.  На кожному занятті ви здобудете навичку, яка допоможе вам у житті. Приходьте на наші How to… спецкурси та вчіться How to писати резюме або How to замовляти квитки, або How to розмовляти по телефону, або будь-чому іншому за допомогою англійської.


Домашка Онлайн 
Domashka online – це проект школи Green Forest, за допомогою якого наші студенти можуть отримувати домашні завдання за всі заняття протягом семестру. Знайти її можна біля кнопки Реєстрації у розділі сайту Green Forest Journal. В осінньому семестрі Домашка почне працювати  з 19 вересня. 

Принцип користування Домашкою дуже простий:
1.    Отримати ID групи у свого викладача або адміністратора свого офісу.
2.    Ввести ID у відповідне поле під час входу в систему.
3.    Зберегти собі всі необхідні матеріали для виконання домашнього завдання.

Таким чином ви зможете дізнатись домашнє завдання на наступний урок будь-де і будь-коли. 

Сподіваємось, що у вас все вийде і ви будете із задоволенням використовувати наші сервіси. Гарного навчання! 

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
News
Big Fundraising Speaking Club Offline 30.03
Людям, чиє серденько горить любов'ю до України та англійської мови! 30 березня запрошуємо вас на англомовний благодійний офлайн захід. Мета заходу - поспілкуватися англійською і зібрати кошти на придбання потужних приладів прослуховування і ноутбука для розвідників 65 ОМБр на Запорізький напрямок.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.